- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi superisi96
-
Nasıl yani?
Sırf 17 yaşındasın diye bu yıl üniversiteye gitmeyecek misin?
Çok saçma ya olur mu öyle şey..
Ama ya hiç atanılmazsa :26:Gözden düşerseSınıf ögretmenlıgı cok güzel bır bölüm bence..
4 sene sonra ne olur bılınmez atamalr ıcın ama bence bır bayan ıcın en güzel mesleklerden bırı.
Ama geleceğinden çok korkuyorumBir de ÖSYM her sene birşeyleri değiştiriyor..Geçen sene formasyonu kaldırdı bu sene ıse geri getirdii..
Bence içinden geçiyorsa ,hem hayalındekı meslekmiş ailenı ıkna et yazz derimm..
Aynen 5 yaşında başlamışımben de erken yaşta gitmiştim ünv.teye ilkokula erken başlamanın dezavantajı işte..
ancak sınıf öğretmenliği şu anda bile atama konusunda sıkıntılı olan bir bölüm .hatta geçen sene onlara alan değişikliği imkanı dahi verildi eğitim sitemide değişince iyice açıkta kaldı bir çok sınıf öğretmeni..4 yıl sonra daha iyiye gideceğini sanmıyorum.bunları iyi düşünmen lazım.
Ama ya hiç atanılmazsa :26:Gözden düşerse
Hakkında hayırlısı olur inşallahBence sen o meslegı ısteyerek severek okursan atamalar az olsa bıle ıstedıkten sonra atanırsın..Ama bence atamaları okadar da düşmez daha 4 sene de neler değişirr..Bende ek tercıh yapıcam gecen sene kazandım sonra dondurdum şimdi ek tercıh yapıcam bende ..
Ya ben dershaneye kaydımı yaptım,sırf bu yıl onlara gitmem için gitme diyecektir,sonuçlar açıklanınca da sosyoloji sınıf gelir ama kal seneye dediAma canım ıstersen bır rehberlik hocana falan da danış derimm...
Ama geleceğinden çok korkuyorum
Aynen 5 yaşında başlamışım
Bende bunları çok düşünüyorum,bu yıl hazırlansam tekrar inş psikolojiyi kazanırım,kendime güveniyorum,ya sınıf öğretmenliğinin önü açılırda pişman olursam diye korkuyorum :26:
Hakkında hayırlısı olur inşallah
Ya bende ondan korkuyorum ya pişman olup tekrar hazırlanmak falan
Ya ben dershaneye kaydımı yaptım,sırf bu yıl onlara gitmem için gitme diyecektir,sonuçlar açıklanınca da sosyoloji sınıf gelir ama kal seneye dedi
Anladım,çok teşekkür ederim bilginiz içinbende 5 yaşında başlamıştım :) öğretmenim ama branşım sınıf öğretmenliği değil.
yani önü açılır mı bilmem ama açık konuşmak gerekrise zor gibi maalesef..şu şartlar altında öyle.
Babama sordum oda yok dediEvet canım o yüzden cokkk dıkkatlı kararlar ver ,rehber hocana ,akıl alabılecegın herkese danış bilgi al derim :)
İnşallah hakkında hayırlısı olurrr
Anladım,çok teşekkür ederim bilginiz için
Babama sordum oda yok dediKalıcam sanırım,çok teşekkür ederim canımm
1 yıl daha hazırlanırsam daha iyi olacağını düşünüyorlar.ailenin yaptığı çok saçma
ben de 17 yaşındayken gittim üniversiteye 21 yaşında mezun oldum
mis gibi de memuriyete başladım
çok da iyi oldu erken yaşta hayata atıldım.
bence puanın iyiyse aileni ikna et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?