sinemi ölü bulmuşlar :(

kpss sonuçlarını beklerken ev kızı olmuştum baya baya, müge anlının sıkı takipçisiydim çok üzülmüştüm ailesine ama içten içe öldürüldüğünü de tahmin ediyodum keşke yanılsaydım sabah haberi duyunca çok üzüldüm, annem hep biz evden çıkarken "Allah bıraktığım gibi bulmayı nasip etsin" der ne kadar doğru diyomuş, çocuğunu bi uçurumun dibinde bulmak...çok acı

vicdan azabına dayanamıyomuş bak sen 3 yıl nasıl dayandın o anneyi gördükçe şerefsiz herif nasıl bir ruhsuzluktur soğukkanlılıktır bu ya biz isyan ettik yeter bulunsun diye pesss bunlar insan olamaz

bir de bu emrah yayına katılıp ben yapmadım diyen kişi değil mi ya ? bende tesadüfen bi kaç kere izlemiştim.çok üzüldüm ya Allah ailesine sabırlar versin.

Hatırladım inegölde okuyan kız bu nasıl bir vicdansızlıktır ya Allah ailesine sabırlar versn

Ben de cok uzuldum. Arada internetten aratir bakardim bulundu mu diye. En azindan artik bir mezari olacak.

O aptal insan neyin vicdanından bahsetmiş 3 yıl sonra. Kızın bir kemikleri kalmış. Yazıklar olsun ya.

Herşey açıkça ortadayken 3 yıl bulamadılar. Döve döve söyleteceklerdi.

Allah rahmet eylesin. Ailesine yakınlarına sabır versin.
Tek tesellim katilinin ölmüş olmasi.

ben de olayı az çok biliyordum,gerçekten üzüldüm.itiraf olmasa ortaya çıkmayacakmış,böyle belirsizlik devam edip gidecekmiş.ne kadar kötü ya,nasıl ortaya çıkmıyor.

sabah annemi aradım,ağlıyordu..noldu dedim sinemi ölü bulmuşlar annesi ağlıyor dedi..

sinem kim diye düşünürken gazetelere baktım ve gördüm haberi..

çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin..ailesine sabır versin.

Bende üniversiteden mezun olduğum zaman yeni kaybolmuştu. Müge anlıyı sinem için takip ettim. Türkiye'nin her yerinden sinemi gördüm, götürdüler,aldılar... vs. bir sürü asılsız ihbarlarla yine de umut vardı....Anacığının gözyaşları, feryatları içimizi dağladı.. Çok üzüldüm, gerçekten nasıl bir zamanda yaşıyoruz... İnanamıyorum ne uğruna öldü kızcağız... Allah ailesine sabırlar versin..

3 yıl sonra bulundu ne kadar can yakıcı bir durum, Dün okudum haberlerde cok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin.
İnsanlardan artık herşey beklenir oldu, gözünün içine baka baka yalan söyledi aylarca..

Ben çalışmıyorken evdeyken ilk haber olmuştu hep tatkip ettim hatta geçenlerde aklıma geldi ya bir gelişme var mı acaba diye çalıştığım için izleyemiyorum çünkü nette arattırdım hiçbir haber yoktu. Çok çok üzüldüm belediğim birşeydi ama işte insan belki bir yerlerde yaşıyordur diyor. O kadar asılsız ihbarlar geld o anneye öyle umut verdiler ki birisi dedi kıbrısta bir yerde saklıyorlar biri dedi yurtdışında. Kızın çevresi falan belli kim ne yapacak kıza. Emrah'tan çıkacağı belliydi yoksa neden intihar etsin. Öbür dünyada Allah'a hesap versin.. O arkadaşta en az onun kadar suçlu bu zamana kadar susmuş nasıl dayandılar anası orada ğlarken feryat figan kızın kemikleri saçı kalmış onca zamandan sonra geriye kimselerde görmemiş. Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin gitti gencecik hayatının baharında bir kız.

