- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Kötü kapli cadı ben oldum iyi mi herkesden nefret eden sensin amaSiz kötü kalplisiniz o kadar zaten kötüyüm dediğim halde hala bir laf sokma çabasınon başka açıklaması olamaz.
Kimse size saldırganca yorum yapmıyor.
Siz herkesi tersleyip sataşıyorsunuz,sonra da karşılık alınca "empati yapmıyorlar .s.s.s" diyorsunuz.
Önce size akıl veren insanları terslememeyi öğrenin,ondan sonra yorum bekleyin. Ayrıca hem saatte hile yapıyorsunuz hemde çevrenizdeki herkesi (ailenizde dahil) aşağılayıp küçümsüyorsunuz,ayrı eve çıkmak bal gibi sizin elinizde kendiniz de bunu biliyorsunuz. Babanızı annenizi günahınız kadar sevmediğiniz ortada her konuda ailenize iş arkadaşlarınıza olan nefreti kusuyorsunuz e gitmekte elinizde. Basıp gitmek bu kadar zor değil ayrıca her hatanızda da "psikolojim bozuk,depresifim,depresyondayım" sözlerinin arkasına sığınıyorsunuz yaptığınız doğru değil. Hani "beni anlamıyorsun" da demeyin benim yaşadıklarımın 10'da 1'ini yaşasaydınız intihar ederdiniz buna eminim. Sizden daha ağır çocukluk ve gençlik geçirdim ama hayatımın 1 gününde bile sizin kadar umutsuz bitkin kaprisli huysuz biri olmadım,bana yardım etmeye çalışan insanları terslemedim. Herşeye olumlu baktım okulumu okudum o babam olacak insanı bile takmadan hayatımı tam anlamıyla yaşadım. Bunu tamamen ilaçsız başardım. Ve sizden yaş yaş küçüğüm. Peki ben böyleyken siz neden böylesiniz?
Hayret birşey.
Yaptığınız hataları söylüyoruz diye de kötü saldırgan olduk iyi mi
Ben çok kötü bir hayat yaşıyorum, etrafımdakiler çok kötü, dünya çok kötü, elimden hiçbir şey gelmiyor, niye insanlar böyle, ühüh
Nickinizi gördüğümde bile kafamda bunlar yankılanıyor.
Ağlamayı bırakıp bir şeyler değiştirseniz mi hayatınızda? Mesela ayrı eve çıksanız artık?
Negatifinize gülücük kattım fena mıGüldüm teşekkürler :)
Babam olacak adam küçüklüğümden anneme ve bana eziyet etti (bana psikolojik anneme hem psikolojik hem fiziksel şiddet). Sürekli saçma sapan erotik fotoğraflar bakıp,yabancı kadınlarla konuşur ben odaya girdiğimde kapatma gereksinimi bile duymazdı. Dışarıya bambaşka bir insanken evde suratsız sürekli bizi ezen bir tipti. Defalarca annemi aldattı. Kendisinin en yakın arkadaşı olan adamın karısıyla yasak ilişkisi vardı. Annem bilmiyorken ben öğrenmiştim ve kadın her gün bizdeydi. Babamla birbirlerine kur yapıp gülüşürlerken ben odada ağlardım. Ben küçücük yaşımda bunlara şahit oldum. Ve nihayet ben liseye başlamışken birgün ben işe gidiyorum diyerek çıkıp gitti ve başka bir şehre yerleşti. Binlerce borcumuz vardı,sadece kendi üzerine değil annemin üzerine de borç yapmıştı. kapıdan o yıl icra memuru eksik olmadı. Nitekim çok zor zamanlar yaşadım,ben okul okuduğum zamanlar güç bela para yolladığında parayı fırlatır gibi yollardı. Beni aşağılar,küçümser,sürekli ezerdi. Yıllarca onun lanet borçlarını ve üstümüzde bıraktığı utançla yaşadık. Ve anlatamayacağım daha birçok şey. Bunun en basiti