sınıf arkadaşımıyım yoksa özelimi:S

ya o istemiş olabilir, olmayadabilir. hareket etmezsen hiç bişey bilemezsin, 5 sene sürünmek istemezsen bence benim dediğim gibi yapabilirsin, hiç bişi için geç değil ama beklersen hakkaten çok beklersin :)

ya o istemiş olabilir, olmayadabilir. hareket etmezsen hiç bişey bilemezsin, 5 sene sürünmek istemezsen bence benim dediğim gibi yapabilirsin, hiç bişi için geç değil ama beklersen hakkaten çok beklersin :)

sana hak vererek harekete geçtim ilk mesajımı attım bakalım:) bi gelişme olursa yazcam burdan :) çok haklısın hareket etmeden bilemem birşey:)

canım geçen işim vardı onun iş yerinede yakın bir yere filan gitmiştim. ve on gün sonunda aradım buralara yakınım. sen napıyorsun filan dedim. ve toplantıya gircem dedi. ama benimle konuşurken nasıl mutlu ve nasıl heyecanlıydı. nerelerdesin. okula neden gelmiyorsun. dedi. merak etmişti bunu çok iyi anladım. ve özlemişti. yakınlardayım aslında sana uğramayı düşünüyordum ama toplantıya gircekmişsin dedim. erken çıkmaya çalışırım ve ilk seni aricam dedi. işim bitti ve eve döndüm. aramadı beni geç çıkmıştı yazmış duvarına hatta inandırıcı olsun diye etiketlemiş işten arkdşınıda. sabah okulda bahçede tek oturup müzik dinliyodum. karşıda banktaydı gülümsedim. hemen yanıma geldi. açıkladı işte filan. kızmadım elimi uzattım ve dediğin gibi stresliydim sınav döneminde kırdım seni filan dedim. hatta dua et bana demişti ve espri yaptım duam kabul oldumu filan. güzel geçti o gün.. giderken bana bakabaka gitti. sonra el salladı görüşürz gibisinden bende salladım.:) ortamı yumusatmak için güzel yemek yapıomuşsun bi gün yaparsın dedim bakarız dedi....:) galiba aramız düzeldi:))

bir süre arama, aricam demiş zaten seni galiba, yüz yüzeyken gösterirsin ilgini

sabırsız biriyim ve o aricam diye beklerken sabır ile başka arkadaşlar yanımı boş görünce oturuo sohbet edio. ve bunlar erkek. umarım arar. aricm demesi söyle canım ben lafı açınca bakarz dedi ve gülümsedi. yani o anlamda :)

bence de simdi ondan bekle aramasını
yani ben ararsam çok peşindeymişim gibi olcak ve ozaman sıkılcak. aman cebimde zaten hesabı değil mi?:S

Seni hemen evine mi davet etti?
Daha niyetini soruyosun çok komiksin.
Oyun oynuyo seninle, açığını yakalarsa da kullanıcak.

Seni hemen evine mi davet etti?
Daha niyetini soruyosun çok komiksin.
Oyun oynuyo seninle, açığını yakalarsa da kullanıcak.

yok cnm hemen deil. zaten sınıf arkadasım ve ona dayanarakta bu durumdan ve güven versin diye giden arkadaşları filan diyede söyledi. komikmiyim? burda fikir sormanın neyi komik anlayamadım. sonuçta tecrübesi olan benim görmediğimi siz görüp yorumluyosunuz. çok normal sormam. oynuyomu nasıl daha fazla açarmısın pek anlayamadım:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…