- 28 Nisan 2014
- 125
- 12
- 38
Gerçekten farkediliyor :) çok teşekkür ederim yardımınız için inşallah bende güzel sonuçlar alıp böyle fotoğeaf koyarım :)
tatlım en son eklediğim fotolara bak işe yarayıp yaramadığına karar ver senya gerçekten işe yarıyormu ? benim saçlarım aferdisiniz ama sütyenimden 2 parmak aşağıda bu kürü uygulasam okullar açılıncaya kadar belime gelir mi? lütfenacil cevaplar bekliyorum lütfen
tatlım en son eklediğim fotolara bak işe yarayıp yaramadığına karar ver sen
2 nisan da saçlarımı kestirdiğim gün yaptım birde en son 22 haziranda yaptım 2 ayda ne kadar uzadığını gör
inanarak pes etmeden her koşulda yapacaksın emin ol o zaman işe yaradığını görüyorsun..
benim 3. kürümün 2 seansı kaldı sonrasında 2 haftalık dinlenme süresi var , asıl o dinlenme süresinde daha çok uzuyor ve belli oluyor ..
yapmaya başla bence ve burda da takipte kal kıyaslamalar yapmadan..
çünkü herkesin saç yapısı aynı değil..
burdan yaptıkça paylaş bizim gibi bizde yorumlarımızla seni motive edelim
Sac renginde acilma yapiyor ku acaba??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok değil
gözle görülür fark var elbette ..Eki Görüntüle 1183028 öncesi..Eki Görüntüle 1183030 sonrası. Kızlar benim bu hafta sinameki küründe 2. haftam...Ayrıca iki günde bir sarmısaklı şampuan ile yıkıyorum...Sanırım fark ortada😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözle görülür fark var elbette ..
aynen devam
benim 3. kürüm bitti 2 haftalık dinlenmeye geçtim
sonra 4. küre başlicam..
o değilde hamilelikte de kullanılabilir dimi bu kür??:26:
inşalla zararı yoktur ya allah bağışlasın bu arada benim hiç yok yeni yeni düşünmeye başladık :))Benim daha birinci kürüm😊 Hamilelikte kullanmanın sakıncası varmı bende öğrenmek isterim..Zira 3. çocuk istiyorum☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?