- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.308
- 798
kitap okuyun her akşam kendisine kelime dağarcığı gelişsin haftada bir tane ıngılızce kelime de öğretın .elıne makas verın evde kağıt verın ıstedığı gibi kessin çizsin kasları motor becerisi gelişsinAyni fikirdeyim sizinle ogretmen caliskan ogrenciyle her zaman daha ilgilidir... kızım suan anaokulunda simdiden birinci sinifa hazirlamak icin elimden geleni yapiyorum)
Benim komşumda sinif annesi cok yakınıyor ama birakmiyorda bi gun soyledim canim nu kadar sitem edeceğine birak gitsin dedim .. ayyy canim ogretmen birakmiyor diyorÖyle diyenlerde mi varmis.ben verilen görevlerden ödevlerine zor yetisiyorum.o zmn cocugumun geleceginden calmis oluyorum.Bir sürü pano hazirlattilar.özel günlerde hem bizim sinifi hem de baska siniflari da süslettiler.baska bir günde de süsleri tek tek cikarmaya cagirdilar.akliniz varsa sinif annesi olmayin. Ben bilmezdim ki basima bunlarin gelecegini.yolda kufur ede ede yuruyorum.
annem 28 sene sınıf öğretmenliği yaptı 70 yaşında şimdi.hiç sınıf annesi olmadı sınıflarda kalabalıktı eskiden.herşeye de yetıyordu 23 nısan kıyafetlerını belırler terzı bulur dıktırır gösterıyıde kendi hazırlardı çocukları çalıştırarak.şimdi ücretle dans hocası tutuyoruzBenim komşumda sinif annesi cok yakınıyor ama birakmiyorda bi gun soyledim canim nu kadar sitem edeceğine birak gitsin dedim .. ayyy canim ogretmen birakmiyor diyor
Yok ben yapamam zaten kurslarim falan vs der geri ceviririm...
Her aksam uyumadan kitap okuyorum..kitap okuyun her akşam kendisine kelime dağarcığı gelişsin haftada bir tane ıngılızce kelime de öğretın .elıne makas verın evde kağıt verın ıstedığı gibi kessin çizsin kasları motor becerisi gelişsin
2.hafta falan bir konuda fikrimi belirttim herkes saldırdı neymiş sınıf annesi ne derse olacakmış millet kendi koyunluğu yetmiyor başkası da koyun olsun istiyor.Demokrasi yok ya o ne derse o olacakmış Bunu sınıf annesi değil diğer veliler diyorılk hafta bır veli sınıf annesi oldutoplantıda ben de onayladım becerıklı bır kadın çünkü.aynı gun whatsap ta bır baktım yakın arkadaşı kendını yardımcısı ilan etmiş dığerlerı de tebrık edıyorlar.devreler attı bende.bir kişi yeter ben kabul etmıyorum dedım bazı veliler ayy biz istiyoruz dedıler.artesı sabah arabama atladım doğru okula öğretmenı buldum gerekçemi açıkladım 5 dakıka sonra sözde anne yardımcısının görevi bitti.kendi bile şok oldu 24 saat yapamadı he he he
Google player da Okuma yazma ögreniyorum diye bir program var.Harflere aşina olmasi acisindan arada oynayabilirsiniz.tavsiye ederim.Her aksam uyumadan kitap okuyorum..
Kendim turist rehberiyim ingilizce konusunda küçüklüğünden bu yana bayagi guzel seyler ogrendi..ingilizce sayilari renkleri mevsimleri sayiyor.. turkce ile eslestirerek ogrettim..
4 yasinda krese gonderim cizgi calismasi vs hepsi yaptik..
En son 258 parcali puzzle yapti...
Egitim setleri gecem yildan beri yapiyoruz bitiriyoruz..
Yeni osman abanalinin dikkat guclendirme setini aldik her aksam onu yapiyoruz..
Bu bitince zekare yayini alacam ..
