Sınıf öğretmenliği yardım ://

çok fark yokmuş2 yaşcık
ya sosyal hizmet okul öncesi fark etmez bu saatten sonrakazanamıcam diye psikolojim bozuldupsikolojiyi şimdiden şeediyom

Aynen canım 2 yaş çok değil. Allah korusun sakın umutsuzluğa kapılma. Yani benim de umutsuzluğa kapıldım oluyor ama yeterince çalışırsak kazanırız.Psikolojiden niye vazgeçiyorsun ki? Sosyal Hizmetler ve Okul Öncesinin de puanları yüksek ama Psikoloji'nin daha yüksek biliyorsun. Hedefini en yüksekte tut ki ona ulaşabilmek için elinden gelenin en iyisini yap.

haklısın aslında
ama olmuyo yemin ederim sürekli düşünüyorum ya şu olursa ya bu olursa hasta olursam başarısız olursam vsvs.
kendime hiç bişeyi layık görmüyorum
normalde yeni kıyafet alır almaz hemen denerdim şu an bisürü etiketi sökülmemiş var
kendimi değersiz hissediyorum çok kötü pöf

Sende benim gibi biraz karamsarsın anladığım kadarıyla canım. Ben de hep bir şeyin 'En Kötüsünü' düşünürüm. Annem ve babam çok kızıyor bana. Bir ara stresten başım dönmeye başladı ve 1 ay boyunca çektim. Ama artık daha rahat olmaya çalışıyorum. Mesela kendimi hep istediğim üniversitede,istediğim bölümde hayal ediyorum bu biraz da olsa karamsarlığımı üzerimden atmama yardımcı oluyor. Sen de bunu yapabilirsin mesela. Dershaneden,evden bunaldığın zamanlarda çık dışarı yürü birazcık,hava al. Evde odana git dans et,şarkı söyle. :) Ben bunları hep yapıyorum inan ki. İnsan biraz da olsa stresini atıyor,derdini unutuyor. :) Kendini kötü,değersiz hissetmeni gerektirecek hiçbir şey yok ortada. Bir kere hiçbir şey senden daha değerli değil. Bak dershaneye gidiyorsun ve deneme puanların çok iyi.

ne yaparsam yapıyım atamıyorum ki
dolaşıyorum müzik dinliyorum gene aynı
doğru hiç bişi benden değerli değil ama çok stresli bir süreç

ne yaparsam yapıyım atamıyorum ki
dolaşıyorum müzik dinliyorum gene aynı
doğru hiç bişi benden değerli değil ama çok stresli bir süreç

Geçen yılda girmişsin sınava bak. Korkulacak bir şey olmadığını sen de biliyorsun pekala canım. Bildiğin sureleri oku,Allah'a bol bol dua et. Dua etmek gerçekten rahatlatıyor insanı.

Geçen yılda girmişsin sınava bak. Korkulacak bir şey olmadığını sen de biliyorsun pekala canım. Bildiğin sureleri oku,Allah'a bol bol dua et. Dua etmek gerçekten rahatlatıyor insanı.
efsa çok teşekkür ederim.
gerçekten çok iyi moral verdin.
allah razı olsun..
umarım ikimizde istediğimiz yerleri kazanırız

Canımcım ben de 17 yaşında başladım üniversiteye. Hiç bile erken değil. Bence bu yıl yap tercihini. Kararın ne yönde bilemicem ama erteleme :26:

Bence psikoloji oku,meslektas oluruz.:) Saka bir yana,neyi istiyorsan ona gore calis,stres yapmadan.Sonra aramizda psikolojisi bozuk psikologlar ya da ogretmenler gormek istemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…