- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
Bi kere oldu ama uyarınca kibarca özür dilemişlerdi :) Ama ben zaten sayılı gitmişimdir istatistik kuvvetlendirecek kadar gitmedim ne yazık kiYa operada sizin de yerinize oturanlar oluyor muydu yoksa bu sıkıntıyı çeken bir tek ben miyim? Hep gittiğimde yerimde başkasını otururken buluyordum, uyarınca da pişkin pişkin kalkıp başka bir boş yere geçiyorlardı.
Tiyatro tamam ama diğerleri çok saçma geliyor hele operaya gidenlere hayret ediyorum tabi ki zevkler tartışılmaz ama cidden anlayamıyorum nesinden keyif alınıyor.
Sinema yine para tuzağı gibi .
Ben de baya sıkıcıymışım ya. Gitmeyin benim gibi evde seyredin.
Bekliyorum internete düşmesini, oğlum isterse giderim sinemaya.Vizyona yeni girmis filmi evde nasil seyrediyorsunuz ?
Bi de sinema para tuzagi mi ??
Ilginc ..
Bekliyorum internete düşmesini, oğlum isterse giderim sinemaya.
Bana öyle geliyor valla ailecek sinemaya gitmek baya masraflı oluyor, oraya verilen para daha faydalı yerlerde kullanılabilir.
Gerçi bu tamamen tercih meselesi, ben televizyon da seyretmiyorum. Bir iki dizi seyrederim pc den yetiyor .
Sinema bileti fiyatlari yuksek evet
Sinema da faydali da keske biraz daha uygun olsa katiliyorum o konuda ..
Ben cogu zaman tek gidiyorum
Internete dusene kadar bekleyemiyorum
Cok mutlu hissediyorum kendimi o karanlik dev salonlarda :)
Ben de insanların ağzına bakmıyorum. Sanırım siz sinemada hep mısır yiyorsunuz , o yüzden gereksizce alındınız.Evet popcorn bi sinema kültürü benim nazarımda.Ben ağzım kapalı yiyorum kim nasıl yiyor diye ağızlarına da bakmadım bilmiyorum açıkçası.
Operaya ankara da gittim inanmadınız pek sanırım gittiğime amaVe oldukça sakin bi ortam vardı size denk geliyordur belki hassas olduğunuz için.
Sinemaya gidiyoruz , yanımda oturan kişi ağzını ayıra ayıra, haşır huşur mısır yiyor. Operada önde oturanlar temsil boyunca konuşup sakalasiyorlar. Konserlerde de konuşma gülme, telefonla oynama , hatır hutur bir şeyler yeme..... Yahu program boyunca doğru düzgün oturup izleyen , dinleyen kimse yok mu ? Ben mi deliriyorum bilmiyorum. bir tek ben mi rahatsız oluyorum?
Yok gitmedim ama durumu biliyorum. Hatta bazı salonlarda üstüste 2 film gösteriliyor da.... Beni Amerika neden ilgilendirsin? Amerika'da yapılan şeyleri örnek almak mı gerekiyor? Elalemin derdi beni mi gersin :)))))Amerika'da sinemaya gittiniz mi? Dev kova misirlarla giriyolar salona ve gilm boyunca bitmiyo o misir. Yine turkiyedekiler insani boyutta da ilk yari bitmeden misir bitiyor.
1. mısır yenmesini eleştirmiyorum. kıtlıktan çıkmış canavar gibi şap şup hatır hutur yiyenlerden rahatsız oluyorum.sinemadaki mısır mevzusu bence yanlış olmamalı o bir kültür evet dikkatli yemek lazım avuçlamamak lazım ama mısın yiyor diye kimseyi de eleştirmemeli.
tiyatro opera klasik müzik konserlerinde haklısınız baya baya görgüsüzüz o mevzuda. saygısızlık had safhada.
ama diğer çeşit konserlerde ben müzikten yanımdaki bir şey dese zor duyuyorum siz nasıl diğer sesleri duyabiliyorsunuz??
Her film bangır bangır olmuyor ki. Son gittiğim film mesela : The Arrival. Çok ağır tempolu bir bilimkurgu idi.Sinemanın kendi gürültüsü o kadar fazla ki ben kimseyi duyamıyorum. Tiyatroda hiç etrafını rahatsız edenlere denk gelmedim. Elbette ki ev sessizliğinde değil, ama o kadar kalabalık bir ortamda illa biraz ses olacaktır.
Siz gittiğiniz mekanları mı değiltirseniz acaba? Ya da odaklanmada sorun yaşıyor olabilir misiniz?
Ooff oofff ben de uzunlardan çekiyorum bu tür yerlerdeHep mi denk gelir ya!
Kola mısır olayına ben de gıcığım, zaten yeme içme sesi çıldırtıyor beni. Hayır orası ev mi ya? Topla atıştırmalıkları, yığ kucağına, aç haşır huşur bir de çatır çatır ye... Zaten karanlık ortam, ne yediğini bile görmüyorsun yani ne bileyim şart değil yemek.
Klasik müzik konserine bir kere gitme şansım oldu. Onda da gürültü sorunu vardı. Ne kadar sıkıldığını ifade eden bireylere denk geldim. Sanki silah zoruyla getirdiler, kalk gitsene be adam!
Her film bangır bangır olmuyor ki. Son gittiğim film mesela : The Arrival. Çok ağır tempolu bir bilimkurgu idi.
Sinemayı evde izleyeceğim artık zaten. klasik müzik ve opera icin de zaten mekan sayısı belli. Kısmet :)
Operada şöyle bir durum var. Premier gecesine bilet bulunmuyor. herhalde sadece 'seckin' insanlara ayrılıyor biletler. Sonraki temsillerde ise boş koltuklarda köşe kapmaca oynayan gençler , iki dakikada bir öfleyen sevgililer ya da sanatçılarla dalga geçen munasbetsizlerle çevrili oluyor insanın etrafı. Ankara 'da durum vahim. Ben çok mu negatifim her şey benim başıma mı geliyor diye düşünüyordum ama diğer üyelerin yazdıklarını da görünce...Ankarada tiyatro ve operA kültürü diğer illere göre daha fazla, belki o yüzden sorun yaşıyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?