Sinema günleri 1. hafta anketi aLLeGRia

Bu hafta hangi film izlensin?

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
offff kizlar gercekten film oldukca depresiiff ama kaliteli bi yapim bagilmliliklari ve sonuclari cok guzel islemis cocugun kolunun kesilmesi kadinin hastaneye yatirilip turlu tedavi bicimleri buna elektrosokta dahil uygulanmasi yalnizligin dibe cokusunu guzel ifade etmis kizin uyusturu icin yaptigi igrenc seyler izledikten sonra insana karamasarlik cokuyo ama bagimliligin ne kadar kotu oldugunu bi kez daha anliosunuz

evet canım, sanki bağımlıymışsın gibi suçluluk duyarak izliyosun.
yalnızlık berbat bişey:çok üzgünüm:

evet canım, sanki bağımlıymışsın gibi suçluluk duyarak izliyosun.
yalnızlık berbat bişey:çok üzgünüm:

bende yalnizim insallah oyle olmam dedimm canim izlerken hele o buzdolabinin hareketlenmesi tv izlerken insanlarin disina cikip kadinla iletisim kurdugu halusinasyonu falan sonra metroda insanlarla konusmasi tv sirketine gitmesi ne dramatikti ordaki olaylar sonra hastanedeki olaylariii

arkadaslar ızlemeyn kac arkadas kaldı acaba... aslında onlara ulassak da sınema grubunda kesınlıkle aktıf olacaklarmı ogrensek..

yanı boyle bıraz sıkıntılı olucak cunku sanırım.. zaten yarın aksam yenı anket acılıyor anladıgım kadarıyla son olarak ?

kuzum benimm senin gibi şeker bir insan asla yalnız kalmaz :) bu film sana bunları düşündürmesin... filmi etkileyici bulamana ve kaliteli görmene sevindim.

kızlar bazı arkadaşlarımız topic e bile hiç uğramadı :s eğer kulüpte olmak istemiyorlar ve belli sebeplerden dolayı katılamıyorlarsa bunu bize bildirmeliler ki haftaları tekrardan belirleyelim.

kızlar ben ztn bazı arkadaşlara özelden anketi haber vermiştim. ama aralarından ankete katılmayanlarda var... ben şöyle bir sayım yaptım

December, Babykuzum ankete katıldı ama topic e herhangi bir yorum yapmadı.
Speedy-gonzales ankete katılmadı ve topic ede uğramadı malesef :/

diğer bütün arkadaşlar topic e yorum yazdı ve filmi izledi :)

kuzum benimm senin gibi şeker bir insan asla yalnız kalmaz :) bu film sana bunları düşündürmesin... filmi etkileyici bulamana ve kaliteli görmene sevindim.

canimmmm benimm saoll tatlimm bilmem oyle hissettimm bunuun disinda kaliteli ve etkileyiciydi ilk anket bence basariliydi sanirim cogunluk begendi tatlim

y\ani en mantiklisi izlemedigine oy vermek bencede tatlim bende izlememistim ama simdi izledigim icin sevindim

kızlar bazı arkadaşlarımız topic e bile hiç uğramadı :s eğer kulüpte olmak istemiyorlar ve belli sebeplerden dolayı katılamıyorlarsa bunu bize bildirmeliler ki haftaları tekrardan belirleyelim.

evet bencede bır kez deha ulasılmalı ve son durum soylenmelı... devamı halınde anayasanın bılmem kacıncı maddesıne yer alan bılmem kacıncı sayılı kanunun bılmem kacıncı maddesıne göre '' uyarı ve bilgilendirmelerin ihlali halınde uyelık surecının zaman asımına ugraması ve sözlesmenin iptali gerceklestırılebılır '' kaydirigubbakcemile3

itiraz savunmalarını delıllerle bırlıkte mahkemeye sunabılırler... kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok güzel olmuş. Dediğin gibi yapalım. yargı önüne çıksınlar. açıklamalarını dinleyelim. mahkemeye kim çağırıcak . bu sefer ben çağırmayayım biri üstlensin :sinifsinif:

ben halledeyım canım... onların yargı onune cıkmıyor, yargı onların onune cıksın bıde.. kaydirigubbakcemile3 :smiley-cool:

geldimm...
ya ne zormuş böle ödev gibi oldu sabahtan beri ha seyretcem ha seyretcem... şimdi kalktım başından.
herkes kopmuş herkes sevmiş anladığım kadarıyla...benimde bununla kaçıncı kez oldu seyrettiğim bilemiyorum...öncesinde digitürkte baba3 vardı başından kalkmam gerekti ayıp oldu diye çok üzüldüm babaya:)) ne zaman görsem takılıyorum???
öncelikle çok sevdiğim( mickey rourke a başrol vermesiyle ennn sevdiğim yönetmen oldu) yönetmenin filmiyle başlamak çok iyi oldu anketimize. Darren Aronofsky nin pi ve wrestler filmlerinide şiddetle tavsiye ederim .
film bir başyapıt.sountrackler muhteşem. basit anlatım gerçekçi (keşke bu kadarda gerçekçi anlatmasaydı dedirtecek kadar )insanı yerin dibine batıran, ağlatan haykırtan vs vs vs... hala sarsılıyorum her seyretmeden sonraki drumlar mevcut...
ilk defa nasıl seyrettiğim geldi aklıma yoksa dalıp gideceğim geç oldu.bir siteye üyeyim yıllar evvel sinea klubune üye olmak için tıkladım ahaaa bir soru Requiem For a Dream'i seyrettinizmi? oda neyki dedim seyretmediğim için üye olamamıştım .

evet yarın akşam Asmin açacak yeni anketiii opuyorumnanaktan

saol canım benimmm. bu arada IDM ile film indirme sorunu halloldumu?

canım evet ındırdım o programı.. baska seyler ındırdım fakat fılme fırsat olmadı... :)
deneyecegım.. bıraz bakındım ılgımı ceken bısey goremedım sankı nette....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…