Allahım ya belli ki hoşlanıyor medyum olmaya gerek yok bunu anlamak için:))
Neden kötü olsun canım benim lisede ki sınıf arkadaşlarım 7 sene görüştükten sonra evlendiler ne olucak :))öyle mi :) biraz acemiyimdir bu konularda. ve sınıf arkadaşım olması biraz kötü bir durum. ben biraz geri planda duruyorum emin olmak adına:) ne yapmalıyım?
Neden kötü olsun canım benim lisede ki sınıf arkadaşlarım 7 sene görüştükten sonra evlendiler ne olucak :))
Tabi ki geri plan da dur belli ki hoşlanıyor ama fol yok yumurta olayına dönmesin o açılsın önce.
Bence de üstüne düşme ama azıcık cilveli olmanın da bir zararı olmaz canımdediğin gibi fol yok yumurta yok olayı için:) beklicem belli bir süre. tabi önce onun açılması gerek ve ne kadar üstüne düşersem o kadar çok kaybederm gibimede geliyor.:S
Bence de üstüne düşme ama azıcık cilveli olmanın da bir zararı olmaz canım
Misal saçlarını önüne getir yüzüne bakmaya utanıyormuşsun gibi konuşurken bazen dudaklarını ısır yine utanıyormuşsun gibi :))
Gece gece bende:))
sadece arkadaş olmadığınızz barizz ama utanıyomuş gibi falan durmak değilde ağır olman iyi olur ki zaten bu zamana kadar utanıp utanmadığını anlamıştır zaten
sen zaten önce değer görmeliyim diyosunya bu bi ağırlık yani sana sahip olabilmesi için bişeyler yapması gerek senin gözünde sen ona herkese davrandığın gibi davranıyosun anladığım kadarıyla ewet oda dediğin gibi açıklama gereğinde bulunmuş duygusallıktan başka bişey gelmior bu durumda aklaonun senden hoşlandığı açık
Böyle heyecanlar güzeldir, 6 yıl olmus yasamayalı..
Anılarım canlandı gözümde.
Bizim lisedeyken sınıfta bir cocuk vardı lise' ye daha yeni baslamıstım bir ilgili, arkasına dönmeler, konusmaya calısmalar ben' de pas sıfır tabii, istemiyordum cünkü hatta o kadar sıkılmıstım ki, hüngür hüngür aglıyordum sinirimden..
Bir ara pes etti, oooh iyi dedim lise 2' ye gectik yine basladı.. Dersler' de dalıp dalıp gitmeler
Sarkılar, siirler yazmalar, yanıma kimseyi yaklastırmamalar..
Öylece kaldı ama, sonu gelmedi..
Sonra bir ögrendim ki ilk askıymısım onun..
Heeey gidi günler, heeeyy..!
Bu cocugun sana ilgisi var gibime geldi, ama ad konmadan nesi oldugunu bilemeyiz..
Duygularını acıklaması lazım..
Hadi bakalım hayırlısı olur insallah..
Valla çocuk niyetlenmiş canım,böyle hikayelerin sonunda kesin bir aşk ilanı olur..sen de istiyosan olur bu iş
Eee canım günün nasıl geçti anlat bakalım
nerde okuyorsunuz lisemi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?