sınıf arkadaşımıyım yoksa özelimi:S

kakus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
339
0
0
İstanbul
Arkadaşlar; Fakültemizde yani okuduğum bölümde sınıf arkadaşımın şu 1 hafta içinde ise bana karşı davranışlarını çözemedim. benden hoşlandığını düşünüyorum.daha önce iş sebebiyle pek derslere giremiyordum. işten ayrıldm ve derslerime ve sınav haftama yoğunluğumu verdim. derslere girdiğim ilk saatlerde bir erkek arkadaşımızın yanındaydım ve gülüşüyorduk. F yani o :) derste dönüp bakıyordu ve siz ne konuşuyorsunuz dedi. ben hiçç diye geçiştirdim. ders aralarında bahçede oluyoruz genelde bahçeye inince hemen yanına çağırıyor. ve uzaktan bakıyor göz kırpıyor. ve hiç bir kızı yanaklarından öptüğünü henüz görmedim. beni görünce hemen kalkıyo yanaklarımdan öpüyor. geçen gün derse geç kalmıştım ve ödev teslimiyeti ile ilgili aradım dersteydi galiba açmadı. ve aramadı. çok zoruma gitti ve sonra ki derste elini uzattı ve tutmamı bekledi tutmadım. konuşmadım. göfret vericekti almadım. sonra arkadaşlarla aşşağı iniyordum. telefon ile ilgili merdivenlerden koşarak yanıma geldi. açıklama yapıyor. bende değildi filan . öledir dye baktım sadece.konuşmadım fotokopiciye gittik oraya geldi. selam bile demedim. dün bunlar olurken yanında oturduğum arkadaş merdivenlerden sonra küsmüş ve gitmiş. bugün ise daha farklı bir gün oldu . konuşmamayı uzatmadım. ders sonrası oturuyordum. F yanıma geldi ve gdiyoruz sen kimi bekliyorsun filan dedi. kimseyi dedim. ve 10 dkka sonra indim aşşağıya. gider sanıyordum ama gitmemiş tramvay durağında beni beklemişti. yanına gittim. konuştuk biraz. beni tiyatroya davet etti önce tekti fakat sonra sınıf arkadaşlarınıda davet ettim filan dedi.konu uzadı ve değişti ayrılırken sınavlardan sonra iyi bildiğim bir yer var yemeklerini beğenirsin dedim. öyle kaldk şimdi biz sadece arkadaş mıyız ?emin olamıyorum:)

Son düzenleme:
Allahım ya belli ki hoşlanıyor medyum olmaya gerek yok bunu anlamak için:))

öyle mi :) biraz acemiyimdir bu konularda. ve sınıf arkadaşım olması biraz kötü bir durum. ben biraz geri planda duruyorum emin olmak adına:) ne yapmalıyım?
Neden kötü olsun canım benim lisede ki sınıf arkadaşlarım 7 sene görüştükten sonra evlendiler ne olucak :))
Tabi ki geri plan da dur belli ki hoşlanıyor ama fol yok yumurta olayına dönmesin o açılsın önce.

dediğin gibi fol yok yumurta yok olayı için:) beklicem belli bir süre. tabi önce onun açılması gerek ve ne kadar üstüne düşersem o kadar çok kaybederm gibimede geliyor.:S

dediğin gibi fol yok yumurta yok olayı için:) beklicem belli bir süre. tabi önce onun açılması gerek ve ne kadar üstüne düşersem o kadar çok kaybederm gibimede geliyor.:S
Bence de üstüne düşme ama azıcık cilveli olmanın da bir zararı olmaz canım
Misal saçlarını önüne getir yüzüne bakmaya utanıyormuşsun gibi konuşurken bazen dudaklarını ısır yine utanıyormuşsun gibi :))
Gece gece bende:))

