Annene çay yap komik şeyler öğren onu güldür.. Ona ilginç kadın hikayeleri anlat... Birlikte mısır patlat meyve al gel dizi izle onunla...ona masaj yap.... Kadının ayaklarına sıcak su getir...ona sarıl öp.....ona kitap oku...... İki hafta böyle anneni kıvama getir... Sonra de ki anne yürüyüşe çıkalım mı 5 dk de. İlgi çekici şeyler bul araştır o sırada onları anlat... Sonra da annenle ne yapmak istiyorsan onu yap... İster sinemaya git ister alışverişe
birde kitap önerisinde bulunmak istiyorum. Ben 1 tane aldım fazla olsaydı elimde sana gönderirdim.
Kitap: cahterine caputa 'Markalaşan kadınlar'
kendini sev,kendine değer ver,insanları değiştiremeyeceğine inan,
sadece kendi mutluluğunun önemli olduğuna inan
İnsanları değiştirmeye önce kendinizden başlayın.
Madem onların huyları hoşunuza gitmiyor,öyleyse siz onlara uyum sağlayın.
Ailenizden ayrı bir hayata ve yeni bir çevreye ihtiyacınız var gibi görünüyor.
ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok mu?
ne bileyim kredi vs. çekin ama yinede oradan ayrılın.
yoksa buna harcamadığınız parayı ilerde sağlığınız için harcamak zorunda kalacaksınız!
Evet ya hep onlar haklıymış gibi davranıp onlarla görüşmeye devam edeceksiniz.uyum sağlama derken nasıl mesela arkadasıma sürekli o haklı gibi mi davranayım cok sinirliyim ona karsı onun haberi bile yok suan
Evet ya hep onlar haklıymış gibi davranıp onlarla görüşmeye devam edeceksiniz.
Ya da onları olduğu gibi kabul edip onlar öyle ben böyle diyerek kendinize yeni bir yol çizeceksiniz.
Sürekli şikayetlenerek,karşıdakini eleştirerek hiç bir yere varamazsınız.
kendini sevmeye başlarsan başkası için canını boş yere sıktığının farkına varırsınben kendimi sevsem ne olur sinir ediyorlar sürekli strese sokuyorlar
onları at bunu oku. o kadar diyorum bakşuan elimde 2 kitap var okumam gereken ama buna da bakacagm teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?