Vicdanına yenilmiş, insafa gelmiş cümleleri hiç ama hiiç inandırıcı değil.
Her türlü pisliğe aklı eren mahluklar vicdanları olsaydı en azından bir kullan at telefon hattı alıp isimsiz cesedin yerini ihbar ederlerdi.
O mahlukların dilini bilen bir profesyonel ! söyletmiştir.
Uykuları kaçıyormuş !
Psikayatr ile ikna edilmiş !
Köşeye sıkıştırmasaydılar bir ömür öyle bir uyurdu ki rüyasında kızcağızı görmeden..

Şerife Hanımın başka bir evladı daha varmış galiba. Rabbim onunla acısı azaltsın kadıncağızın inşallah..

Son düzenleme:
çok yazık çok.. annesi ne kadar üzülüyordu. Allah sabır versin ama olsun en azından cenazesi bulundu. annesi buna bile razıydı.

öyle zamanda yaşıyoruzki tehlikenin kimden ,nerden geleceği belli değil.böyle haberleri duyduktan sonra çevremizdekilerede güvenimiz kalmadı.şimdi kızım,eşim olsun arkadaşlarınla görüşmeye gittilermi kuşkuyla yaklaşmaya başladım.azıcık geç gelsinler aklıma bintürlü şey geliyor.özellikle haberlerde ve müge anlıda duyduklarımdan sonra çok etkilendim.allah iyilerinle karşılaştırsın ne diyelim. [/COLOR]

Hem Emrah'ın, hem de itiraf edenin profillerine baktım, ne kadar da normaller.

Birşeyler paylaşmışlar öyle sıradan, altına da tanıdıkları tarafından yorumlar gelmiş "abi çok karizmasın" vs...vs.... gibi şeyler.

Tiksindim. Rabbim ne insanı katil etsin, ne de bir katille muhatap...

O kızın öldüğü zaten belliydi, 3 yıldır kim kimi nerede saklayabilir ki canlı olarak? Mümkün değil. Öldüğü belliydi ama, öldüğünü de bilmek gerçekten çok üzücü.

Allah böyle insanlara hidayet nasip etsin, ailesine de gani gani sabır...

resmen tesadüfen yaşıyoruz artık,hepimizin başına gelebilirdi,4 yıl şehir dışında okudum bende her yol milyonlarca kız ünevirsite okumak için ailesinden ayrılmak zorunda kalıyor,böyle mi olmalı yani sonumuz,çok yazık çok.
gazetelerde sevgilisi yazıyor ama annesi üstüne basa basa söylemişti emrah denen pislik de söyledi sevgili değildiler.bu adi adamlar musallat olmuştu bu kızlara.sonra da pişkin pişkin kaç kez tv ye çıkıp bulunsun diye oturdular orda..
bulunmayacağına da o kadar emindiler ki öldürüp atmışlar tabi nası çıksın gelsin kız
intihar etmiş ölmüş gitmiş arkasından konuşmak istemem ama tipinde hayır yoktu zaten
Allah hepimizi korusun bunlar gibilerden,
3 yıldır avuç içi kadar bi yerde bi ceset te bulunmadıysa bu ülke bitmiştir zaten

Son düzenleme:
Sabah televizyonu açtığımda annesini bağlamışlardı yayına.
O annenin yakarışlarına hangi yürek dayanır ki?
Yakınen tanıyormuşçasına üzüldüm , gözyaşı döktüm.
Rabbimin adaleti daha büyüktür .
Özellikle annesine Rabbim sabırlar versin ne büyük bir acı
En çok annesinin şu sözleri etkiledi ;
3 kış geçti o kadar yağmurlar yağdı karlar yağdı ,
Benim yavrumun battaniyesine bişey olmadı .
Melekler korudu Rabbim korudu.
Nasıl bir vicdandır 3 yıl susmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…