kadının amacı sınıf annesi yardımcılığı bahanesiyle okula ıstedığı zaman giriıp çıkacak çocuğunu gözetecek yemek taşıyacak vs.vs.yokkk ya.ben nasıl güvenliği geçip ıstedığım gibi okulda at koşturmuyorsam o da koşturamaz.
Evde çocuklarının yüzüne bakmazlar okula gidince kıymetli oluyorlar nedense.iyi anne çocuk modelikadının amacı sınıf annesi yardımcılığı bahanesiyle okula ıstedığı zaman giriıp çıkacak çocuğunu gözetecek yemek taşıyacak vs.vs.yokkk ya.ben nasıl güvenliği geçip ıstedığım gibi okulda at koşturmuyorsam o da koşturamaz.
Aynen.ben sinif annesiyim ve bir zorunluluk olmadikca sinifa girmiyorum.ayip geliyor bana.ögretmenin cocuklarin özel alani.kadının amacı sınıf annesi yardımcılığı bahanesiyle okula ıstedığı zaman giriıp çıkacak çocuğunu gözetecek yemek taşıyacak vs.vs.yokkk ya.ben nasıl güvenliği geçip ıstedığım gibi okulda at koşturmuyorsam o da koşturamaz.
okul kantınınde saatlerce veliler çay kahve içip oturuyorlardı da Allahtan bu sene mudur yasakladı.ucuz cafe olmuştu iyice.Evde çocuklarının yüzüne bakmazlar okula gidince kıymetli oluyorlar nedense.iyi anne çocuk modeli
Geç bunları arkadaşım kimse kimseye zorla birşey yatırıyor.baktin yapamıyorsun ben yapamıyorum der birakirsinSanki işe yeni başlayan birine tecrübeliler tüm işleri kitlemişler de, siz de müdüre bir şey diyemiyorsunuz gibi :) Yapmıyorum artık deyin geçin nedir yani?
Hiç işleri yokmu acaba evlerinde.benim komşunun kocası bile benim hanımı sınıf annesi yapmışlar diyorokul kantınınde saatlerce veliler çay kahve içip oturuyorlardı da Allahtan bu sene mudur yasakladı.ucuz cafe olmuştu iyice.
Ayy hiç gulesim yoktu çocugunun gelecegimiymişBencede saçma bir sey.bazilarida can atıyor.komsum sınıf annemiz oldu.suan bir havalar bir havalar sanki okul müdürü oldu.cocugumun geleceği için oldum diyor birde
anlamadımm bütün gün okuldalar mı sınıf anneleri.kendi hayatları kişilikleri hobileri yok mu bunların cidden çok tuhafıma gitti.
Ayy hiç gulesim yoktu çocugunun gelecegimiymiş
Fedakar insanciklarOkul oglenci - sabahci.Ogtetmenlerden daha fazla zaman geciriyorlar okulda hatta idareciler kadar belki.Bunu is,gorev olarak goruyorlar sanirim.
tam psikolojik inceleme vakası bunlar hocam.3 yaşından beri okullardaydım annem öğretmen olduğu için kendim 7 dönem ortaokul öğretmenliği yaptım ben bile anlamıyorum ne caziplik var okul binasında ortamında öğrenci idareci ya da öğretmen değilsek.ben uzun zamandır sıradan bir veliyim bahçe kapısının dışında kızımı sabah bırakır öğleden sonra alırım aynı yerdenOkul oglenci - sabahci.Ogtetmenlerden daha fazla zaman geciriyorlar okulda hatta idareciler kadar belki.Bunu is,gorev olarak goruyorlar sanirim.
Valla hocam öle diyosunuzda komsumun yürüyüşü bile değişti iki aydır)))(
Nebileyim bizmi yanlış düşünüyoruz acaba.demin watsap grubuna baktım da sınıf annesine hakkını helal et çok yorumluyorsun canım bizim çocuklarımız için.cok sağol canım yazmışlar.oda demiş ki rica ederim canım sizin çocuklarınız benim çocuklarım onlar birer pırlanta.... Ya bide bu kadının ciğerini bildigimemidir nedir inanmadım gelmedi.azcok o insanlar ve çocukları hakkında yaptığı yorumları biliyorumtam psikolojik inceleme vakası bunlar hocam.3 yaşından beri okullardaydım annem öğretmen olduğu için kendim 7 dönem ortaokul öğretmenliği yaptım ben bile anlamıyorum ne caziplik var okul binasında ortamında öğrenci idareci ya da öğretmen değilsek.ben uzun zamandır sıradan bir veliyim bahçe kapısının dışında kızımı sabah bırakır öğleden sonra alırım aynı yerden
Oda guzel...Tatlim diye diye beni kaymakli sambaliye çevirdiler
Bütünnuorumlarınıza bayıldım, çokkkk güldümmmmNebileyim bizmi yanlış düşünüyoruz acaba.demin watsap grubuna baktım da sınıf annesine hakkını helal et çok yorumluyorsun canım bizim çocuklarımız için.cok sağol canım yazmışlar.oda demiş ki rica ederim canım sizin çocuklarınız benim çocuklarım onlar birer pırlanta.... Ya bide bu kadının ciğerini bildigimemidir nedir inanmadım gelmedi.azcok o insanlar ve çocukları hakkında yaptığı yorumları biliyorum
Tam bir komediNebileyim bizmi yanlış düşünüyoruz acaba.demin watsap grubuna baktım da sınıf annesine hakkını helal et çok yorumluyorsun canım bizim çocuklarımız için.cok sağol canım yazmışlar.oda demiş ki rica ederim canım sizin çocuklarınız benim çocuklarım onlar birer pırlanta.... Ya bide bu kadının ciğerini bildigimemidir nedir inanmadım gelmedi.azcok o insanlar ve çocukları hakkında yaptığı yorumları biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?