Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuaförden saç uzatacak förmül
haftada bi cm uzayn saçlara ne dersiniz
başlıklarına bi bak
kızlar bende foto koymak istedim.. 8 hafta yapıp 2 hafta ara verdikten sonraki halleri. bn pek farkedemiyorum uzamayı bide siz bakın istedim. ama son 2 yapışımda bepanten kullandım. bundan sonraki yapışlarımda da bemiks+bepanten+badem yağı+sinemaki kullanıcam nasıl olur sizce??
![]()
ilk fotom 4. kürdeki hali saçımın. ikincisi ise 2 hafta ara verdikten sonraki hali..
![]()
ben de 8 kez yaptım martta tekrar baslıcam kure![]()
ben de 8 kez yaptım martta tekrar baslıcam kure![]()
:albümede baktım güzel emeğinin karşılığını almışsın ne güzel ,uzun saçlar canım
Kızlarrr müjde!! eğer sinemaki yapmış birinden görüş istiyorsanız.bn görüşümü söylimm saçım uzadı :) bilmiyorum ne kadar ama kestiğim kahkülümden bliyorum.kahkülüm alnımdaydı şimdi burun deliklerime uzandı ayrıca 2 ay öncesnde kadar saçlarım çok kısaydı şimdi uzun saçlı oldm bunu fark edebiliyorum çok mutluyum.bn 1 ay yaptm frk görmedm bırakacaktm ama iikide bırakmamışım uygulamayı.bu 2.bemiks ampül kutum bitecek bakalım üçüncüyü alacakmıyım :)) 8 hafta denedim. ama bir yan etkisi var eskiden 2 haftada bile yağlanmayan saçlarım 4 günde çok fena yağlanıyor ama okadarda olsnnn![]()
Kızlarrr müjde!! eğer sinemaki yapmış birinden görüş istiyorsanız.bn görüşümü söylimm saçım uzadı :) bilmiyorum ne kadar ama kestiğim kahkülümden bliyorum.kahkülüm alnımdaydı şimdi burun deliklerime uzandı ayrıca 2 ay öncesnde kadar saçlarım çok kısaydı şimdi uzun saçlı oldm bunu fark edebiliyorum çok mutluyum.bn 1 ay yaptm frk görmedm bırakacaktm ama iikide bırakmamışım uygulamayı.bu 2.bemiks ampül kutum bitecek bakalım üçüncüyü alacakmıyım :)) 8 hafta denedim. ama bir yan etkisi var eskiden 2 haftada bile yağlanmayan saçlarım 4 günde çok fena yağlanıyor ama okadarda olsnnn![]()
Canıımmm inan kendi saçım uzamış kadar sevindim.Ahh ne kadar güzel ya peki daha yeni mi fark ettin uzadığını yoksa birden bire boy mu attı saçlarınn![]()
Kızlar bende bugün gidip bu malzemeleri alacağım ve küre başlayacağım ama bütün yorumları okudum, aklıma takılan tek bişey var. Benim saçım zaten normalde de 2 günde bilemedin 3 günde baya yağlanır yani ben hergün yıkıyorum normalde nerdeyse, nasıl olacak peki yağlanmayı arttırıyosa ben banyodan bi çıkçam tataaaaa yağlanmış:))) öle mi olcak? :)
darısı bizim başımıza![]()