- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
Yapmayın lütfen. O an ne cevap vereceğinizi bilemeseniz bile sert bakın , onu ilgilendirmediğini söyleyin ama mutlaka bir tepki belli edin. Yoksa daha mutsuz olursunuz..
Zamanında bizim şirkettede vardı böyle bir hanım kızımız. Herkesin üstünde kurduğu baskıyı çenesiyle bendede kurabileceğini sandı , en son bir daha ağzını açarsan seni tekmeleyerek bu merdivenlerden atarım demiştim yemekhaneden inerken
Normalde hiç tarzım değildir. Ama kızı bir tersledim anlamadı iki tersledim anlamadı baktım başedemicem bende tehdit ettim
Zaten ogünden sonra meleğe dönüştü :) ama baktı melek olsada benden yana değişik muamele görmüyor konuşmamayı tercih etti :)
Sonrada istifa etti gitti.
İyi anlaşamadığınız insanlarla çalışmak çok zor biliyorum o yüzden.. İnsanın ayakları bile geri geri gidiyor..
Kesinlikle çok zor. Normalde çalışmayı çok severim ama onun yüzünden ise gitmek bile istemiyorum. O kadar cahil ki benim bebek sahibi olamamam bile onu eğlendiriyor gibi. Oğluyla övünüyor sürekli ve hamile haberlerini ilk benimle paylaşıyor nedense.