ah çok beğendim bunu :) cilvemi yapıyorum ve az konuşmaya özen gösteriyorum. açamadığı kutu misali. bana muhabbetinede doyum olmuo filan dedi bi ara ama oralı bile olmadım. hatta eve gidiş otobüsümü filanda sorunca çok şaşırdımya üzerine düşemem. kendi istiosa kendi gelsn şimdi üzerine boşyere düşmenin mantığı olmaz

sadece arkadaş olmadığınızz barizz ama utanıyomuş gibi falan durmak değilde ağır olman iyi olur ki zaten bu zamana kadar utanıp utanmadığını anlamıştır zaten

sadece arkadaş olmadığınızz barizz ama utanıyomuş gibi falan durmak değilde ağır olman iyi olur ki zaten bu zamana kadar utanıp utanmadığını anlamıştır zaten

ya şöyle bakıyorum olaya. duyguları olsun yada olmasın kendimi farklı birşeyin içine atamam henüz. buna hazırmıyım önce buna bilmeliyim. değer görmeliyim. umursamıyorum henüz. özel bir çabamda yok henüz. ki bunlar yeterli olur mu? ağırlığım konusunda? telefon konusunda ki tavrımda. arkadaş yada ne olursak olalım bana öyle davranmamalı. yyine duygusal davranmadım. ama o duygusal boyutuyla yakşaltığı için arkamdan geldi ve açıklama yaptı diye düşünüyorum. yalnış mıyım?

Son düzenleme:
sen zaten önce değer görmeliyim diyosunya bu bi ağırlık yani sana sahip olabilmesi için bişeyler yapması gerek senin gözünde sen ona herkese davrandığın gibi davranıyosun anladığım kadarıyla ewet oda dediğin gibi açıklama gereğinde bulunmuş duygusallıktan başka bişey gelmior bu durumda akla onun senden hoşlandığı açık

bencede bu sürede bakalım acaba yapabilcek mi bişeyler:) açıkçası değer göremezsem herşey biter başlamadan:) o merdivenlerden inerken birşeyler anlatma çabası içindeyken. sınıf arkadaşlarım durumu anlamışlar ki gülüşüyolardı:) bir ara cafedeydik sınıfça bana mesajlar geliyodu. sevgilin filan mı? ne çok mesajlaşıyosun diodu. :) bende temsilciyim ya onu tebrik ediolar dedim:) üstüme alınmadım bile:) zamanını bekliyorum.yazcam burdan merakla bekliyorum acaba nolcak die:)beklediğimi görebilecek miyim:S
ben ona herkes gibi davranmak durumundayım şu an için öle çünkü:)

Son düzenleme:
Böyle heyecanlar güzeldir, 6 yıl olmus yasamayalı..
Anılarım canlandı gözümde.
Bizim lisedeyken sınıfta bir cocuk vardı lise' ye daha yeni baslamıstım bir ilgili, arkasına dönmeler, konusmaya calısmalar ben' de pas sıfır tabii, istemiyordum cünkü hatta o kadar sıkılmıstım ki, hüngür hüngür aglıyordum sinirimden..

Bir ara pes etti, oooh iyi dedim lise 2' ye gectik yine basladı.. Dersler' de dalıp dalıp gitmeler
Sarkılar, siirler yazmalar, yanıma kimseyi yaklastırmamalar..
Öylece kaldı ama, sonu gelmedi..
Sonra bir ögrendim ki ilk askıymısım onun..
Heeey gidi günler, heeeyy..!

Bu cocugun sana ilgisi var gibime geldi, ama ad konmadan nesi oldugunu bilemeyiz..
Duygularını acıklaması lazım..
Hadi bakalım hayırlısı olur insallah..

