Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

ne yaptın canım devam ediyormusun?
ediyorum elbet 4. kürüm bitti
2 haftalık dinlenme süresindeyim
5. küre başlicam ama 2 hafta daha beklicem bu kez

4.kürümün 1. seansı 23 temmuz 2014
4.kürümün 8. seansı 10 eylül 2014

Eklentiler

• 1-23 Temmuz 2014.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 147
  • 8- 10 Eylül 2014.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 176
bu da benim :) henüz 2 kür yaptım. ayda 1 paylaşacağım fotoyu insallah uzama olur. hep orial yüzünden :)

Eklentiler

• unnamed.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 142
[QUOsagol"MorcadiYesilyarasa, post: 37089994, member: 457780"]1 kür 8 seans
1 seans en az 3-4 saat olmalı
en fazla istediğin kadar bekletebilirsin

1. kür bittikten sonra 2 hafta dinlenme süresi sonra
2. kür başlar[/QUOTE]
Cok sagol ben basladm umarm ise yarar ekstra lavanta kuru yapıyorum ben bide

Kac kür yapmamiz gerekir benm sacim senede 8 cm anca uzar nekadar yapmalıyım sizce ?
valla ben 5. küre başlayacaktım ama vazgeçtim
yani 2-3 ay daha devam etsem 1 yıl olacak
ama ben artık devam etmeyi düşünmüyorum
çok uzun bir süre kendi doğal haliyle uzasın istiyorum
sonra tekrar başlicam
senin isteğine bağlı ne kadar uzamasını istiyorsan o zamana kadar kür uygulayabilirsin

ben 2 kür yaptım yazmışım ama 2 seanstı o. dün aksam 5. seansı yaptım. hala bişe anlamadım tabi ara verdiğim zaman insallah hızla uzayacak.

ben sinemaki kürünü uyguluyorum 8 haftadan sonra 2 hafta ara verdim. saçlarımın doğal hali kıvırcık. haliyle düzleştirici kullanıyorum sürekli. saç uçlarımda kırıklar vardı kısalcak korkusuyla kestirememiştim. ama saçlarım uzadıkça uçlardan kopuyodu yaklaşık 1 ay önce uçlarını aldırdım az da olsa kırıklardan kurtuldum.
saçımın şuanki hali bu. dip boyamı yaptıralı bugn tam 27 gün oldu bu süreçte de resmdeki kadar uzadı

Eklentiler

• IMG_20140910_120714.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 241
  • 20141001_113736.webp
    203,5 KB · Görüntüleme: 323
Ya arkadaşlar tam olarak sonuç alıyomusun, önerir misiniz? 2 gün önce kaförüm sağolsun saçımı mahvetti en kısa katım kulagıma geliyo hemen uzatmam lazım, hande polatın kürüde var onu mu yapsam bunu mu bir türlü karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim :)

sinemaki kürünü uyguluyorum resim de attım saçım 1 ayda o kadar uzadı

bu arada pozumun cok garip oldugunun farkındayım ama saç kısa olduğu için uzaması ancak önden anlasılıyor :)

fotografı paylastım canım bariz uzama oldu bende. ben kuaföre sadece percemimi düzelttirmeye gitmiştim cıktıgımda böyledi malesef kestirdiğim gün basladım bu küre.

2 fotograf arasında tam 27 gün var :)

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 202
  • 20141012_164459.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 236
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…