belki de benim odama "kalem şeklinde gizli kamera" koymasıydı. Ben onu bulmasaydım belki de benim giyinip soyunmamı izleyecekti. Ve bu olay olduğunda babam yanımıza af dilemeye geçmişti. Ben kalemi bulup içindeki hafıza kartını taktığım anda anneme izlettim ve onu evden kovduk. Bu anlattıklarım yarısıydı bu arada. Ve gitti. Tamamen gitti.Ne yaşadınız mesela babam olacak adam dediğiniz ne yapıyordu benimkilerden aktif kat cok ne yaşadınız merak ettim? bende tüm bunlara ragmen 2 üni mezunuyum boş beleş evde oturan biri olmadım. İlaç kullanmak da öcü değil ayriyeten
Harikasın, daha da mutlu olursun umarımBabam olacak adam küçüklüğümden anneme ve bana eziyet etti (bana psikolojik anneme hem psikolojik hem fiziksel şiddet). Sürekli saçma sapan erotik fotoğraflar bakıp,yabancı kadınlarla konuşur ben odaya girdiğimde kapatma gereksinimi bile duymazdı. Dışarıya bambaşka bir insanken evde suratsız sürekli bizi ezen bir tipti. Defalarca annemi aldattı. Kendisinin en yakın arkadaşı olan adamın karısıyla yasak ilişkisi vardı. Annem bilmiyorken ben öğrenmiştim ve kadın her gün bizdeydi. Babamla birbirlerine kur yapıp gülüşürlerken ben odada ağlardım. Ben küçücük yaşımda bunlara şahit oldum. Ve nihayet ben liseye başlamışken birgün ben işe gidiyorum diyerek çıkıp gitti ve başka bir şehre yerleşti. Binlerce borcumuz vardı,sadece kendi üzerine değil annemin üzerine de borç yapmıştı. kapıdan o yıl icra memuru eksik olmadı. Nitekim çok zor zamanlar yaşadım,ben okul okuduğum zamanlar güç bela para yolladığında parayı fırlatır gibi yollardı. Beni aşağılar,küçümser,sürekli ezerdi. Yıllarca onun lanet borçlarını ve üstümüzde bıraktığı utançla yaşadık. Ve anlatamayacağım daha birçok şey. Bunun en basiti belki de benim odama "kalem şeklinde gizli kamera" koymasıydı. Ben onu bulmasaydım belki de benim giyinip soyunmamı izleyecekti. Ve bu olay olduğunda babam yanımıza af dilemeye geçmişti. Ben kalemi bulup içindeki hafıza kartını taktığım anda anneme izlettim ve onu evden kovduk. Bu anlattıklarım yarısıydı bu arada. Ve gitti. Tamamen gitti.
Bunları niye anlattım. Çünkü;
Ben hiçbir zaman senin kadar garip depresif bir insan olmadım. Hayatıma sıkı sıkıya tutundum. Kötü giden olaylarda hep "karanlığın sonu aydınlık" diyerek kendimi telkin ettim.
Kendimi geliştirdim ve mutlu olmayı öğrendim. Çift anadal yapıyorum,aynı anda 2 üniversite okuyorum. Senin gibi sürekli nazlı çekilmez çevresindeki herkesi bezdiren,nefret ettiren,herkesten nefret eden bir kadın olmuyorum. Sürekli yaşadıklarımdan ders çıkarıp kendimi nasıl daha mutlu ederim diyorum. Ve mutlu oluyorum. Sizin yaptığınız gibi "ben şunu bunu yaşadım,iş hayatım çok kötü,ailemden nefret ediyorum,okulumdan nefrer ediyorum" diye mızmızlanarak "psikolojim bozuk!??!?!" laflarının arkasına sığınmıyorum.
Yani sizin yapmadığınızı yapıyorum. Mutlu oluyorum,insanları umursamıyorum ve bana yardım etmeye çalışan hiçbir insana kötü davranıp eziklemiyorum,bağırıp çağırmıyorum.
