cnm aslında kendi arasa daha iyi olur bence. hazır şimdi konuşmuyorum falan ya. bunun üstüne ben yazarsam ah iste o zaman yüz vermiş olcam. bu gruptan olan kızla benim hiç muhabbetim yoktu. çocukla aramı bozdum bu kız beni sormaya başladı. sınava neden girmedin filan.. bu o kızın sorcağı sorular değil. sanki gruba kız mı davet etti ben sanmıyorum. o kadar okuldaydım. hiç davet edilmedim. F çocuk istiyor sormuş galiba. ve o istemiş yadabana öyle geliyor:S?
ya o istemiş olabilir, olmayadabilir. hareket etmezsen hiç bişey bilemezsin, 5 sene sürünmek istemezsen bence benim dediğim gibi yapabilirsin, hiç bişi için geç değil ama beklersen hakkaten çok beklersin :)
ya o istemiş olabilir, olmayadabilir. hareket etmezsen hiç bişey bilemezsin, 5 sene sürünmek istemezsen bence benim dediğim gibi yapabilirsin, hiç bişi için geç değil ama beklersen hakkaten çok beklersin :)
canım geçen işim vardı onun iş yerinede yakın bir yere filan gitmiştim. ve on gün sonunda aradım buralara yakınım. sen napıyorsun filan dedim. ve toplantıya gircem dedi. ama benimle konuşurken nasıl mutlu ve nasıl heyecanlıydı. nerelerdesin. okula neden gelmiyorsun. dedi. merak etmişti bunu çok iyi anladım. ve özlemişti. yakınlardayım aslında sana uğramayı düşünüyordum ama toplantıya gircekmişsin dedim. erken çıkmaya çalışırım ve ilk seni aricam dedi. işim bitti ve eve döndüm. aramadı beni geç çıkmıştı yazmış duvarına hatta inandırıcı olsun diye etiketlemiş işten arkdşınıda. sabah okulda bahçede tek oturup müzik dinliyodum. karşıda banktaydı gülümsedim. hemen yanıma geldi. açıkladı işte filan. kızmadım elimi uzattım ve dediğin gibi stresliydim sınav döneminde kırdım seni filan dedim. hatta dua et bana demişti ve espri yaptım duam kabul oldumu filan. güzel geçti o gün.. giderken bana bakabaka gitti. sonra el salladı görüşürz gibisinden bende salladım.:) ortamı yumusatmak için güzel yemek yapıomuşsun bi gün yaparsın dedim bakarız dedi....:) galiba aramız düzeldi:))
sabırsız biriyim ve o aricam diye beklerken sabır ile başka arkadaşlar yanımı boş görünce oturuo sohbet edio. ve bunlar erkek. umarım arar. aricm demesi söyle canım ben lafı açınca bakarz dedi ve gülümsedi. yani o anlamda :)
yok cnm hemen deil. zaten sınıf arkadasım ve ona dayanarakta bu durumdan ve güven versin diye giden arkadaşları filan diyede söyledi. komikmiyim? burda fikir sormanın neyi komik anlayamadım. sonuçta tecrübesi olan benim görmediğimi siz görüp yorumluyosunuz. çok normal sormam. oynuyomu nasıl daha fazla açarmısın pek anlayamadım:S