Kıyar mısın ki bana
Ooo karar verene kadar ben pişirdim bile
Pek hamaratım şıp diye yaptım
Eki Görüntüle 524783
börek çok güzel görünüyor. canım çekti vallahi. ama diyetteyimmmm
Bu maxima aç kalacak oralarda...Böreği gardiyana kaptırmış
Lake
Elebaşılıkla mı suçlanıyorsunLake'e aç karnına antibiyotik içirip cır cır yapıyolarmış Bade iyi bir estetik ceraahı bulun kızın ağzını,burnunu dağıttılar diyor Ama lake baskılar beni yıldıramaz demeye devam ediyormuş...
Bademe de gardiyanlar arabalarını yıkatıyolarmışOda arabaların tekerleklerini indirmiş...Bir daha ceza alacak bu yaramazlıkla...
Gardiyan değil bizim Carrie dir okılık değişmiş..
Benim corca Eki Görüntüle 524800 didimmmmmm senmi yedin börekleri diyeeeee tövbe haşaaaaa elimi bile sirmedimmm didibaşkası yemiştirr diyorrrrrr şimdi bulacak onları kim yediyseeeee hallederim didi
Gitti börekler...
Bu arada en son kim girmişti mapısa...Neden pis kullandınız hiç temizlemediniz bakayım...Kızlar pislikten ölceklermiş...Lake enfeksiyon kapmış
Gitti börekler...
Bu arada en son kim girmişti mapısa...Neden pis kullandınız hiç temizlemediniz bakayım...Kızlar pislikten ölceklermiş...Lake enfeksiyon kapmış
Eyvah eyvahhhhhhbide pis mi bırakmışlar orayııııııı çıkarlen temizleyip çıksalarmış yaaaaa kızlar iyice hasta olacak şimdiiii
Senin corca söylesene abla hücreleri de temizletsin...
Bi börekten bişey olmaz
Temizlememişler abla... Maymun kokuyormuş oralarEn son keri girdi ya
Corccc derkiiiii ben temizliyommmm bu kızlar habire gelip gdp batırıyorrrrhaber uçurdummmmm halederim didi
Oda haklı bu aralar çok yoğundu hücrelerimiz
selam kızlar(mutlu hariç )
napıyonuz bakiiimm:82:
Mutfaktayken sesini duydum mutluş..
Yaptım hemencikBade için Eki Görüntüle 524807
Bir kaç sayfaya öncesine dön mesajlarımı oku ve bana selam vermediğin için kendinden utan
Ellerine sağlık kadercim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?