Ah bu kayınvalide-gelin çekişmesi.. Yüzyıllardır devam eden gelenek gibi olmuş artık.
Kıymetli oğullarını paylaşamıyorlar. Çoğu böyle değil tabi gelinlerde de suç var. Böyle sürüp gidecek hayat. : )Aynen oyle :) artik gelenek olmus. Geline kiz muamelesi yapilamiyor nedense. Neden once kv adim atsin derseniz malum herseyi cok iyi bilip hayati yalayip yuttugunu iddia eden sayim kvler bi zahmet azcikda bunu dusunsunler
bence tatilini zehir etme kendine ve ailene sonucta kayinvalden 10 gun sadece gez eglen mutlu ol saygini goster esinle doya doya gez
Gorcez bakalim nasil davranacaklarini.Nasıl davranırsa siz de öyle davranın.
kv mutlu olan gelin azdır heralde
bunu düşünüp kendimizi kandıralım bari
zaten izne tatile gelmişsiniz
eve tıkılacak haliniz yok ya
çocugun küçükse bezi bitti maması bitti vs bahaneler yaratıp en az 2 saat kaçamak yaparsın
Zaten bir daha asla istemem gelsin cocuguma baksin. Uzaktayiz pek muhabbetimiz olmamisti normal bir kv zannediyordum kendimi. Keldi gordum baya bikac yil yeter o ziyaret.10 gün sabret n'olcak? 2 yılda anca gitmissiniz sonucta
o kadar idaresız bırı olma
bır ara gelmıs gitmiş, gelmesını ıstemıyorsan çocuguna sen bakacaksın
gelırse de zaten yılda bir gelır ya da gelmez
Esimle yine annesi sebebiyle ciddi kavgalar etmistik ama simdi iyiyiz sukur. Annesi pek haklidir gorusundeydi simdilerde evt haklisin demeye basladi biraz. Bakalim su tatilin kalan k8smini sorunsuz atlatirsak iyi olacak.10gun cok uzun degil.. bi de cok ciddi sorunlar yok sanirim.. esinle nasilsin?
boşver takma.Zaten bir daha asla istemem gelsin cocuguma baksin. Uzaktayiz pek muhabbetimiz olmamisti normal bir kv zannediyordum kendimi. Keldi gordum baya bikac yil yeter o ziyaret.
Bende sorunsuz gecirip evimize donelim derdindeyim ama hoageldiniz dedigim halde telefonu nerdeyse suratima kapatinca sinir oldum yine.
Iste afra tafra yapan ben degilim hos geldiniz ucakla rahat gelmissinizdir diyorum yokk soyle oldu boyle oldu diye tafra yapiyor kadin. Sanki ben gittim sorun cikardim valiz sirasinda. Aslinda k8saca gercekten cekilmez birisu ama ins sotunsuz gecer su gunler.Daha şimdiden kendini öyle br programlamışsın ki kadın sana nasılsın dese, bana hasta demeye çalıştı deyip afra tafra yapacaksın.
Rahat olmaya çalış yaaa. Takılma bu kadar...
Altı üstü 3 gün 5 gün koca bir yılı kendine zehir etmeye değmez.
Mutlu olaya çalış
bu dünyanın en güzel kelimesi : BoşVer
Evt kendisiyle iyice tanisinda cok dua eder oldum bu uzak yasama kismina.boşver takma.
eşinle aran bozulmasın ..idare edeceksın mecburen
10 gun az bır sure. dua et çoook uzaklarda yasıyorsunuz .
ya aynı şehirde olaydın... :dEvt kendisiyle iyice tanisinda cok dua eder oldum bu uzak yasama kismina.
Diger gelinleriyle ayni apartmandalar zaten. Kendileri yapmislar onlari ev sahibi yapip cook onemli birsey yaptiklarini ve onlarinda devamli minnettar kalip hizmetlerinde dolasmalari gerektigini dusunuyor. Bizim boyle bir minnettarligimiz olmayincada sinir oluyor kendince. Bendende ayni seyi bekliyor.ya aynı şehirde olaydın... :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?