- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
Sinemadan çıkarken bazen yerdeki şeyleri alıyorum dayanamıyorum. Manyak mıyım neyim. Bir yandan da söyleniyorum.
Yok ya . benim başıma kesin bir şey gelir
Tebrik ederim , ne güzel bir annesiniz
Benim ailem hayatında hiç tiyatroya gitmemistir. Belki 1-2 konser. Etrafındaki insanları rahatsız etmeme davranışlarını özümsemişim sanırım.
Ben de uzun süre gitmedim sinemayaEvet sıkıntılı gerçekten de. Ben uyarabildiğimi uyarıyorum, mesela sinemada telefonuyla oynayan bir genci uyarmıştım ışığı gözümü aldığı için. Operayı ben de çok severim ama benim en büyük sıkıntım genelde benim yerime oturmaları oluyordu. Meğer insanlar balkondan falan bilet alıp daha sonra önlerde boş buldukları yerlere gidip oturuyorlarmış. Birkaç kere böyle "Pardon burası benim yerim" durumu yaşanınca yarım saat erken gitmeye başladım. Ama konuşana rastlamışlığım yok, olsa onu da uyarırdım. Ben genelde uyarırım galiba ya :)
Ben de uzun süre gitmedim sinemaya
Bir defa günlerce aç kalmış gibi elindeki xxl mısırı yiyen genci uyardım utana sıkıla. Çocuk çat diye kesti yemeyi, film sonuna kadar hiç yemedi. Bu sefer daha kötü hissettim ya uff
Uyarınca keyfim kaçıyor.Evet sıkıntılı gerçekten de. Ben uyarabildiğimi uyarıyorum, mesela sinemada telefonuyla oynayan bir genci uyarmıştım ışığı gözümü aldığı için. Operayı ben de çok severim ama benim en büyük sıkıntım genelde benim yerime oturmaları oluyordu. Meğer insanlar balkondan falan bilet alıp daha sonra önlerde boş buldukları yerlere gidip oturuyorlarmış. Birkaç kere böyle "Pardon burası benim yerim" durumu yaşanınca yarım saat erken gitmeye başladım. Ama konuşana rastlamışlığım yok, olsa onu da uyarırdım. Ben genelde uyarırım galiba ya :)
Aynı benOnun sizinle alakası yok ki utanmıştır ondan yememiştir. Daha sessiz sessiz yemeyi öğrensin. Ben de sinemada bir şeyler atıştırırım ama inanın ağız devinimlerim slow motion, ses çıkarmayım diye çok yavaş çiğniyorum ya da filmin atraksiyonlu anlarında yüksek ses varken rahat yiyorum. Kimse kimseyi rahatsız etmemeli yani yapacak bir şey yok.
2-3 yıldır pazar günleri çalışıyorum. Pazar sabah seansı tek çözüm gibi duruyor ne yazık ki .Sinema harici diğerlerine katılıyorum.. Sinema da mısır yersin, kola içersin.. yasaklanmadığı sürece yapabileceğiniz bir şey yok, zaten yurdum insanı sanatsal faaliyetlerden hoşlanmadığından Pazar günü ilk seansa giderseniz rahat edersiniz..
Vay be. Hiç utanacaklarini düşünmezdimBen de çoğu zaman topluyorum çöpleri..
Zaten kendi çöpüm elimde aliveriyorum onları da.. ama sessizce değil söylene soylene.. duyura duyura.. utanip donenler oluyor valla:)))
Sanırım sosyal medyada paylaşmak için gidiyorlar oralara .Operaya tiyatroya giden kişilerin nedense daha kibar daha naif daha görgülü olduğunu düşünürüm hep ama demek ki değilmiş.
Sinemaya gidiyoruz , yanımda oturan kişi ağzını ayıra ayıra, haşır huşur mısır yiyor. Operada önde oturanlar temsil boyunca konuşup sakalasiyorlar. Konserlerde de konuşma gülme, telefonla oynama , hatır hutur bir şeyler yeme..... Yahu program boyunca doğru düzgün oturup izleyen , dinleyen kimse yok mu ? Ben mi deliriyorum bilmiyorum. bir tek ben mi rahatsız oluyorum?
Amerika'da sinemaya gittiniz mi? Dev kova misirlarla giriyolar salona ve gilm boyunca bitmiyo o misir. Yine turkiyedekiler insani boyutta da ilk yari bitmeden misir bitiyor.Tabi ki klasik müzik konserinden bahsediyorum .
Sinemada mısır yemek kültür mü? Ağzını kapatarak yemek de o külturun bir parçası olsa keşke . İngilterede biri imza kampanyası başlatmış mısır sinema salonlarında yasaklansın diye . yalnız değilmişim.
Hangi şehirde operaya gitmiştiniz
Evet popcorn bi sinema kültürü benim nazarımda.Ben ağzım kapalı yiyorum kim nasıl yiyor diye ağızlarına da bakmadım bilmiyorum açıkçası.Tabi ki klasik müzik konserinden bahsediyorum .
Sinemada mısır yemek kültür mü? Ağzını kapatarak yemek de o külturun bir parçası olsa keşke . İngilterede biri imza kampanyası başlatmış mısır sinema salonlarında yasaklansın diye . yalnız değilmişim.
Hangi şehirde operaya gitmiştiniz
Evet popcorn bi sinema kültürü benim nazarımda.Ben ağzım kapalı yiyorum kim nasıl yiyor diye ağızlarına da bakmadım bilmiyorum açıkçası.
Operaya ankara da gittim inanmadınız pek sanırım gittiğime amaVe oldukça sakin bi ortam vardı size denk geliyordur belki hassas olduğunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?