Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

Ben sinamike kürünü ilk yapışımda etki gördüm bugün 2.haftam şuan saçımda maskem var yarına kadar bekleticem sonra yıkıyacam bakalım sonuç nasıl olucak kürü uygulamadan önce ve 1.uyguladıktan sonra fotoğrafını çekmedim ama yarın saçlarımı yıkadığımda 2.kürden itibaren fotoğrafını çekerim yinede sonuç belli olur :)

bende bu kürü geçen hafta yapmaya başladım , haftada 3 kere yapıorum 1 ay böle yapıcam inş sonra 1e düşürürüm.

biraz uzama var sanki yaza kadar belime gelir inş

canım bence haftada 3 kere yapmak fazla :S oda saçı yorar.Her şeyin fazlası zarar maximum 2 kere yap derim.

ya gerçekten işe yarıyormu ? benim saçlarım aferdisiniz ama sütyenimden 2 parmak aşağıda bu kürü uygulasam okullar açılıncaya kadar belime gelir mi? lütfenacil cevaplar bekliyorum lütfen

ya gerçekten işe yarıyormu ? benim saçlarım aferdisiniz ama sütyenimden 2 parmak aşağıda bu kürü uygulasam okullar açılıncaya kadar belime gelir mi? lütfenacil cevaplar bekliyorum lütfen
tatlım en son eklediğim fotolara bak işe yarayıp yaramadığına karar ver sen

2 nisan da saçlarımı kestirdiğim gün yaptım birde en son 22 haziranda yaptım 2 ayda ne kadar uzadığını gör
inanarak pes etmeden her koşulda yapacaksın emin ol o zaman işe yaradığını görüyorsun..
benim 3. kürümün 2 seansı kaldı sonrasında 2 haftalık dinlenme süresi var , asıl o dinlenme süresinde daha çok uzuyor ve belli oluyor ..
yapmaya başla bence ve burda da takipte kal kıyaslamalar yapmadan..
çünkü herkesin saç yapısı aynı değil..
burdan yaptıkça paylaş bizim gibi bizde yorumlarımızla seni motive edelim

çok teşekkür ederim tatlım. kararlıyım uzatıcam saçlarımı aslında benim saçlarım kalçamın altındaydı bi aptallık edip erkek saçı gibi kestirdim 4 yıl boyunca bir türlü belime gelmedi ama karalıyım bıkmadan usanmadan yapıcam

3. kürümün son seansını bu hafta sonu uygulayıp 2 haftalık dinlenme sürecine geçicem

3.kürümün ilki yani 15 MAYIS 2014
3.kürümün 7.sii yani 29 HAZİRAN 2014 ( sabah uyandığımda çekildiğinden biraz dağınık )

BU ARADA UZADIĞINI SAĞ TARAFTAKİ BENİMDEN ANLAYABİLİRSİNİZ

kızlaaar 3. kürüm bitti 2 haftalık dinlenme sürecindeyim :))

işte 3. kürün 1. seansı 15 MAYIS 2014
ve 3. kürün 8. son seansı 6 TEMMUZ 2014

arada duruş ve çekim pozisyonundan farklılık görünebilir

öncesi.. sonrası. Kızlar benim bu hafta sinameki küründe 2. haftam...Ayrıca iki günde bir sarmısaklı şampuan ile yıkıyorum...Sanırım fark ortada😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözle görülür fark var elbette ..
aynen devam
benim 3. kürüm bitti 2 haftalık dinlenmeye geçtim
sonra 4. küre başlicam..

o değilde hamilelikte de kullanılabilir dimi bu kür??:26:

gözle görülür fark var elbette ..
aynen devam
benim 3. kürüm bitti 2 haftalık dinlenmeye geçtim
sonra 4. küre başlicam..

o değilde hamilelikte de kullanılabilir dimi bu kür??:26:

Benim daha birinci kürüm😊 Hamilelikte kullanmanın sakıncası varmı bende öğrenmek isterim..Zira 3. çocuk istiyorum☺️

Benim daha birinci kürüm😊 Hamilelikte kullanmanın sakıncası varmı bende öğrenmek isterim..Zira 3. çocuk istiyorum☺️

inşalla zararı yoktur ya allah bağışlasın bu arada benim hiç yok yeni yeni düşünmeye başladık :))
sinamekinin faydalarını gördüm bırakmak istemiyorum :)

Kizlar benimde ucuncu kurumu yaptim ama sorum sekiz hafta yapiyoruz haftada bir kere sonra iki hafta dinlendiriyoruz iki hafta sureden sonra kac hafta uygulycaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…