Sinir bozan kayinvalide

Hayır ben sadece dişe dokunur konularda rahatsız olurum. Karşımdakinin niyetinden bağımsız bir şey bu.
Yemeği benim yaptığıma inanılıp inanılmaması o konulardan biri değil. Çünkü hayattaki tek meziyetim bu değil.
Eminim sizin de tek meziyetiniz bu değildir. O yüzden sinirinizi bozmayın diyorum.

peki siz size gore dişe dokunur sebeplerden rahatsiz olun. ben bunlardan rahatsiz oluyorum. herkesin karakteri farkli. gecerli sebeplerimi yazdigim halde "aa sen nasil rahatsiz olursun bunlardan" tarzi yarginizi da anlamadim. dedigim gibi herkesin karakteri farkli. rahatsiz edici insan iliskilerini de hayattaki tek meziyete bagladiysaniz bu da sizin bakiş aciniz.

Evet benim bakış açım. Kendi bakış açımızdan yorum yapalım diye konu açıyorsunuz zaten.
Neyse o zaman. Sinir olmaya devam

bi keresinde hicbisey yapmadim. biskuvi koymustum onlerine simdi esimin bekar abisi gelecegi icin esimin baskisiyla hazirlik yaptik. normalde bu kadar paralamam kendimi. yani ilk zamanlara gore
Ama parmağını bile kıpırdatma böyle insanlara gerçekten deymez ağzınla kuş Tutsan da kıyasladığın kişi onu gözünde daha iyidir

Sizde onun yaptıklarına aaa bunu sen mi yaptın de yada kp ye babacım çok güzel yapmışsın de

Allah böylesi hain insanları...

Yaparlar, tıpkı benimki, o da komşularının yanında yapar, ailemin değil onlara buzluk gibi Allah'ıdan bulsun.

Hiç birine hakkınızı helal etmeyin, onca emek, özveri, merhamet,vicdanı yaklaşım, günün sonunda çöp.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki değmezler asla hem de.

Olayların içinde yaşamadan ahkam kesmek ne kadar insanı?
Kimse yaşamadığı günahın masumu değildir.
Evin içindekini sadece soran bilir.
Negatif enerjinizi, üst perdeden tavrınızı zaten üzgün birine yansıtmayın.

Profildeki kadını çok aradınız mı Allah aşkına,hadi kocasını geçtik, evladına, torununa bağı yok.

Destan olur di mi yazsanız, onca yıl, kayıp zamanlar, içe akıtılan göz yaşları, bunlar en görüneni birde derinler var mezarda bitecek..m
konuyu açali cok zaman oldu. nasil buldunuz:) nerdeyse 1 ay oldu konuyu acali. geride kalmissiniz yeni yeni gundemlerim yani problemlerim oldu ve anlattim burada

Soru cümleniz yarim kalmış, düşük bir cümle pek anlasilmiyor. Ben 2 düğün yapıp da sonra virüse takan insana pek inanmam onu dedim. Ama konu sahibinin düğün dediği çok az insanın sadece aile üyelerinin olduğu bir şeymiş. Nikaha da düğün demiş falan. Takdir edersiniz ki düğün denilince kimsenin aklına normalde öyle şeyler gelmez. Kimse yaşamadığı şeyin masumu değildir diye niye dediniz anlamadım, moda söz olduğu için mi

Sen mi yaptin dediklerinde dalga gec. Ellerine saglik demezlerse siz ellerinize saglik demediniz ama afiyet olsun de. Sessiz olma.

Menfaat ay uyuz oldum ben burdan okurken ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…