Ayrıca ben ilaç öcü demiyorum bunları yaşayan birinin ilaçsız atlatması bir mucize diyorum. Ben ilaçsız atlattım çünkü kendime inancım var. Mutsuz huysuz kaprisli ve negatif bir insan değilim.
Siz ise kendi kendinizi sürekli aşağıya çekiyorsunuz,etrafınızdaki hiçbirşeyden mutlu olmayı bilmiyorsunuz aksine çevrenize de hayatı zehir ediyorsunuz.
Hata yapıp hatalarınızı kabul etmiyorsunuz.
İnsanlara bağırıp bağırıp tersleyip "benim psikolojim bozuk,biraz empati lütfen ühühü" diyorsunuz.
İnsanlar doğal olarak sizden sıkılıp kaçıyor.
Ha bu arada siz hala beni tersler gibi yazmışsınız yazınızı,ben size ne boş beleş dedim,ne de sizin yaşadıklarınız hafif dedim. Sadece daha ağır yaşamlar var değerini bilmiyorsunuz ve sürekli bir mızmızlanma halindesiniz dedim. Allah yardımcınız olsun size hayat çok zor ama bana çok güzel. Sanırım bu hayata olumlu bakmakla alakalı. Olumluyum mutluyum.
Umarım sende çok mutlu olursun,güzel yorumun için teşekkür ederim. :)Harikasın, daha da mutlu olursun umarım
Babam olacak adam küçüklüğümden anneme ve bana eziyet etti (bana psikolojik anneme hem psikolojik hem fiziksel şiddet). Sürekli saçma sapan erotik fotoğraflar bakıp,yabancı kadınlarla konuşur ben odaya girdiğimde kapatma gereksinimi bile duymazdı. Dışarıya bambaşka bir insanken evde suratsız sürekli bizi ezen bir tipti. Defalarca annemi aldattı. Kendisinin en yakın arkadaşı olan adamın karısıyla yasak ilişkisi vardı. Annem bilmiyorken ben öğrenmiştim ve kadın her gün bizdeydi. Babamla birbirlerine kur yapıp gülüşürlerken ben odada ağlardım. Ben küçücük yaşımda bunlara şahit oldum. Ve nihayet ben liseye başlamışken birgün ben işe gidiyorum diyerek çıkıp gitti ve başka bir şehre yerleşti. Binlerce borcumuz vardı,sadece kendi üzerine değil annemin üzerine de borç yapmıştı. kapıdan o yıl icra memuru eksik olmadı. Nitekim çok zor zamanlar yaşadım,ben okul okuduğum zamanlar güç bela para yolladığında parayı fırlatır gibi yollardı. Beni aşağılar,küçümser,sürekli ezerdi. Yıllarca onun lanet borçlarını ve üstümüzde bıraktığı utançla yaşadık. Ve anlatamayacağım daha birçok şey. Bunun en basiti belki de benim odama "kalem şeklinde gizli kamera" koymasıydı. Ben onu bulmasaydım belki de benim giyinip soyunmamı izleyecekti. Ve bu olay olduğunda babam yanımıza af dilemeye geçmişti. Ben kalemi bulup içindeki hafıza kartını taktığım anda anneme izlettim ve onu evden kovduk. Bu anlattıklarım yarısıydı bu arada. Ve gitti. Tamamen gitti.
Bunları niye anlattım. Çünkü;
Ben hiçbir zaman senin kadar garip depresif bir insan olmadım. Hayatıma sıkı sıkıya tutundum. Kötü giden olaylarda hep "karanlığın sonu aydınlık" diyerek kendimi telkin ettim.
Kendimi geliştirdim ve mutlu olmayı öğrendim. Çift anadal yapıyorum,aynı anda 2 üniversite okuyorum. Senin gibi sürekli nazlı çekilmez çevresindeki herkesi bezdiren,nefret ettiren,herkesten nefret eden bir kadın olmuyorum. Sürekli yaşadıklarımdan ders çıkarıp kendimi nasıl daha mutlu ederim diyorum. Ve mutlu oluyorum. Sizin yaptığınız gibi "ben şunu bunu yaşadım,iş hayatım çok kötü,ailemden nefret ediyorum,okulumdan nefrer ediyorum" diye mızmızlanarak "psikolojim bozuk!??!?!" laflarının arkasına sığınmıyorum.
