Sinema, tiyatro, konserde insanların davranışları

Ben de çoğu zaman topluyorum çöpleri..
Zaten kendi çöpüm elimde aliveriyorum onları da.. ama sessizce değil söylene soylene.. duyura duyura.. utanip donenler oluyor valla:)))

Ailem beni de 1 kez götürdü tiyatroya.. öğretmenlerimiz götürürdü çok..
Aile illa goturmeyebilir ama size bu hassasiyeti yine de işler.. tabiki içinizde bitiyor.. saygı da sevgi gibi kalpten gelir..

Ben de uzun süre gitmedim sinemaya

Bir defa günlerce aç kalmış gibi elindeki xxl mısırı yiyen genci uyardım utana sıkıla. Çocuk çat diye kesti yemeyi, film sonuna kadar hiç yemedi. Bu sefer daha kötü hissettim ya uff

Onun sizinle alakası yok ki utanmıştır ondan yememiştir. Daha sessiz sessiz yemeyi öğrensin. Ben de sinemada bir şeyler atıştırırım ama inanın ağız devinimlerim slow motion, ses çıkarmayım diye çok yavaş çiğniyorum ya da filmin atraksiyonlu anlarında yüksek ses varken rahat yiyorum. Kimse kimseyi rahatsız etmemeli yani yapacak bir şey yok.

Sinema harici diğerlerine katılıyorum.. Sinema da mısır yersin, kola içersin.. yasaklanmadığı sürece yapabileceğiniz bir şey yok, zaten yurdum insanı sanatsal faaliyetlerden hoşlanmadığından Pazar günü ilk seansa giderseniz rahat edersiniz..

Uyarınca keyfim kaçıyor.

Don kişotluk gibi oluyor insanları uyarmak . Yuh diyorum ya . bir şey izlemeye geldin , konsantrasyon lazım sessizlik lazım. bunu ben nasıl öğretirim bir insana

Aynı ben

Telefon konusuna ben de cok sinir oluyorum. Hadi tamam kimse kapatmıyor anladık ama sessize alın bari.
Bir kere teyzemle klasik müzik konserine gitmistik onda da teyzem surekli konusup durmustu, ondeki kadın dönüp bizi uyarınca cok utanmıstım.
Sadece sinema konusu normal o biraz da kültür olmus artık sinema mısır vs.

2-3 yıldır pazar günleri çalışıyorum. Pazar sabah seansı tek çözüm gibi duruyor ne yazık ki .
Mısır yerken nasıl bu kadar kendilerinden geçiyor insanlar anlamıyorum. Zaten kadınlar hiç rahatsız etmiyor. Erkekler maşallah... Aç mı geliyorlar nedir

o telefonlara öyle böyle gıcık olmuyorum, tiyatro seyretmeye mi geldin facebookta gezmeye mi, karanlık salonda sürekli dikkat dağıtıyor, sahnedekilere de büyük ayıp bence, izlemiceksen gelme! bari izlemek isteyenlerin hakkını gasp etmemiş olursun
sinemada ergen arkadaşlar ayrı bir sorun
olmaması gereken yerlere hiperaktif çocuklarınıda getirenler falan, klasik müzik konserine neden ufak çocuk getirirsin, çocuğunu mu izlicez/dinlicez konseri mi
gerçi ben pes ettim, ne tiyatro, ne sinema, ne konser hiç birine gitmiyorum artık, insanın sinirini zıplatıyorlar ya... rahatlayacağıma delirmiş olarak geliyorum eve...
imza: emekli albayın karısı :/

Yalniz degilsiniz.. Sinemada hasir husur misir yiyenler benm de kabusum o korkunc sesi cikaranlara gercekten siddet uygulayasim geliyor. Ayrica film esnasinda yanindakiyle konusanlar beni cildirtiyo.

Amerika'da sinemaya gittiniz mi? Dev kova misirlarla giriyolar salona ve gilm boyunca bitmiyo o misir. Yine turkiyedekiler insani boyutta da ilk yari bitmeden misir bitiyor.

Evet popcorn bi sinema kültürü benim nazarımda.Ben ağzım kapalı yiyorum kim nasıl yiyor diye ağızlarına da bakmadım bilmiyorum açıkçası.
Operaya ankara da gittim inanmadınız pek sanırım gittiğime ama Ve oldukça sakin bi ortam vardı size denk geliyordur belki hassas olduğunuz için.

Ben de dertliyim bu konuda. Mısır mesela. Adamlar mısırdan kazanıyor biletten değil o zaman düşünüyorum ki bu kültürü onlar çıkarmış. Onun dışında kızımı tiyatroya götürüyorum kantini yok oranın ama hemen kapısında adamlar kendisi mısır satıyo yaptıkları işe saygıları yok daha. Bir de şu geç gelip ışıkla yer arayanlar yok mu ifrit oluyorum. Geçen hafta sinemaya gittik. En arkanın bi önünü aldık hep öyle alırız. Arka koltuklar bazı yerlerde rahatsız oluyor. Neyse film başladı 15 dakika geçti iki kadın geldi içeri telefon ışığıyla yer arıyorlar. Sonra geldiler burası bizim yerimiz dediler. Dedik değil yok bizim dediler. Biz de belki bizz yanıldık deyip en arkaya geçtik ama hala diyorum biz en arkadan almadık. Neyse ara oldu baktık tabii ki onlar yanlış. Baya konuştum onlara ama sesleri çıkmadı. İşin tuhafı onların yerine de onlardan biraz önce yine karanlkta gelen biri oturmuş. Niye anlattım uzun uzun daha yerimizi bulamıyoruz karanlıkta gelip insanları rahatsız ettiğimiz yetmiyor bi de o karanlıkta kendimize çol güvenip insanları daha da rahatsoz edip içine ediyorız filmin ya da başka şeyin.

Ya operada sizin de yerinize oturanlar oluyor muydu yoksa bu sıkıntıyı çeken bir tek ben miyim? Hep gittiğimde yerimde başkasını otururken buluyordum, uyarınca da pişkin pişkin kalkıp başka bir boş yere geçiyorlardı.

Ooff oofff ben de uzunlardan çekiyorum bu tür yerlerde Hep mi denk gelir ya!
Kola mısır olayına ben de gıcığım, zaten yeme içme sesi çıldırtıyor beni. Hayır orası ev mi ya? Topla atıştırmalıkları, yığ kucağına, aç haşır huşur bir de çatır çatır ye... Zaten karanlık ortam, ne yediğini bile görmüyorsun yani ne bileyim şart değil yemek.
Klasik müzik konserine bir kere gitme şansım oldu. Onda da gürültü sorunu vardı. Ne kadar sıkıldığını ifade eden bireylere denk geldim. Sanki silah zoruyla getirdiler, kalk gitsene be adam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…