Sinir bozucu

Lake

Elebaşılıkla mı suçlanıyorsun Lake'e aç karnına antibiyotik içirip cır cır yapıyolarmış Bade iyi bir estetik ceraahı bulun kızın ağzını,burnunu dağıttılar diyor Ama lake baskılar beni yıldıramaz demeye devam ediyormuş...

Bademe de gardiyanlar arabalarını yıkatıyolarmış Oda arabaların tekerleklerini indirmiş...Bir daha ceza alacak bu yaramazlıkla...

Bu maxima aç kalacak oralarda...Böreği gardiyana kaptırmış

Benim corca Eki Görüntüle 524800 didimmmmmm senmi yedin börekleri diyeeeee tövbe haşaaaaa elimi bile sirmedimmm didi başkası yemiştirr diyorrrrrr şimdi bulacak onları kim yediyseeeee hallederim didi

Gardiyan değil bizim Carrie dir o kılık değişmiş..

Gitti börekler...

Bu arada en son kim girmişti mapısa...Neden pis kullandınız hiç temizlemediniz bakayım...Kızlar pislikten ölceklermiş...Lake enfeksiyon kapmış

Gitti börekler...

Bu arada en son kim girmişti mapısa...Neden pis kullandınız hiç temizlemediniz bakayım...Kızlar pislikten ölceklermiş...Lake enfeksiyon kapmış

Yemek vaktim geldi dedi ya zaten giderken.. Çok fena bu Carrie çoook Öğle yemeğini de beleşe getirdi..

Kader bi börekte badeciğe yap... Oda açmış...Sabahki çorbayı lake içmiş onun dişleri kırılmış döverlerken...Bade aç kalmış

Gitti börekler...

Eyvah eyvahhhhhh bide pis mi bırakmışlar orayııııııı çıkarlen temizleyip çıksalarmış yaaaaa kızlar iyice hasta olacak şimdiiii

Ben kaçıyorummm apartman günümüzzz var bugünnnn yiyip içecezzzz görüşürüzzzzzz

Lakenin badenin maximin paylarını yolluyomm hemen corclaaaaa güzelcene yesinlerrrrr bal şeker olsun hepsineeee

selam kızlar(mutlu hariç)

napıyonuz bakiiimm:82:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…