Yani sizin yapmadığınızı yapıyorum. Mutlu oluyorum,insanları umursamıyorum ve bana yardım etmeye çalışan hiçbir insana kötü davranıp eziklemiyorum,bağırıp çağırmıyorum.
Ayrıca ben ilaç öcü demiyorum bunları yaşayan birinin ilaçsız atlatması bir mucize diyorum. Ben ilaçsız atlattım çünkü kendime inancım var. Mutsuz huysuz kaprisli ve negatif bir insan değilim.
Siz ise kendi kendinizi sürekli aşağıya çekiyorsunuz,etrafınızdaki hiçbirşeyden mutlu olmayı bilmiyorsunuz aksine çevrenize de hayatı zehir ediyorsunuz.
Hata yapıp hatalarınızı kabul etmiyorsunuz.
İnsanlara bağırıp bağırıp tersleyip "benim psikolojim bozuk,biraz empati lütfen ühühü" diyorsunuz.
İnsanlar doğal olarak sizden sıkılıp kaçıyor.
Ha bu arada siz hala beni tersler gibi yazmışsınız yazınızı,ben size ne boş beleş dedim,ne de sizin yaşadıklarınız hafif dedim. Sadece daha ağır yaşamlar var değerini bilmiyorsunuz ve sürekli bir mızmızlanma halindesiniz dedim. Allah yardımcınız olsun size hayat çok zor ama bana çok güzel. Sanırım bu hayata olumlu bakmakla alakalı. Olumluyum mutluyum.
Ben yapamıyorum malesef,anlatamıyorum.Anlıyorum hayatın kötüymüş evet ama bu benimkinden kötü olduğu anlamına gelmez emin ol . Benimde buraya yazmadığım birsürü sey var. Ve bence daha sanslısın ne mutlu sana ki evden çekip gitmiş. Biz de akrabalar arasında yüzkarasıyız babam alkolik çalışmayan biri olarak biliniyor bende bunun ezikliği ile büyüdüm evime arkadas getiremedim hala getiremiyorum daha nicesi burda kötülük yarıstırmayacagım. Evet olumlu bakmak lazım buna katılıyorum bende ugrastım hep böle değildim yani insan belli noktadan sonra patlayabiliyor. Yorumun için yine saol ama ben durduk yere kızmıyorum burada. Mesela bilmediğin seyler üzerine yorum yapıyorsun insanların nefret ettiği kaprisli Vs diye etiketlemişsin beni bunlar yanlıs işte kim bende nefret ediyor yakınım mısın da şahit oldun böyle yorum yapıyorsun. Yardımcı olmayı anlıyorum ama hakarete girince laflar bende sinirleniyorum doğal oalrak. Neyse.
Ben yapamıyorum malesef,anlatamıyorum.
Hala ağır olduğunu göstermez diyorsun allah aşkına ağır olması için tecavüz falan mı edilmesi gerekiyordu?
Yahu hepimizinkiler gereksiz ağır ama sen çok abartıyorsun.
Alkolik baban var ve maddi durumunuz iyi değil diye herkesten nefret eder olmuşsun.
Hiçte yakının olmak gerekmiyor buradaki davranışlarından gerçek hayatta az çok hangi profile bağlı olduğun çıkıyor,ayrıc açıkmasına da gerek yok,sizin anlatımlarınız konularınız yeter.
İyi akşamlar size.
Ben yapamıyorum malesef,anlatamıyorum.
Hala ağır olduğunu göstermez diyorsun allah aşkına ağır olması için tecavüz falan mı edilmesi gerekiyordu?
Yahu hepimizinkiler gereksiz ağır ama sen çok abartıyorsun.
Alkolik baban var ve maddi durumunuz iyi değil diye herkesten nefret eder olmuşsun.
