Sinir bozan kayinvalide

Yüzde bin katılıyorum,
arsız insan asaletini zaafiyet anlar net üstü net.

Soru cümlem eksik değil.
Düğüne takılıncağa kadar k validesinin art niyeti, kıyası burda irrite ediciydi.
Niyeti açık, gelinini bozarak besleniyor, burda eleştirilecek taraf kasıtlı üzen olmalı.

Soru cümlem eksik değil.
Düğüne takılıncağa kadar k validesinin art niyeti, kıyası burda irrite ediciydi.
Niyeti açık, gelinini bozarak besleniyor, burda eleştirilecek taraf kasıtlı üzen olmalı.
Yoo soru cümleniz eksikti? Görünen bir şey bu bakarsanız görürsünüz? Ben anlaşılır zaten diye eksik yazdım derseniz bir şey diyemem. Kayinvalideniz var ve onunla ilgili de sorunlarınız mı var anlamadım.

Bakın şu tavrınız bile eksik arama eğilimi gibi,

"Olayların içinde yaşamadan ahkam kesmek ne kadar insanı?"

Burda eksik olan nedir?

Son cümlenizde ise benim değil soru sahibinin durumu burda konu.

Had/sınır değerli bir olgu.

inanamiyorum ya resmen ortamda bozmak icin soylemiş. bi de annecigim diyor şirinlestiriyor guya. ama cok iyi yapmissinjz. su hazirceavpliligi ogrenemedim gitti. ben o an cevap vermeyip gunlerce deli gibi kafaya takan bi insanim.
Takdir edilmiyceksiniz deli gibi kafaya takmanıza rağmen.

her konuda degil. hatta sessiz bir kadin. ama soz konusu benim yaptigim yemekler olunca dile gelip igneleyici diliyle sokuyor. hobim degil esim yaptiriyor. ayip olurmus. gerci yardim ediyor
Düğünde ailenizin sizde kalmasını istemeyen bir kadın her konuda nasıl karışmaz?

Okumuş, kültürel bekraunt bile kıskanma sebebi olabiliyor.
Maddiyatı önceliyorsa sırf para getirdiği için hoşuna bile gidebiliyor bazılarında. Konu derin.
Sizin meslek neydi konudan biraz bağımsız da olsa. Ben eğitim mezunuyum.

Böyleleri kıymete biner işte.

ben olsam bana yaptığının aynısını ona yapardım :))))
sen de onun yaptığı birşeyi yerken sor,a anne bunu sen mi yaptın,her seferinde de ama.bir de bir bahanesi varsa yemeğin söyle.yok baharatı fazla kaçmış,ya da şöyle pişirsen daha güzel olurmuş gibi.bunları tabiki onun sana nasıl hissettirdiğini anlaman için kısas olarak yap
valla ben bunu beni sinir eden birine yapmıştım zamanında.çokk da güzel olmuştu ama ben başka şebepten sinir eden birine yaptığımda bile işe yaradı seninki tam cuk oturur
seninki kayınvalide daha da gıcık olur,dene lütfen

Arkadaşım sizde annecim üzümünü ye bağını sorma deyin. neden kendinizi ispat etmeye çalışıyorsun. Sen oyle dersen bu doru bitecek emin ol.

Cagır Cagır da sen yas pasta poğaa yaparsan ohooo.
Bu arada Kp yi tuttum. Bak iyi olmak sevilmek bu kadar kolay.

Arkadaşım sizde annecim üzümünü ye bağını sorma deyin. neden kendinizi ispat etmeye çalışıyorsun. Sen oyle dersen bu doru bitecek emin ol.
yok ben burdaki arkadaslarin onerilerini iyice okudum ve diyecegim su:" anne ben yapmadim, komsular yapip getirdi. bizi komşular besliyor dicem

Icindeki haseti gizleyemiyor kv. Sadece sana degil herkese karsi oyledir o. Kisisel algilama.

Kıskanç kaynana. Kendini hala yeni gelin sanan kaynana. Gelinini eltisi gibi gören kaynana. Bi de anne olarak görüyoruz bunları. Ama onlar kızı gibi görmez fenadırlar Allah yardımcın olsum takma he de geç kıskanıyo işte. Deli oluyorum böyle kaynanalara. Haset kaynana

Sende sürekli başkalarının kv yerini anlat şöyle iyiler böyle iyiler gelinine şöyle yapmış gibi.
Ve evet oğlunuz yaptı diyin sorduğunda ben hiç birşey yapmıyorum hepsini eşim yapıyor de bakalım ne tepki vercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…