- 12 Ağustos 2021
- 685
- 1.206
- 63
O yüzden eşinizle kavga etmeye karar verip dediğim gibi "bebeği tek başına dışarı gonderemem, bana yaptıkları şeyler de malum sen de biliyorsun kendim de onlarla dışarı çıkmak istemiyorum, bebeği eve gelip sevebilirler" diyeceksiniz, en mantıklısıKonu disarisi icerisi degil. Konu beni yoksayip cocugu alma cabaladi. Sevecek insan evinde de sever, buraya da gelir sever. Cocugu da bizi de alistirmaya calisiyolar bi nevi ayri kalmaya. İstedikleri kadar inkar etsinler iclerindeki temel amac bu. Bugun buna izin vereyim yarin tak tak kapi calacak biz suraya gidiyoruz cocugu almaya geldik olacak. Sonraki gun biz donmedik cocuk burada kalacak olacak. Yani konu gezmek tozmak degil. Halihazirda baska bir cocuga yaptiklarini benim cocuguma yapacaklarina eminim. Ve ben basta tepkimi koymazsam sonrasinda daha cok sinirlerimi bozacaklar. Bu kez cocugu bensiz disariya gondermiyorum da diyemicem.
Yok esime soyledim zaten ama bu sekilde degil tabii. Cok kucuk daha tek basina birakamam biz de gidelim dedim. Hevesleri vsr istersen ayri takilalim dedi ben de hayir dedim. O da tamam dedi. Konusma bu kadar. Esimin bi daha gecip bana bisey soyleyecegini dusunmuyorum. Sıkıyorsa da soylesin.O yüzden eşinizle kavga etmeye karar verip dediğim gibi "bebeği tek başına dışarı gonderemem, bana yaptıkları şeyler de malum sen de biliyorsun kendim de onlarla dışarı çıkmak istemiyorum, bebeği eve gelip sevebilirler" diyeceksiniz, en mantıklısı
O zaman bebeğiniz büyüyene,annesiz bir kaç saat kalabilecek yaşa gelene kadar sorununuz çözüldüYok esime soyledim zaten ama bu sekilde degil tabii. Cok kucuk daha tek basina birakamam biz de gidelim dedim. Hevesleri vsr istersen ayri takilalim dedi ben de hayir dedim. O da tamam dedi. Konusma bu kadar. Esimin bi daha gecip bana bisey soyleyecegini dusunmuyorum. Sıkıyorsa da soylesin.
Aynen oyle. Buraya sadece ne yapmam gerektigini sormak icin gelmistim. Ofkeyle hareket etmek istemedim cunku.O zaman bebeğiniz büyüyene,annesiz bir kaç saat kalabilecek yaşa gelene kadar sorununuz çözüldü
Zaten oyle. Bunlarla ben nereden karsilastim, Allah mi belami vermis bilemem ama hakikaten insani canindan bezdirirler. Hem hadsizler hem dusuncesizler hem de utanmiyolar. Ben de yeni kavgalar olmasin diye onlem almak istiyorum iste.
Bilemiyorum. Ama eskisi kadar korkutmuyor beni bu durum. Zaten bayila bayila durmuyorum. Bosaniriz 2 haftada 1 gorurler cocugu. Herkes mutlu mesut yasar.Yeni kavgalar kacinilmaz gibi duruyor.
Siz kendinizce kuralları belirleyin ve güzelce söyleyin. Uymadılar mı? Tekrar söyleyin. Sonra bir daha. Gerizekalıya anlatır gibi anlatın çok ciddiyimKonu disarisi icerisi degil. Konu beni yoksayip cocugu alma cabaladi. Sevecek insan evinde de sever, buraya da gelir sever. Cocugu da bizi de alistirmaya calisiyolar bi nevi ayri kalmaya. İstedikleri kadar inkar etsinler iclerindeki temel amac bu. Bugun buna izin vereyim yarin tak tak kapi calacak biz suraya gidiyoruz cocugu almaya geldik olacak. Sonraki gun biz donmedik cocuk burada kalacak olacak. Yani konu gezmek tozmak degil. Halihazirda baska bir cocuga yaptiklarini benim cocuguma yapacaklarina eminim. Ve ben basta tepkimi koymazsam sonrasinda daha cok sinirlerimi bozacaklar. Bu kez cocugu bensiz disariya gondermiyorum da diyemicem.
Bilemiyorum. Ama eskisi kadar korkutmuyor beni bu durum. Zaten bayila bayila durmuyorum. Bosaniriz 2 haftada 1 gorurler cocugu. Herkes mutlu mesut yasar.Komik gercekten degil mi?
Siz mesafe tavır koymaya çalıştığınıza emin misiniz? Ne diye gidip evlerinde kalıyorsunuz? Bu insanlarla telefonla haberleşmeden görüşmememeniz gerekirken yatıya gidiyorsunuz. Sizinle aynı düşünmeye üyeleri niye azarlıyorsunuz tersliyorsunuz? Herkesin problemle çözüm yolu farklıdır. Bazısı daha ilk anda tahammül edemez herkese haddini bildirir, bildirmeyene de niye diye sorar. Yanlış okumadıysam bu adam sizden boşanmak istemiş babası da avukat bulmuş. Hatalarınızı kabul edin ve bundan sonrası için sağlam adımlar atın.Orada kaliyoruz mesela gece cocukla yatmak istiyolar yine tamam diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?