Sınıf annesi uygulaması hakkında

esradegirmeciiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2025
51
24
3
Okulda yasak olmasına rağmen sınıf annesi uygulaması devam ediyor.

Son düzenleme:
Ay çok saçma bence konuşmalısın okulda yasak istemiyorum diye kim oluyor pardon da sınıf annelerinin bu egosu sanki çok büyük bir ünvanmış gibi

Sınıf annesi olduğu için muhatap olmak zorunda kalıyorsunuz o yüzden uygulamadan rahatsızım çok

Sınıf annesi olduğu için muhatap olmak zorunda kalıyorsunuz o yüzden uygulamadan rahatsızım öze
Yoo hiçte mecbur değilsiniz hediye vs durumu ben olsam ona inat katılmam hiç bir dediğini dikkate almam o kim ki öğretmenle direkt muhatap olma hakkınız var sonuçta ,bende sınıf anneliği yaptım bu arada

Sınıf annesi nedir ya. 11 senelik öğretmenim asla anlayamadığım bir konu bu. Ne vasfı var bu kişinin? İlkokuldayken bizim de vardı böyle bir dangalak. Annem de hiç sevmezdi. Öğretmen gibi tavırlara sahipler bir de

Yoo hiçte mecbur değilsiniz hediye vs durumu ben olsam ona inat katılmam hiç bir dediğini dikkate almam o kim ki öğretmenle direkt muhatap olma hakkınız var sonuçta ,bende sınıf anneliği yaptım bu arada
Katılmadığım zaman çocuğum arkadaş ortamından yapılan organizasyonları duyup etkilenebiliyor

Evet bunu okullar sürdürmeye devam ediyor yasak olduğu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…