- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada tip bilgisine sahip olan arkadaslar varsa aramizda sormak istiyorum yaptiklari sey imkan dahilinde olabileek birsey mi degil mi? cok mu ucmuslar tibbi acidan yoksa evet kalbi bu sekilde durdurmak ve calistirmak aslinda gayet mumkun mu?
¤ decemBer ¤;10271635 .!.:bacılar şimdi yeni hafta bende mi? ne zaman başlık açmam lazım?
bacılar şimdi yeni hafta bende mi? ne zaman başlık açmam lazım?
evet cnm sende. pazartesi yada salı yeni anketi açmayı düşünüyoruz.
yalnız sana bir şey sormak istiyorm, bugüne kadar hiç bir haftaya katılmadın, film izleyip yorum yapmadın mazerette bildirmedin . bunun sebebi nedir ? umarım bundan sonraki haftalarda filmleri izler ve yorumlarsın cnm :)
o sahneyi yotup da aradm baya ama bulamadim.. eksisozlukte de o konuda birsey denmemis.. ama 160 kilo gibi birseyin gectigini hatirlamiyorum ben yine de.
ben herkese film izlettireyim ben izlemeyeyim değil, bu konu ilk açıldığında anime günleri olursa ben yapabilir miyim dediğim için konuya dahil oldum bayanlar. charm bana sanırım geçen haftaydı mesaj atmış nie gelmiosun falan diye, o zaman da ona da dedim pek vaktim olmamıştı tam o sıra. ismimin listede olduğunu da bilmiyordum. ben bikaç hafta sora bu sinema konusuna bakmayı akıl ettiğimde ismim çoktan listedeydi, şu an maksadım bana güvenip koymuşlar bu ismimi, ben de bişeyler yapayımdan öte bişi değildir. zaten yabancı filmlerle de pek alakası olmayan biriyim, bu haftaya kdr flatliner dışında filmleri de izleyemedim evet. dediğim gibi, konuya pek vakıf değilim ancak adımı yazan arkadaşa ayıp olmasın diye film düşünüyorum bikaç gündür. çünkü ben ennn başta dediğim gibi anime haftası niyetiyle işe soyunmuş biriyim, en başta da bunu belirttim. ancak bana geçen hafta çoğunluğun anime sevmediği ve yabancı film bulmam söylendi.
ve bu açııklamayı bu kadar ayrıntılı olarak ikinci kez yapıyorum.
üçüncü kez yaptırmaya da niyetliyseniz zaten beni çıkarın o listeden.
ben herkese film izlettireyim ben izlemeyeyim değil, bu konu ilk açıldığında anime günleri olursa ben yapabilir miyim dediğim için konuya dahil oldum bayanlar. charm bana sanırım geçen haftaydı mesaj atmış nie gelmiosun falan diye, o zaman da ona da dedim pek vaktim olmamıştı tam o sıra. ismimin listede olduğunu da bilmiyordum. ben bikaç hafta sora bu sinema konusuna bakmayı akıl ettiğimde ismim çoktan listedeydi, şu an maksadım bana güvenip koymuşlar bu ismimi, ben de bişeyler yapayımdan öte bişi değildir. zaten yabancı filmlerle de pek alakası olmayan biriyim, bu haftaya kdr flatliner dışında filmleri de izleyemedim evet. dediğim gibi, konuya pek vakıf değilim ancak adımı yazan arkadaşa ayıp olmasın diye film düşünüyorum bikaç gündür. çünkü ben ennn başta dediğim gibi anime haftası niyetiyle işe soyunmuş biriyim, en başta da bunu belirttim. ancak bana geçen hafta çoğunluğun anime sevmediği ve yabancı film bulmam söylendi.
ve bu açııklamayı bu kadar ayrıntılı olarak ikinci kez yapıyorum.
üçüncü kez yaptırmaya da niyetliyseniz zaten beni çıkarın o listeden.
evet en başta öyle söylemiştin hatırlıyorum. listeye ismini ekledik çünkü tam net birşeyde söylemedin diğer türlü olursa katılmam yada katılırım gibi. sonuçta biz organizasyon nasıl olmalı diye ankette açtık ,orda fikrini belirtebilirdin. tek bir kişinin kararıyla netleşmediki organizasyon. sen kendi haftanda istediğin filmi oylamaya sunabilirsin bunda bir kısıtlama yok. tarzına uyan izler yada izlemez zorunlulukta yok. cnm bu arada senin içinde öyle bir zorunluluk yok yani listeye adını koyana ayıp olmasın gibi bir şey söz konusu değil zira herkes burda kendi için bulunuyor hatır gönül işi değil bunuda ayrıca belirteyim.