Evet bu kadar takılmamak lazım.. sadece kendimi suan haksızlığa uğramış hissediyorum ve onun hareketlerine anlam veremiyorum..Her umut verip ilgi gosterene bu kadar takilip kalmaniz normal mi? 1 aylik bir mevzuymus zaten baktiniz size uymuyor beklentilerinizi karsilamiyor onunuze bakin.
Gerçekten bu tarz erkekler ne istiyorlar anlayamıyorum. Kıymet verdikçe çekilmez oluyorlar. Çekemeyeceğim. Sadece sinirlerimi bozdu dengesiz davranışları ile.Amacı sürünmek istiyorum modu..
Çekilmeyen türden bir tane daha.. Çekmeyin de zaten.
Okadar haklısın ki. Asla değmez bu adam içinUğraşmaya ,kafa yormaya değmez.
Ulaşılmazlık istiyorlar şöyle biraz kaybol bak nasıl peşine düşecekGerçekten bu tarz erkekler ne istiyorlar anlayamıyorum. Kıymet verdikçe çekilmez oluyorlar. Çekemeyeceğim. Sadece sinirlerimi bozdu dengesiz davranışları ile.
Evet sanırım bunu istiyorlar. İlgi gördükçe de uzaklaşıyorlar. Hiç muhatap olasım yok kendisi ile. Ama yazmasını isterim. Yazsın ki cevabını alsın.Ulaşılmazlık istiyorlar şöyle biraz kaybol bak nasıl peşine düşecek
Evet bu kadar takılmamak lazım.. sadece kendimi suan haksızlığa uğramış hissediyorum ve onun hareketlerine anlam veremiyorum..
Alıntıladığım kısımdan sonra hiçbir şey yapmazdım.Ancak zamanla eski ilgisi gitti. Mesajlara geç cevap vermeye konu açmamaya kısa kısa konuşmaya başladı. Ben de o bana nasıl davranıyorsa aynısını yapıyordum. Umursamıyordum. Tabi içten içe bu duruma canım sıkılmaya başlamıştı. Belli etmiyordum ona. Ama artık bir noktada patladım. Bir gece, attığım mesaja 3 saat boyunca bakmadı, bu süre zarfında whatsaba sürekli girip çıktı mesajıma tıklamadı bile.
Hiiiiç düşünmem bile. Sormam da niye böyle yapıyorsun diye. Size de cevap verememiş gördüğünüz gibi çünkü amaçsızca yapıyorlar bunu.Kızlar yaklaşık bir aydır biriyle flörtleşiyordum. Başlarda çok ilgiliydi gayet iyi gidiyorduk. Sonra ufak bir olay yaşandı 2-3 gün kadar konuşmadık. Tekrar kendisi yazdı yine konuşmaya başladık. Ancak zamanla eski ilgisi gitti. Mesajlara geç cevap vermeye konu açmamaya kısa kısa konuşmaya başladı. Ben de o bana nasıl davranıyorsa aynısını yapıyordum. Umursamıyordum. Tabi içten içe bu duruma canım sıkılmaya başlamıştı. Belli etmiyordum ona. Ama artık bir noktada patladım. Bir gece, attığım mesaja 3 saat boyunca bakmadı, bu süre zarfında whatsaba sürekli girip çıktı mesajıma tıklamadı bile. Neyse. Ben dayanamadım kendimi güzelce ifade ettim. Kırıldığımı söyledim. Cevap olarak sadece “Yarın konuşuruz” diyip uyudu. Ertesi gün oldu bişey olmamış gibi konuşmaya çalıştı ama ben buna izin vermedim. Kırıcı olduğunu gece benimle konuşmadan etmeden kusura bakma bile demeden gönlümü almadan yatıp uyuduğunu bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim. Gece tartışmak istemedim dedi. Ben de tartışmak istemedim şimdi de istemiyorum zaten sadece yaptığının yanlış ve kırıcı olduğunu bilmeni istedim dedim. Görüldü attı. Bir haftadır cevap yok bende yazmıyorum. Yazmam da. Cok bile kendimi anlatmaya çalıştım. Anlamıyor. Yalnız instagramda hala takiplesiyoruz. Hikayelerime vs hemen girip bakıyor. Dün de bir fotoğraf paylaştım beğenmiş. Amaç ne çözemiyorum. Umut verip ilgi gösterip bir anda neden bu şekilde yapıyorlar anlamıyorum. Ayrıca madem durum bu neden resmimi beğeniyor amacı ne olabilir sinirlerimi bozdu gerçekten.
Böyle erkekler çok fazlalar ancak senin gibi yaşaya yaşaya bu kişilerden uzak durulması gerektiğini öğreniyor kadınlar. Bir şey yapmaya çalışmıyor, senden çok aşırı hoşlanmıyor, hoşlansa bile ilgisini çabuk kaybediyor ve iyi bir insan değil. Bu kişiler emin ol sadece yorar… bugün elde etsen 1 yıl sonra birden yine bu hallere girer, bırak gitsin düşünme bileKızlar yaklaşık bir aydır biriyle flörtleşiyordum. Başlarda çok ilgiliydi gayet iyi gidiyorduk. Sonra ufak bir olay yaşandı 2-3 gün kadar konuşmadık. Tekrar kendisi yazdı yine konuşmaya başladık. Ancak zamanla eski ilgisi gitti. Mesajlara geç cevap vermeye konu açmamaya kısa kısa konuşmaya başladı. Ben de o bana nasıl davranıyorsa aynısını yapıyordum. Umursamıyordum. Tabi içten içe bu duruma canım sıkılmaya başlamıştı. Belli etmiyordum ona. Ama artık bir noktada patladım. Bir gece, attığım mesaja 3 saat boyunca bakmadı, bu süre zarfında whatsaba sürekli girip çıktı mesajıma tıklamadı bile. Neyse. Ben dayanamadım kendimi güzelce ifade ettim. Kırıldığımı söyledim. Cevap olarak sadece “Yarın konuşuruz” diyip uyudu. Ertesi gün oldu bişey olmamış gibi konuşmaya çalıştı ama ben buna izin vermedim. Kırıcı olduğunu gece benimle konuşmadan etmeden kusura bakma bile demeden gönlümü almadan yatıp uyuduğunu bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim. Gece tartışmak istemedim dedi. Ben de tartışmak istemedim şimdi de istemiyorum zaten sadece yaptığının yanlış ve kırıcı olduğunu bilmeni istedim dedim. Görüldü attı. Bir haftadır cevap yok bende yazmıyorum. Yazmam da. Cok bile kendimi anlatmaya çalıştım. Anlamıyor. Yalnız instagramda hala takiplesiyoruz. Hikayelerime vs hemen girip bakıyor. Dün de bir fotoğraf paylaştım beğenmiş. Amaç ne çözemiyorum. Umut verip ilgi gösterip bir anda neden bu şekilde yapıyorlar anlamıyorum. Ayrıca madem durum bu neden resmimi beğeniyor amacı ne olabilir sinirlerimi bozdu gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?