mayalihamurcum yarın itibariyle 4gün içersinde izlicez.. 4.gün sonunda yorumlamaya başlıcaz..
kızlar ilk 50 dkası izledim geri kalanı birazdan izleyecegim ...film bitmeden birsey soylemek ne kadar dogru bilmıyorum ama izledigim kısmından hiç keyif alamadım
kızlar ilk 50 dkası izledim geri kalanı birazdan izleyecegim ...film bitmeden birsey soylemek ne kadar dogru bilmıyorum ama izledigim kısmından hiç keyif alamadım
bende senin gibiyim Malice bu filmi en son 2 3 ay önce izlemştim . ilk hafta şansımıza izlediğimiz film denk geldi şansa bak :/
Charm katılıyorum sana bir sürü toplumsal sorunu film ard arda vurucu bir şekilde işlemiş . çok sert bir film. izlerken insanın ilikleri donuyor. ayrıca müzikleriylede meşhur soundtrack i zaten bir harika ... benim için başucu olmasada .iyi film denilince aklıma gelenlerden requiem for a dream. herkes bi izlesinde .ayrıca bi tartışalım filmi :)
prenses; ben sana yorumun da katilamiycam. bana kalirsa toplumsal bir konuyu alarak sukse yapmis bir film. basarili mi sonuna kadar cok donuk cok boguk sonundaki oha dedirten sahnelerle kurtarilmis bir film.
milleti uyusturucudan uzaklastirmak icin cekilmis :)
muzikleri cok meshur oldu bundan dolayi guzel geliyor. degilse ne izlerken ne de sonrasinda etkilendigimi soyleyebilecegim bir film olamadi benim icin.
atvnin haber müziği de bunun soundtracki di mi hehehe.. ben bir arkadaşıma zorla izletmiştim sonunda bana küfür etti ne biçim film diye hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?