- 5 Ağustos 2015
- 628
- 282
- 103
- 29
Kızlar yaklaşık bir aydır biriyle flörtleşiyordum. Başlarda çok ilgiliydi gayet iyi gidiyorduk. Sonra ufak bir olay yaşandı 2-3 gün kadar konuşmadık. Tekrar kendisi yazdı yine konuşmaya başladık. Ancak zamanla eski ilgisi gitti. Mesajlara geç cevap vermeye konu açmamaya kısa kısa konuşmaya başladı. Ben de o bana nasıl davranıyorsa aynısını yapıyordum. Umursamıyordum. Tabi içten içe bu duruma canım sıkılmaya başlamıştı. Belli etmiyordum ona. Ama artık bir noktada patladım. Bir gece, attığım mesaja 3 saat boyunca bakmadı, bu süre zarfında whatsaba sürekli girip çıktı mesajıma tıklamadı bile. Neyse. Ben dayanamadım kendimi güzelce ifade ettim. Kırıldığımı söyledim. Cevap olarak sadece “Yarın konuşuruz” diyip uyudu. Ertesi gün oldu bişey olmamış gibi konuşmaya çalıştı ama ben buna izin vermedim. Kırıcı olduğunu gece benimle konuşmadan etmeden kusura bakma bile demeden gönlümü almadan yatıp uyuduğunu bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim. Gece tartışmak istemedim dedi. Ben de tartışmak istemedim şimdi de istemiyorum zaten sadece yaptığının yanlış ve kırıcı olduğunu bilmeni istedim dedim. Görüldü attı. Bir haftadır cevap yok bende yazmıyorum. Yazmam da. Cok bile kendimi anlatmaya çalıştım. Anlamıyor. Yalnız instagramda hala takiplesiyoruz. Hikayelerime vs hemen girip bakıyor. Dün de bir fotoğraf paylaştım beğenmiş. Amaç ne çözemiyorum. Umut verip ilgi gösterip bir anda neden bu şekilde yapıyorlar anlamıyorum. Ayrıca madem durum bu neden resmimi beğeniyor amacı ne olabilir sinirlerimi bozdu gerçekten.