Oyun hamurlari her zaman evde mevcut.
Yazi tahtasi var sayilari yaziyoruz beraber..
Tecrübeli biri olarak lutfen baska neler önerirsiniz ben her zaman daha ne yapabilirim diye araştırıyorum..
Millet bu kadar nasıl koyun oluyor bunu anlamıyorum... takim gibi tutuyorlar o kişiyi...2.hafta falan bir konuda fikrimi belirttim herkes saldırdı neymiş sınıf annesi ne derse olacakmış millet kendi koyunluğu yetmiyor başkası da koyun olsun istiyor.Demokrasi yok ya o ne derse o olacakmış Bunu sınıf annesi değil diğer veliler diyor
Tesekkurler hemen bakiyorum Şimdiden yavas yavas aşina olsun harflere haklısıniz..Google player da Okuma yazma ögreniyorum diye bir program var.Harflere aşina olmasi acisindan arada oynayabilirsiniz.tavsiye ederim.
Yaşayın öğretmenim.Sinif annesi nedir yahu? Milattan önceden kalma sacma olaylar.. ben de ogretmenim. Hic de oyle annemiz falan yok. Aile katilimi calismalari yapiyorum. Sene basinda bir form dagittim velilerime. Okulda yapacagimiz ne gibi etkinliklere katilim gosterirsiniz diye. Kimi gezide yardimci olurum demis,kimi cocuklara kitap okurum, kimi deney yapabilirim... Bir suru yani. Ama hepsi katilim saglamak zorunda. Ben de her hafta en kotu 2 haftada bir musait olan bir velimle calisma yapiyorum. Bu hafta gelen velim ingilizce ogretmeniydi mesela cocuklara ingilizce bir sarki ogretti. Sonra isine gucune gitti. Cok eglendiler cocuklar da. :) Sinif susletmek nedir Allah askina? Cocuk kendi sinifini kendi suslemeyecekse nasil sahiplenecek o ortami? Bazi meslektaslarimi anlamiyorumZümreler arası yaristan kaynakli hep bunlar. Cocuklari at gibi yaristirdiklari yetmiyor simdi de anneleri yaristiriyorlar
oyuncaklarla yıne oynasın ama yavaş yavaş zeka oyunları kutu oyunları var ya onlara yöneltin ailece oynayın arkadaşıyla oynasın paraları mutlaka tanıtın saati öğrensin .siz zaten bayağı çabalamışsınız ilgili annesiniz ne güzel.ben de turizm mezunuyum İngilizce yi benle hallediyor .özel okula gerek duymuyorum o yüzden ılkokul da.ama en önemlisi öğretmen.öğretmen i gozlemleyın 1 ay.gerekırse sınıfını değiştirin.bizim en buyuk şansımız öğretmen oldu.Her aksam uyumadan kitap okuyorum..
Kendim turist rehberiyim ingilizce konusunda küçüklüğünden bu yana bayagi guzel seyler ogrendi..ingilizce sayilari renkleri mevsimleri sayiyor.. turkce ile eslestirerek ogrettim..
4 yasinda krese gonderim cizgi calismasi vs hepsi yaptik..
En son 258 parcali puzzle yapti...
Egitim setleri gecem yildan beri yapiyoruz bitiriyoruz..
Yeni osman abanalinin dikkat guclendirme setini aldik her aksam onu yapiyoruz..
Bu bitince zekare yayini alacam ..
Oyun hamurlari her zaman evde mevcut.
Yazi tahtasi var sayilari yaziyoruz beraber..
Tecrübeli biri olarak lutfen baska neler önerirsiniz ben her zaman daha ne yapabilirim diye araştırıyorum..
Harika bir program cok seveceksiniz .Tesekkurler hemen bakiyorum Şimdiden yavas yavas aşina olsun harflere haklısıniz..
