• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınıf annesi uygulamasını şikayet ettim ama sonra geri aldım

esradegirmeciiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2025
51
24
3
Önce şikayet ettim ama kızımın etkilenmemesi için şikayetimi geri aldım

Son düzenleme:
Geri çekmeyin bence. Kızınızı gerekirse başka sınıfa alın ama bu tarz egolu kişilere meydanı bırakmayın. Bunlar böyle böyle milleti soyup soğana çeviriyor. Ayrıca kaldırılmış bir uygulamanın gizlice devam ettirilmesi doğru değil. Ama en iyisini siz bilirsiniz yine de.

Önce şikayet ettim Cimere ama okul ile sorun yaşamaktan ve kızımın etkilenmemesi için şikayetimi geri aldım cimerden, sizde doğru olanı mı yaptım? Sınıf annesi ile muhattap olmak istemiyorum çünkü, ve okulun beni buna mecbur bırakması yasak olduğu halde üzücü, ama eğer daha sıkıntılı bir durum yaşarsam bu konu ile ilgili tekrar şikayet edicem ama şimdilik geri çektim
Sınıf annesi nedir ya iyice saçmaladılar. Benim bildiğim yönetim öğretmen ve sınıf başkanı olur anne ne alaka. Cimere şikayet edeceğim edecekseniz sınıf anneliği konusunu şikayet edin bireysele girmeden önce. Hatta etrafınızda size destek olabilecek kişiler var ise onlarda şikayette bulunsunlar bakalım size nasıl bir cevap verilecek.

Back
X