sara bunları soylerken gozlerim doldu ...harry iyi bir evlat olsaydı annesinin o hapları kullandıgını bile bile cekip donup arkasını gitmezdi ...filmin sonunda kadar istedigim tek sey harry ın annesine tekrardan ugraması ve ona yardımcı olmasaydı :gitme:
yalnız sex sahnelerini biraz abartlı buldum ailecek izlenecek bir film degil bence ....siz ne dusunuyorsunuz kızlar ?
evet liv çok güzel söylemişsin. Harry gerçekten çok bencil. uyuşturucu ona herşeyi yaptırıyor bencilliğinin sebebide bu . bağımlılıklar her ne olursa olsun herzaman çok kötü sonuçlar doğuruyor. insanların bunlar için yapamayacağı şey yok.
ne yazık kı oyle :sinifsinif:
jennifer connelly ın da madde bulamadıgında harry ın verdigi telefonunu verdigi adama adama telefonu gidip o durumlara dusmesi adamın "kokusu iyi olmayabilir ama hava alsın diye cıkarmıyorum " demesi ..off izlerekten kuscaktım resmen ...tanrı kımseyi bu durumlara dusurmesin :sinifsinif:
ben abartılı bulmadım. bence durumun berbatlığını göstermek adına gerekliydi. bir filmde sevişme sahnesi yada çıplaklık beni rahatsız etmiyor ve konunun akışı için öneml oluyorsa gerekli olduğuna inanıyorum :) ailecek izlenecek bir film ztn değilki livim. baştan sona aile filmi değil
bütün yorumları tek tek okudum sanırım bu film konusunda bir sürü arkadaşımla hem fikirim. asminede söylemiştim evet film boğuyor ,boğmalı çünkü msj ancak bu derece etkili geçebilirdi. Charm demişsin ki bir daha izleyebileceğim bir film değil. ilk izlediğimde bende öyle söyledim. bu filmi ikinciye açıp bu eziyeti tekrardan kendime yaşatamam dedim ,ciddi sarsdı beni, film içine aldı ki bu ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. hikayelerden nedense beni etkileyen en çok Sara oldu. verdiğiniz replikler ztn bir harika. kırmızı elbise ,televizyonu, ölü suratı ... eminimki bir gün yine birileriyle paylaşmak için bu dramı bir kez daha açıp izleyeceğiz...
müzikleri nasıl farketmedin Charm kuzum ,filmde kulağımıza kulağımıza sokuyorlar her sahnede ,keşke yapmasalarmış :))
bu arada sinema sadece eğlenmek için izlenilmez demişsiniz bunada sonuna kadar katılıyorm. ben her yeni filmde başka hayatlar ,başka bakış açıları görüyorum. kimi zaman üzülüyorum ,kimi zaman imrenerek bakıyorum çok basit bir senaryo bile içinde bir farklılık barındırıyor. film bunalttı amacına ulaştı demekki :))
sara bunları soylerken gozlerim doldu ...harry iyi bir evlat olsaydı annesinin o hapları kullandıgını bile bile cekip donup arkasını gitmezdi ...filmin sonunda kadar istedigim tek sey harry ın annesine tekrardan ugraması ve ona yardımcı olmasaydı :gitme:
yalnız sex sahnelerini biraz abartlı buldum ailecek izlenecek bir film degil bence ....siz ne dusunuyorsunuz kızlar ?
valla bılmıyorum canım muzıklerı duydum tabı ama hmm muzıkte cok hosmus fılan dıye dıkkat verıcek bır durum olmadı yanı odaklanmısım demekkı :))
evet ayrıca basarılı yanı bu duyguyu bataklıga suruklenısı basarılı bır sekılde anlattıgı ıcın baya etkılendım zaten...
ama ıste dedıgım su yanı mustehcen sahnelerın olmadıgını varsaysak bıle :)) arkadas dost bı araya gelınce hadı ızleyelım dıye onlerıne sundugum fılmler arasında olmaz... bır daha ızleyemem.. herkes kendı ızlesıın :))
evet.. seks sahnelerı oldukca detaylıydı... kesınlıkle aılecek ızlenmez....
tüm film boyunca çok bunaldığım sahneler oldu ama o pis adamın o lafında midem kalktı resmen iğrenç gülüşü vardı, ya sanki benle konusuyo gibi tiksinmiştim iğrençti=(ne yazık kı oyle :sinifsinif:
jennifer connelly ın da madde bulamadıgında harry ın telefonunu verdigi adama gidip o durumlara dusmesi adamın "kokusu iyi olmayabilir ama hava alsın diye cıkarmıyorum " demesi ..off izlerekten kuscaktım resmen ...tanrı kımseyi bu durumlara dusurmesin :sinifsinif:
ne yazık kı oyle :sinifsinif:
jennifer connelly ın da madde bulamadıgında harry ın telefonunu verdigi adama gidip o durumlara dusmesi adamın "kokusu iyi olmayabilir ama hava alsın diye cıkarmıyorum " demesi ..off izlerekten kuscaktım resmen ...tanrı kımseyi bu durumlara dusurmesin :sinifsinif:
benim hiç detaylı olduğu dikkatimi çekmemişalmadovar izlemekten sanırım epeyce alıştım müstehcen sahnelere. rahatsız etmiyor :kedi: ama dediğin gibi kalabalık ortamda tabikide izlenmez ki ztn herkese hitap edecek bir film değil.
kızlar, ben hala indiremedim, şu torreent zımbırtısıı canımı sıktı, akşam gelecek misafirlerimden biri bilgisayardan anlıyo , ona indirticemm, napim, siz film hakkında yorum yazdıkca ben indirmeye uğraştım , olmadı, rapid share sağolsun sabaha kadar bekle ki insin
kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?