Kızlar iyi geceler hepinize
Malum bayram eşimin ailesindeydim pazar gününden beri.
Kv bulunduğum şehrin bi ilçesinde köyde oturuyor.
Genel olarak yapısı hiç bir şeyi beğenmez kendisi çok akıllı herkes salak.
Bir tek kendisi çalışkan cefakar fedakar vs vs vs yaz yaz bitmez tükenmez yani o denli.
Benim oturduğum mahalleye yakın eşimin dayısı oturuyor kvnin abisi yani. Kv de bugün abisine geldi abisi de evde yokmuş oradan bize geçmiş.
Benim de yan sitemde benim bi akrabam oturyor babamın teyzesi çok severim çok ton tondur kendisi.
Oraya gidecektim kv ye sende gel gidelim dedim ( hayy dikim kopsaydı)
Neyse gittik kv orda bir başladı yok sizin gibi çocuk büyütsem ben çok çile ile büyüttüm ben çok çalışkanım lunu yaptım bunu yaptım şimdikiler oturur akşama kadar yemek dahi yapamazlar bi anlatıyor şok oldum.

Neyse bozuntuya vermedim ama çok sinir oldum anlatamam resmen bana laf attı ya inanın başka yerde olsa söylerdim ama teyzemin yanında ayıp olmadın diye sustum.
Eşimede anlatmadım ama anladı moralimin bozuk olduğunu
Şimdi eşim genelde annesinin ağzını tutar sen karışma anne biz öyle istiyoruz faln gibi beni gerektiğinde korur ama bana karşı da anası hep iyi niyetli huyu öyle falan edebiyat yapar.
Bunun gibi çok örnek var ilk yaşanan olay değil ve artık sıkılmaya başladım şimdi tavrımı koysam mı sert bi şekilde yoksa boşverip hiç takmasam mı zaten eşim yeri geldiğinde söylüyor diye
Edit: kv ikimiz baş başa iken bana karşı iyi ama birini görünce aslan parçası

Yorum sizn