Sinir atağı, depresiflik , ağlama isteği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes gıcık kötü bir siz mi iyisiniz anlamadım ki anneni anlatıyorsun hayattan bezmiş zevk almıyor mutsuz diye, sende girişte öyle yazmışsın kendin için bence bu durum sizde genetik insanların kötü huylarına takarak hayatı sadece kendine zindan edersin görüldüğü üzere

Mavi ay senin tüm mutsuzluk kaynağın yaşadıgın ev ve ailen evi bilemem ama aileni değistirme şansın yok maalesef anneni eleştirmek ve kizmak yerine neden böyle bi insan haline geldi onu düşün anlamaya çalış beraber dısari cikmaktan hoslanmaiyorsan kendini zorlama evde biseyler yapin

sohbet etmeyince de yalnız hissediyorum hepten.. ben sadece annemin niye bu kadar herseyi sorun yaptıgını anlamıyorum

26 yasina gelmis koskoca kadinisiniz.Eve cikin kardesinizle birakin evlatliktan red etsinler sizi.Su ruh halinizden bin kat iyidir.Konulariniz hep negatif baba,anne, is arkadaslari, kiz arkadaslar hep sorun. Önce o evden kurtularak baslayin.Herkesin eksigini aramayin biraz kendinize bakin.Ya da olduklari gibi kabul edin.Boyle nereye kadar genc yasta sinir hastasi olursunuz yeminlen.

sorunun etraftaki insanlar degil sensin. hicbir zaman insanlar senin istedigin gibi olmayacak bunu kabullen ve oyle yasa.

kaç senelik arkadasındı ? suan neden hastalıkla uğrasıyorsun cünkü bu olaylar yaptı büyük ihtimal bak etkiliyor işte insanı malesef

İnsanları değiştirmeye önce kendinizden başlayın.
Madem onların huyları hoşunuza gitmiyor,öyleyse siz onlara uyum sağlayın.

kendini sev,kendine değer ver,insanları değiştiremeyeceğine inan,
sadece kendi mutluluğunun önemli olduğuna inan

mesela şuan bi olayı aktarayım cidden sorun bende mi anlayın diye çünkü geçen bu arkadasların davranısından bahsettiğimde nerdeyse onları melake ilan edecekler olmustu. bu iki bayan arkadas burda 5 yıldır calısıyor diğer bizler ise birkaç ay. buranın ağası gibi davranıyorlar. bikere suan başım ağrıyor 1 saattir yüksek sesle kahkahalar yüksek sesle konusarak calısmalar asırı rahatsızım söylememek için direniyorum cünkü diğer türlü günah keçisi ben oluyorum hep gıcık kapılacak ve acıgım aranacak. yani o kadar saygısızlar ki sanki babalarının çiftliği kabul etmiyor ve özen göstermiorlar yeni gelenlere herkes susuyor yaranmak için cok sacma .. arada bir pencere var bizim kapattım . artık böyle kalsın bence diyor bide utanmadan . enerjiniz yüksek yetişemiyorum dedim gülerek. artık böyle ben burda calıscam 3 gün diyor bişey demedim. ne yapim mesela kavga edicem yoksa sinirlerim asırı yüksek zaten suan deli gibi ağlayasım var

işte sorun o zamanda düzelmeyeck olması ruh halimin. ayrı ev kurmak kolay değil cogu insan aileisnden destek alıyor .. kaldı ki memur dğeilim işim bugün var yarın yok. ve en önemlisi yalnızlıga katlanamam zaten yeterince yalnızım somut olarak da hepten yalnız olsam bilmiyorum ... ben hiç iyi değilim

kaç senelik arkadasındı ? suan neden hastalıkla uğrasıyorsun cünkü bu olaylar yaptı büyük ihtimal bak etkiliyor işte insanı malesef

8 senelik dostluk. Fiziki bi rahatsızlığım var, rahat hareket edemiyorum .Psikolojik değil. Bence yazdığım o kadar şeyde dikkatini çeken bu olmamalı. Nasıl desem çok negatif bi bakışın var sanki . İnsanlar gider, hayatlar değişir. Kimseyi sonsuza kadar yanında tutamazsın. Kendinle mutlu olmayı dene,kimseye ihtiyacın kalmaz.

