kızlar sabah haberlerde gördüm sinemin ceseti bulunmuş.emrahın arkadaşı kaç sene sonra itiraf etmiş.emrah öldürdü beraber cesetini attık demiş.emrahta intihar etti öldü.şimdi arkadaşı ceza alacak.allah rahmet eylesin.annesi müge anlının proğramındaçok ağlamıştı.kızını seneler sonra ölü buldu.hem bulunması iyi oldu hemde öldürülmesine üzüldüm.
öyle zamanda yaşıyoruzki tehlikenin kimden ,nerden geleceği belli değil.böyle haberleri duyduktan sonra çevremizdekilerede güvenimiz kalmadı.şimdi kızım,eşim olsun arkadaşlarınla görüşmeye gittilermi kuşkuyla yaklaşmaya başladım.azıcık geç gelsinler aklıma bintürlü şey geliyor.özellikle haberlerde ve müge anlıda duyduklarımdan sonra çok etkilendim.allah iyilerinle karşılaştırsın ne diyelim. [/COLOR]Bende üniversiteden mezun olduğum zaman yeni kaybolmuştu. Müge anlıyı sinem için takip ettim. Türkiye'nin her yerinden sinemi gördüm, götürdüler,aldılar... vs. bir sürü asılsız ihbarlarla yine de umut vardı....Anacığının gözyaşları, feryatları içimizi dağladı.. Çok üzüldüm, gerçekten nasıl bir zamanda yaşıyoruz... İnanamıyorum ne uğruna öldü kızcağız... Allah ailesine sabırlar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?