Sinema günleri 1. hafta anketi aLLeGRia

Bu hafta hangi film izlensin?

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
a.s

ama her ankette olmuyor sanırım kızlar, diğer takip ettiğim anketli konuya baktım orda tıklanma şansı yok. katılım sayısıyla falan mı alakalı acaba :sinifsinif:

yavrum ben katıldım hihoyyyt oyumu ilk ben verdm hatta sabahın köründe :icecream: hemen ilk mesajda yazım bak, ya requiem for a dream almış başını gidiyo bi daha izlemek hiç fena olmaz gerçekten 5 sene oldu ben o filmi izleyeli :roflol: ama ben yine de reign over me'yi indirip onu da izliycem :1ninca:

nihayet gelebildim.iş misafir derken.
oyumu verdim.son ikisi çokk ii filmler ve birkez daha seyrederim.birini seçtim çoğunlukta onu seçmiş.
bu haftaiçimi seyreddip yorumlayacağız. yorumlar burdanmı devam edecek???

yorumları KK Özgü sinema günleri başlığı altında topluycaz dendi ama bence bu başlıkta toplasak daha iyi olur, yani her hafta kim anket açıp kimin filmi ilzendiyse o topicte toplayalım sonra karışıklık olmasın bi haftanın yorumu diğerine karışmasın, burada yorumlarz sonra başka anket açılınca onu da orda yorumlarız bence hihoyyyt

malice haklısın bencede açılan başlıklara olsa yorumlar ii olur, karışmaz..

mayalihamurcum yarın itibariyle 4gün içersinde izlicez.. 4.gün sonunda yorumlamaya başlıcaz..

Sanırım ilk izleyen benim :)... Sımdı bıtırdım... Gerceklık payı cok buyuk olan toplumsal bır sorun oldugunu goz onune aldıgımızda etkılenmemek elde değil..... Oyunculuklar çok başarılı.... Özellikle Ellen Burstyn çok emek vermıs zaten ödül alınmayacak gibi değil..... Acele etmeyım sımdılık bu kadar herkes ızledıkce daha detaylı yorumlarız....

yav ben yıllar önce 4 defa izledim her karesi aklımda da arkadaşları bekliyordum yorum yapmak için biraz daha yorum gelsin başlarım ben de kaydirigubbakcemile2

kızlar ilk 50 dkası izledim geri kalanı birazdan izleyecegim ...film bitmeden birsey soylemek ne kadar dogru bilmıyorum ama izledigim kısmından hiç keyif alamadım

kızlar ilk 50 dkası izledim geri kalanı birazdan izleyecegim ...film bitmeden birsey soylemek ne kadar dogru bilmıyorum ama izledigim kısmından hiç keyif alamadım

biraz bogucu bir film canim bana gore.. keyif almazsan cok sasirma.. ama asil sonuna dogru etkileyici olaylar var..

bende senin gibiyim Malice bu filmi en son 2 3 ay önce izlemştim . ilk hafta şansımıza izlediğimiz film denk geldi şansa bak :/

Charm katılıyorum sana bir sürü toplumsal sorunu film ard arda vurucu bir şekilde işlemiş . çok sert bir film. izlerken insanın ilikleri donuyor. ayrıca müzikleriylede meşhur soundtrack i zaten bir harika ... benim için başucu olmasada .iyi film denilince aklıma gelenlerden requiem for a dream. herkes bi izlesinde .ayrıca bi tartışalım filmi :)

prenses; ben sana yorumun da katilamiycam. bana kalirsa toplumsal bir konuyu alarak sukse yapmis bir film. basarili mi sonuna kadar cok donuk cok boguk sonundaki oha dedirten sahnelerle kurtarilmis bir film.
milleti uyusturucudan uzaklastirmak icin cekilmis :)
muzikleri cok meshur oldu bundan dolayi guzel geliyor. degilse ne izlerken ne de sonrasinda etkilendigimi soyleyebilecegim bir film olamadi benim icin.

atvnin haber müziği de bunun soundtracki di mi hehehe.. ben bir arkadaşıma zorla izletmiştim sonunda bana küfür etti ne biçim film diye hihoyyyt

film sadece uyşturucuyu değilki , güzellik takıntısını , fuhuşu, yalnızlığı da aynı anda işliyor. yönetmen boğmak istemiş izleyeni. filmi izlerken bitsin bu kabus diyorsun. Sağlam bir dram ve her açıdan berbat hayat hikayeleri olduğu için filmi izlerken kimse zevk aldım ,keyifli dakikalar yaşadım diyemez . film bitiminde msj seyirciye iyi geçiyorsa iyi film kriterime girer bu benim ve evet msj feci geçiyor izleyene :) o yüzden sağlam bir film dedim. müzikleri meşhur oldu dediğin gibi asminim ama filmin tek eksisi yönetmen gerekli gereksiz heryerde müzik kullanmış, müzikler filmin önüne geçmiş beni aşarı rahatsız etti izlerken.

Son düzenleme:
dün tekrar izledim, yorumumu yazıyım ;
benim için iyi film beni ya çok sarsan ya çok duygulandıran film olmuştur hep.
ben bu filmde baştan aşşağı sarsıldım! mideme yumruk yedim sanki ama gerçek bi yumruktu bu! yani demek istediğim uyduruk korku filmlerindeki ya da marjinal olmaya çalışmış dramlardaki gibi cılız bi etki değildi kesinlikle.
Bu filmin tarzı belli, ordan burdan bişeyler anlatıyo olması beni yormadı, aksine eğer bi olay bastan sona bitirilip diğerlerine sırayla geçilseydi aynı etkiyi kesinlikle yaratmazdı belki sıkıcı olurdu.
başyapıtmı bence hayır ama ben iğrenerek, dehşete düşerek izledim,filmin ertesi günü bile hala neden marion? diyodum, neden harry?
benim fikrim uyuştrcufilmi değil! bu küresel kapitalist dünyanın uyuşturduğu beyinlerin filmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…