Gerci suan ana okulunda ogretmenimiz cok iyi simdide e ve l harflerini öğretti bile)
Bende ozel okulu cook düşündüm cevremde ki hic bir egitimci önermiyor.. ilkokul 4 e kadar kesinlikle devlet okulu iyi bir ogretmen olursa kâfidir diyorlar...oyuncaklarla yıne oynasın ama yavaş yavaş zeka oyunları kutu oyunları var ya onlara yöneltin ailece oynayın arkadaşıyla oynasın paraları mutlaka tanıtın saati öğrensin .siz zaten bayağı çabalamışsınız ilgili annesiniz ne güzel.ben de turizm mezunuyum İngilizce yi benle hallediyor .özel okula gerek duymuyorum o yüzden ılkokul da.ama en önemlisi öğretmen.öğretmen i gozlemleyın 1 ay.gerekırse sınıfını değiştirin.bizim en buyuk şansımız öğretmen oldu.
ne demek yardımcı olabildiysem mutlu olurum.saati kartondan renkli renkli beraber yapın sonrada öğretırsıniz yavaş yavaş.1. sınıf müfredat ta saat te var paralar da.iyi akşamlarBende ozel okulu cook düşündüm cevremde ki hic bir egitimci önermiyor.. ilkokul 4 e kadar kesinlikle devlet okulu iyi bir ogretmen olursa kâfidir diyorlar...
Simdiden araştırdım onumuzdeki yıl ogretmenini belirledik herkes cok memnunmus sorup sorusturuyorum..
Zeka küpleriyle oynuyor.. benim kiz puzzle meraklisi bugun yeni 500 parca geldi netten aldik. Hemen başladı yapmaya))
Saat erken olur diye düşünmüştüm onuda tanitayim nasilsa butun rakamlari biliyor....cook tesekkurler fikirleriniz icin ..
Iyi fikir cok teşekkürler iyi aksamlar.ne demek yardımcı olabildiysem mutlu olurum.saati kartondan renkli renkli beraber yapın sonrada öğretırsıniz yavaş yavaş.1. sınıf müfredat ta saat te var paralar da.iyi akşamlar
Okul aile birligimi yoksa paralimi okul aile birligiyse bırakın ugrasmayin derimSinif annesi oldugum günden beri cok stresliyim.
Ögretmene ayip olmasin diye devam ediyorum.ilkokul sınif annesi oldum kazara gibi birsey.Hayır demeye çekindiğimden.
Aile birliğinde yapilan toplantida hep para toplamaya ve maddiyata getirdiler konuyu.Rahatsiz oldum.Aile birligi, özel kutlama günlerinde, "şunlar alinacak, bunlar kesilip yapistiralacak" diye siniflari bize süsletiyorlar.Velileri yardima cagiriyorum 1 kisi zor geliyor. Herkes kaçıyor.Çocuklar kesip süslese o özel günün anlamini daha iyi kavramazlar mi? Aile birliğindeki kadınlar birbirlerine surekli "tatlım, tatlim." diyorlar.Hiç sevmedigin hitap sekli.Bana da dediler.Bu iş benim gibi hassas bir bünyeye uygun değil gibi.Devam edeyim mi yoksa birakayim mi bilemedim.Çok stresliyim.Pes etmekte istemiyorum.
AynnÖzentilikten başka bi şey değil bence
:))))ılk hafta bır veli sınıf annesi oldutoplantıda ben de onayladım becerıklı bır kadın çünkü.aynı gun whatsap ta bır baktım yakın arkadaşı kendını yardımcısı ilan etmiş dığerlerı de tebrık edıyorlar.devreler attı bende.bir kişi yeter ben kabul etmıyorum dedım bazı veliler ayy biz istiyoruz dedıler.artesı sabah arabama atladım doğru okula öğretmenı buldum gerekçemi açıkladım 5 dakıka sonra sözde anne yardımcısının görevi bitti.kendi bile şok oldu 24 saat yapamadı he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?