Edit: biz öğrenciyken 4 arkadaş eve çıktık herşeyi ikinci el aldık herkes 600 lira falan verdi . Öyle herşeyi baştan aşağı lüks dilerseniz tabi başa çıkamazsınız. Neyse sizin ayrılmaya gönlünüz yok , o zaman annenizi de babanızı da çekeceksiniz kusura bakmayın.

gönlüm değil gücüm yok.

Şimdi bir iş yerinde 5 senelik çalışan ile 3 5 aylık çalışan bir olmaz zaten her işyerinde öyle hele dr ları görün 1 gün sonra bile gelsen çok farklı davranılıyor sana ha doğru mu değil ama böyle gelmiş böyle gidiyor.
Ve iş arkadaşlarının gülüp eğlenmesi neden sinirini bozuyor başın ağırıyor diye sana göre davranamazlar ya bence sorun sende madem sordun herşeye gıcık oluyorsun insanların gülüp eğlenmesine bile

İşte bu yüzden yapılan yorumlardan memnun kalmıyorsunuz, insanlar her türlü tavsiyeyi veriyor ama o olmaz bu olmaz siz hiç birşey yapmayı kabul etmiyorsunuz. Eğer bu elinizde değilse bu yapmak istememe hali kontrolünüz dışındaysa psikologa gidin. Başka çare yok gibi

Sorun gülüp eglenmeleri değil ki. Ayrıca bana göre davranamazlar ne demek burası bir işyeri o zaman istediğimiz kadar ses yapalım rahatsız edelim nu normal bişey mi cidden anlamıyorum. Ki

Gidiyorum. istememek gibi bir durum yok o güç yok bende öyle ayrı eve cıkayım herkese kafa tutayım gücünü gectim ben sabah yatakta zor cıkıp yaşamaya calısıyorm sizin de anlamadığınız bu işte beğenmiyorum verilen tavsiyeler zannediliyor psikologa gittiğimi kac kez yazdım hatta bu konumda da yzdm hala psikologa gidin diyorsunuz okumadan mı yorum yapılıyor anlamıyorum..

Herkesi oldugu gibi Kabul etmeye calis. Kimseyi degistiremem de. Kendini degistir Herne olursa olsun bosvermen gerektigini düsün. Farkinda olmamaya görmemeye Calis. Ännen sonucta Onun yaninda harcama yapmadan gez. Ona üzerine rahat edecegi bir parca bisey al. En fazla. Herkesi oldugu gibi Kabul edip saglikli kalmanin mutlu olabilmenin yollarini ara.

Ben açtığınız her konuyu okumadım, psikologa gittiğinizi de bilmiyordum. Yapılabilecek şeyleri önerdim bi art niyetim yok. Burdaki herkes gibi. Hayat sizin hayatınız tavsiye istediniz verdik ,nasıl yaşamak isterseniz öyle yaşarsınız.

Sorun gülüp eglenmeleri değil ki. Ayrıca bana göre davranamazlar ne demek burası bir işyeri o zaman istediğimiz kadar ses yapalım rahatsız edelim nu normal bişey mi cidden anlamıyorum. Ki
Peki devam edin o zaman gerçekleri duymak hoşunuza gitmiyor her konunuzda olduğu gibi

Gücüm yok diyorsun ama bu böyle devam ederse çok daha kötü bunalacaksın.

Herkes mükemmel değildir ayıklamaya kalkarsanız yalnız kalırsınız.ünv ya da calısma imkânınız var mı?Cevreniz değişse bir de sevgiliniz olsa daha bu güzel olur sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…