Hiçte yakının olmak gerekmiyor buradaki davranışlarından gerçek hayatta az çok hangi profile bağlı olduğun çıkıyor,ayrıc açıkmasına da gerek yok,sizin anlatımlarınız konularınız yeter.
İyi akşamlar size.
Sen gerçekten normal bir kafada değilsin arkadaşım ya.Alkolik baban var durumunuz iyi bu kadar diyip kestirip atamazsın kimsenin acısını küçümseyemezsin . Zaten konu acmıssın baskasını yıkan sey beni üzmüyor bile diye ne bekliyorsun ki bu yüzden sana hayran mı olalım. İyi ne güzel takma etme. Ama başkası takıyor üzülüyor diye yargılama hakkı sana düşmüyor işte. Neymiş burdaki konularımdan profilimi cıkarmıssın laf sokmak irdelemek için mi uğrasın o kadar . Uğraşma yani enerjini baska seylere harca yardımcı olmak deil senin bu yaptığın. Küçümsemekten baska bişey değil üzerine daha yazmazsan sevinirim. Boş yere konuk yine baska yerlere çekiliyor.
Sen gerçekten normal bir kafada değilsin arkadaşım ya
Sen gerçekten normal bir kafada değilsin arkadaşım ya.
Bilmem farkında mısın konunun özü bu zaten ben yardım destek bekliyorum siz hala gelmiş normal.dğeilsin söylesin böleisn teşekkürler yapmayın yorum ya cidden yani niye ugrasıyorsunuz anlamıyorum.ki sonra ben yorum begenmedi biri oluyorum ne alaka yani yapmak zorunda değilsiniz resmen sürekli bir linç politikanız var sıkıldım yani neyin kavgası bu.
Ben sinirlenmedim ki?Alkolik baban var durumunuz iyi bu kadar diyip kestirip atamazsın kimsenin acısını küçümseyemezsin . Zaten konu acmıssın baskasını yıkan sey beni üzmüyor bile diye ne bekliyorsun ki bu yüzden sana hayran mı olalım. İyi ne güzel takma etme. Ama başkası takıyor üzülüyor diye yargılama hakkı sana düşmüyor işte. Neymiş burdaki konularımdan profilimi cıkarmıssın laf sokmak irdelemek için mi uğrasın o kadar . Uğraşma yani enerjini baska seylere harca yardımcı olmak deil senin bu yaptığın. Küçümsemekten baska bişey değil üzerine daha yazmazsan sevinirim. Boş yere konuk yine baska yerlere çekiliyor.
Hayır irdelemedim konularını bu arada 4-5 günde bir konu açtığın için sürekli gözüme çarpıyor. :) özel bir durum değil yani.Alkolik baban var durumunuz iyi bu kadar diyip kestirip atamazsın kimsenin acısını küçümseyemezsin . Zaten konu acmıssın baskasını yıkan sey beni üzmüyor bile diye ne bekliyorsun ki bu yüzden sana hayran mı olalım. İyi ne güzel takma etme. Ama başkası takıyor üzülüyor diye yargılama hakkı sana düşmüyor işte. Neymiş burdaki konularımdan profilimi cıkarmıssın laf sokmak irdelemek için mi uğrasın o kadar . Uğraşma yani enerjini baska seylere harca yardımcı olmak deil senin bu yaptığın. Küçümsemekten baska bişey değil üzerine daha yazmazsan sevinirim. Boş yere konuk yine baska yerlere çekiliyor.
Bide söyleyin bu konuda da ben mi sorunluyum diye evet diyoruz gene kızıyor kötü kalpli oluyoruz sonraHayır olay şu ki, insanlar sana kötü bir şey demese bile savunmaya geçiyorsun ve sana bir şey anlatmak isteyenleri elinin tersiyle itiyorsun. Sonra da "beni anlamıyorsunuz" oluyor. Yardıma açık değilsin ki?
Bide söyleyin bu konuda da ben mi sorunluyum diye evet diyoruz gene kızıyor kötü kalpli oluyoruz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?