Sınıf anneliği ve stres

Ayni fikirdeyim sizinle ogretmen caliskan ogrenciyle her zaman daha ilgilidir... kızım suan anaokulunda simdiden birinci sinifa hazirlamak icin elimden geleni yapiyorum )
kitap okuyun her akşam kendisine kelime dağarcığı gelişsin haftada bir tane ıngılızce kelime de öğretın .elıne makas verın evde kağıt verın ıstedığı gibi kessin çizsin kasları motor becerisi gelişsin

Benim komşumda sinif annesi cok yakınıyor ama birakmiyorda bi gun soyledim canim nu kadar sitem edeceğine birak gitsin dedim .. ayyy canim ogretmen birakmiyor diyor

Yok ben yapamam zaten kurslarim falan vs der geri ceviririm...

Benim komşumda sinif annesi cok yakınıyor ama birakmiyorda bi gun soyledim canim nu kadar sitem edeceğine birak gitsin dedim .. ayyy canim ogretmen birakmiyor diyor

Yok ben yapamam zaten kurslarim falan vs der geri ceviririm...
annem 28 sene sınıf öğretmenliği yaptı 70 yaşında şimdi.hiç sınıf annesi olmadı sınıflarda kalabalıktı eskiden.herşeye de yetıyordu 23 nısan kıyafetlerını belırler terzı bulur dıktırır gösterıyıde kendi hazırlardı çocukları çalıştırarak.şimdi ücretle dans hocası tutuyoruz

Fotokopi parasi toplanacak dediler veliler beni günlerce pesinden kosturttu. Kimi diyor calisiyorum hafta ici gelemem.hafta sonu diyorum o zamanda kocalarimiz evde diyorlar.
Aile birligi toplantisi yaptilar. Konu hep paraydi.

Her aksam uyumadan kitap okuyorum..
Kendim turist rehberiyim ingilizce konusunda küçüklüğünden bu yana bayagi guzel seyler ogrendi..ingilizce sayilari renkleri mevsimleri sayiyor.. turkce ile eslestirerek ogrettim..
4 yasinda krese gonderim cizgi calismasi vs hepsi yaptik..
En son 258 parcali puzzle yapti...
Egitim setleri gecem yildan beri yapiyoruz bitiriyoruz..
Yeni osman abanalinin dikkat guclendirme setini aldik her aksam onu yapiyoruz..
Bu bitince zekare yayini alacam ..
Oyun hamurlari her zaman evde mevcut.
Yazi tahtasi var sayilari yaziyoruz beraber..

Tecrübeli biri olarak lutfen baska neler önerirsiniz ben her zaman daha ne yapabilirim diye araştırıyorum..

Özellerden velilerin tacizine de ugramaya basladim.ayy fikir sormayin şunlara ay birsuru mesaj yaziyorlar yeteer biktim diyor.e biktiysan çık dimi gruptan.cıkmiyor da merakli.
Nasil fikir sormam hediye alinacak ahanda bunu aldim mi dicem. Nezaketen fikir aliyorum.gerci pismanda ediyorlar ama cok sabirliyim.

2.hafta falan bir konuda fikrimi belirttim herkes saldırdı neymiş sınıf annesi ne derse olacakmış millet kendi koyunluğu yetmiyor başkası da koyun olsun istiyor.Demokrasi yok ya o ne derse o olacakmış Bunu sınıf annesi değil diğer veliler diyor

Sinif annesi nedir yahu? Milattan önceden kalma sacma olaylar.. ben de ogretmenim. Hic de oyle annemiz falan yok. Aile katilimi calismalari yapiyorum. Sene basinda bir form dagittim velilerime. Okulda yapacagimiz ne gibi etkinliklere katilim gosterirsiniz diye. Kimi gezide yardimci olurum demis,kimi cocuklara kitap okurum, kimi deney yapabilirim... Bir suru yani. Ama hepsi katilim saglamak zorunda. Ben de her hafta en kotu 2 haftada bir musait olan bir velimle calisma yapiyorum. Bu hafta gelen velim ingilizce ogretmeniydi mesela cocuklara ingilizce bir sarki ogretti. Sonra isine gucune gitti. Cok eglendiler cocuklar da. :) Sinif susletmek nedir Allah askina? Cocuk kendi sinifini kendi suslemeyecekse nasil sahiplenecek o ortami? Bazi meslektaslarimi anlamiyorum Zümreler arası yaristan kaynakli hep bunlar. Cocuklari at gibi yaristirdiklari yetmiyor simdi de anneleri yaristiriyorlar

Google player da Okuma yazma ögreniyorum diye bir program var.Harflere aşina olmasi acisindan arada oynayabilirsiniz.tavsiye ederim.

Millet bu kadar nasıl koyun oluyor bunu anlamıyorum... takim gibi tutuyorlar o kişiyi...

Google player da Okuma yazma ögreniyorum diye bir program var.Harflere aşina olmasi acisindan arada oynayabilirsiniz.tavsiye ederim.
Tesekkurler hemen bakiyorum Şimdiden yavas yavas aşina olsun harflere haklısıniz..
Gerci suan ana okulunda ogretmenimiz cok iyi simdide e ve l harflerini öğretti bile )

Yaşayın öğretmenim.
Yok yok bitti benden bu kadar
Bana hem hayatimin dersi hem de tecrubesi oldu.

oyuncaklarla yıne oynasın ama yavaş yavaş zeka oyunları kutu oyunları var ya onlara yöneltin ailece oynayın arkadaşıyla oynasın paraları mutlaka tanıtın saati öğrensin .siz zaten bayağı çabalamışsınız ilgili annesiniz ne güzel.ben de turizm mezunuyum İngilizce yi benle hallediyor .özel okula gerek duymuyorum o yüzden ılkokul da.ama en önemlisi öğretmen.öğretmen i gozlemleyın 1 ay.gerekırse sınıfını değiştirin.bizim en buyuk şansımız öğretmen oldu.

Bende ozel okulu cook düşündüm cevremde ki hic bir egitimci önermiyor.. ilkokul 4 e kadar kesinlikle devlet okulu iyi bir ogretmen olursa kâfidir diyorlar...
Simdiden araştırdım onumuzdeki yıl ogretmenini belirledik herkes cok memnunmus sorup sorusturuyorum..
Zeka küpleriyle oynuyor.. benim kiz puzzle meraklisi bugun yeni 500 parca geldi netten aldik. Hemen başladı yapmaya ))
Saat erken olur diye düşünmüştüm onuda tanitayim nasilsa butun rakamlari biliyor....cook tesekkurler fikirleriniz icin ..

ne demek yardımcı olabildiysem mutlu olurum.saati kartondan renkli renkli beraber yapın sonrada öğretırsıniz yavaş yavaş.1. sınıf müfredat ta saat te var paralar da.iyi akşamlar

ne demek yardımcı olabildiysem mutlu olurum.saati kartondan renkli renkli beraber yapın sonrada öğretırsıniz yavaş yavaş.1. sınıf müfredat ta saat te var paralar da.iyi akşamlar
Iyi fikir cok teşekkürler iyi aksamlar.

Okul aile birligimi yoksa paralimi okul aile birligiyse bırakın ugrasmayin derim

:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…