gobegımın maasallahı var canım hakkını yemeyeyım sımdı
hangi adamla . :26:
hmm ne yemegı yapcan yarına kız.. gelenler kım ay cok meraklıyım .. ya bende aslında yarın ıcın program yaptım ama o adamla gorusmem dogru olurmu vbılmıyorumkı
yemeği geceden yapcam.inş tabi. yayla çorbası . etli bi yemek pilav. barbunya vb şeyler
temizliği derin temizlik yapayım istedim. ev karman çorman şu anda. yoruldum ve uykum var
yemeği geceden yapcam.inş tabi. yayla çorbası . etli bi yemek pilav. barbunya vb şeyler
temizliği derin temizlik yapayım istedim. ev karman çorman şu anda. yoruldum ve uykum var
bızım akraba kendısı almanyadan geldıde goruselım dıo ılla
ben diyetteyim
biraz daha kilo vermişim
55 kg 600 gramım şu anda
boyun kac ?
ah ahh eskıden bende 55 tım
bende meraklıyımdır. bi akaramız ve annemler gelio. bi akraba dediğim tek kişi değil tabi ailesiyle. eşime de kızgınım. offf
bende meraklıyımdır. bi akaramız ve annemler gelio. bi akraba dediğim tek kişi değil tabi ailesiyle. eşime de kızgınım. offf
geceden dediğin şuandan mı bahsediyon
küçüğüm ben
1.65 falan
ama 1.67 gösteriyorum
bende kızgınım uyuyor şimde tekmelemek istiyorum
niye görüşmek istiyormuş
küçüğüm ben
1.65 falan
ama 1.67 gösteriyorum
anlat kız anlat acılırsın
meraklı seni. yaa iyiydik işten gelene kadar. işte milletin olduruşuna gelmiş bana patlıyor. en sevmediğim şey başkası yüzünden bana terslenmesi.
neymiş demişki sucuklu yumurta yaptım gece. bunlar da yok sen mi yapıon yemekleri falan diye başlamışlar bişiler demişler. buda bozulmuş. sinsidir eşim çaktırmaz zaten sorun olduğunda. gelince öpmedi falan normal davrandı uyudu. markete gitmesi gerekiodu. o arada konu açıldı zaten böle diolarda falan filan. bende sinirlendim. hemde çokkk
hayırdır ne oldu
geliyimmi
ya soyle maddı seyler ıcın ınsanların bırbırını bunaltması ne kdr kotu benım ısyerımdekı okuzde aynı yagel gel sende yastık kapatırsın yüzüne
klima sürekli açık su akıtıyor şişe koyduk balkona bende evdeyim sürekli bak diyo işim gücüm yok onu mu takip edicem
anamm baktım klimanın hava üflediği yerden su akıyor şarıl şarıl
meğersem şişe dolmuş geriye atmış suyu
geldi işten koltuğu çekmiştim hayrola dedi dedim klima su akıttı kurusun diye bekliyorum
şişeyi boşaltmamasındır ondan dedi bende nerdedn biliyorsun boşaltmadığımı dedim sürekli onu mu takip etçem dedim kapıştık
ay çok planlı bi şeyi elli kere söylüyor sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?