Sinir bozucu

çok seksisin canım,özellikle bıyıklar çok yakışmış.ayrı bi hava katmış sana.pala remzi edesıyla salınırsın artık

Kızlar bende çıkıyorum.. Gidim mutfağı topluyum, daha doğrusu bulaşıkları makinadan çıkartayım, sabahta erken kalkıcam iyi geceler hepinize

Herkesin bayramı kutlu olsun canlarım, sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara inşallah

nice mutlu bayramlara canım

öptüm kızlar
yarın akşam görüşürüz
hepinize iyi bayramlar!

Mutluluğunuz Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar düşük, geleceğiniz Demirel'in keli kadar parlak olsun. mutllu bayramlar...!!!!!

Son düzenleme:
Mesajlarin bedava oldugu bu gunde sizin ve yedi ceddinizin ,kandil ,ramazan,kurban,yeniyil,23 nisan,19 mayis,29 Ekim,Dogum gunu ,babalar ve anneler gunu,4 eylul,canak kale zaferi,
Sivas kongresi,hatayin kabulu,malatyanin kaysi festivali, cemrenin dusmesi ,pancar sokumu,mart dokuzu, salca kaynatma,pekmez kaynatma, ve her ne kadar onemli gununuz varsa simdiden kutlu olsun ,Daha sonra vay efendim bana mesaj atmadin,aramadin,sormadin dememeniz dilegiyle....

kızlar bakın sırf sizin için bakım yaptım kendime, umarım bu sefer beğenirsiniz

son kez herkese iyi bayramlar diliyorum, daha da dilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…