Valla çocuk niyetlenmiş canım,böyle hikayelerin sonunda kesin bir aşk ilanı olur..sen de istiyosan olur bu iş

bu arkadaşın gibi. yanına yaklaştırma dedin ya. benim ilk zamanlar yanında oturduğum çocuk vardı. onunla kanka olmuş gibi. yanımda oturmuyo çocuk artık. ve onun yanında. o ise benim yanımda. bende o adını koymasını bekliyorum. o koymadan ben bişey yapamam. inşallah hayırlısı olur:)

Valla çocuk niyetlenmiş canım,böyle hikayelerin sonunda kesin bir aşk ilanı olur..sen de istiyosan olur bu iş

bakalımm bende bekliyorum artık:) bugün olanları anlatcam. çok heyecanlıyım neresinden başlasam bilemiyorum. okula geç kaldım. ilk ara bitsin ikinciye gireyim dedim. bahçede s die bayan bir arkadaşımla oturuyoduk gülüşüyoduk. dersten çıkmışlar. o ve birkaç arkadaş. hemen görünce yanıma geldi ve saat kaç geç kalmışsın. filan demeye başladı. ben fotokopi çektirmeye gidicem dedi. ok dedim. yine sallamadım:) bayan arkadaşımla sohbetimiz çok güzeldi. sol karşımızda oturmuşlardı. sınıftan herkes gelip gitti. ona yakın olanlar. durup durup baktılar bana. anlamışlarmıdr bilemedim. sallamadım hiç keyfim yerindeydi. muhabbet güzeldi. ilerleyen zamanlarda yukarı çıktım dersliğe fln. indim yine ordaydı belli bir süre daha bekledi.taviz vermedim tek oturdum. ve sonra o ve yanında bir arkadaşının gitmiş olduğunu gördüm. fakültede olay çıktı o sırada. bende mesaj attım. nerdesin gittin mi diye. mesaj gelmez diye düşünmüştüm yazdı. arabasnı servise vermiş ve alması gerekiyormuş. olay filan var dince aynen şu mesajı yazmış.
ne olayı. ikinci mesajı geldi sonra: yok ne olacak yaa. okulda fazla durma ama.

korkuyorum flan yazdım. merak etme bişi olmaz:) diye göndermiş. bu mesajdan sonra bişey yazmadm.

bugünlük bunlar oldu. sınav haftasındayız.sınavlara kadar göremiycem. durum nasıll kızlar?

Son düzenleme:
Eee canım günün nasıl geçti anlat bakalım

güzellllllldiiii. çok heyecanlıyım neresinden başlasam bilemiyorum. derse geç kaldım. ilk ara bitsin ikinciye gireyim dedim. bahçede s die bayan bir arkadaşımla oturuyoduk gülüşüyoduk. dersten çıkmışlar. o ve birkaç arkadaş. hemen görünce yanıma geldi ve saat kaç geç kalmışsın. filan demeye başladı. ben fotokopi çektirmeye gidicem dedi. ok dedim. yine sallamadım:) bayan arkadaşımla sohbetimiz çok güzeldi. sol karşımızda oturmuşlardı. sınıftan herkes gelip gitti. ona yakın olanlar. durup durup baktılar bana. anlamışlarmıdr bilemedim. sallamadım hiç keyfim yerindeydi. muhabbet güzeldi. ilerleyen zamanlarda yukarı çıktım dersliğe fln. indim yine ordaydı belli bir süre daha bekledi.taviz vermedim tek oturdum. ve sonra o ve yanında bir arkadaşının gitmiş olduğunu gördüm. fakültede olay çıktı o sırada. bende mesaj attım. nerdesin gittin mi diye. mesaj gelmez diye düşünmüştüm yazdı. arabasnı servise vermiş ve alması gerekiyormuş. olay filan var dince aynen şu mesajı yazmış.
ne olayı. ikinci mesajı geldi sonra: yok ne olacak yaa. okulda fazla durma ama.

korkuyorum flan yazdım. merak etme bişi olmaz:) diye göndermiş. bu mesajdan sonra bişey yazmadm.

bugünlük bunlar oldu. sınav haftasındayız.sınavlara kadar göremiycem. durum aynen bu güzel bir gündü aslında:) doğru mu adım atıyorum?:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…