Sinir bozucu

Aaa ne aç gozlusunuz ...ev sahibi birseyim yok dediya ....şimdiden sipariş verelim birdahaki ikramligina ....
Himmmmm ben ne yesem acaba??!!!!.biz bulduğumuzu değil umdugumuzu isterik....ev sahibesi olmak kolay değil helede bukadar misafir varken.....

monaaa cevap atmıştım sana ama ben geleseye çıkmışsın

abimler bu saatte eve gelip yemek istedi mi

"bu saatte gelen tok gelir" derdi annem senin ki de o hesap bırak verme bişey

hayde iyi geceler size canlar

öpüldünüz:101:

Son düzenleme:
hazırlıksız yakalandım. haberim olsaydı ben size neler yapardım neler. poaça, börek, patate salatası, mercimek köftesi, kek, tiramisu .. artık bi daaki sefere

bebe bisküvisi almıyorum artık. çünkü hepsini yiyip bitiriyorum zaten bebeye kalmıyo

Bebe bisküvisini süte karıştırıp oğluma yedirirken zamanla ölçüyü çokça tutmaya başlamıştım banada kalsın diye,sonra sonra ona bi kase bana bi kase olmuştu.
Şimdi üç yaşında,büsiki kurabisi istiyorum diyor ona tek tek yemeği seviyor ama,ben hala sütte ezip

pizza yiyelim benim canim cekti

Italyan usulu olsun Bol kekikli

Yaninda bir salata olsun balsamico sirkeli olsun..

Bir de kadeh 1/8 lik kirmizi sarap

Tatli olarakta tiramisu olsun

Ev sahıbısı olmak kolaymı.
İkram çıkartcak tabi.

Usha bu Mona zati doktorla bizi hep aç bıraktı ondan deriynen kemik kaldık.
Kendi bende yemiyom ,kilo verdim diyodu ama bize çaktırmadan bebişin piskevitlerini bilem yemiş.
Kesin kiloda almıştır şimdi.

sen rejimdesin diye ölsün demi millet acından
vicdansız vaji

iyi geceler canikom, dişlerini fırçalamayı unutma yatmadan önce

Bende çayla ezip yerim bebe bisküvisini.
pizza yiyelim benim canim cekti

Italyan usulu olsun Bol kekikli

Yaninda bir salata olsun balsamico sirkeli olsun..

Bir de kadeh 1/8 lik kirmizi sarap

Tatli olarakta tiramisu olsun
Dohtor sosyetik çıktı Mona,
Biz bi bisküviye tav oldukta
Doktoru nasıl memnun etcen bilmiyom.:26:

benim oğlum yemiyo bebe bisküvisi, sevmiyo pek. ben de eşim çok yediğimi düşünmesin diye başka abur cuburlar alcağıma sanki oğluma alıyomuş gibi bebe bisküvisi alıyorum. sonra kahvenin yanında yiyorum afiyetle. hatta bazen eşie sipariş veriyorum, oğluşa da bebe bisküvisi al gelirken diye

siz bana hoşgeldin demediniz ama

ben güzel memleketimin düğün yemeğini ikram edeyim sizee

ımmmm nası canım çekti

Eklentiler

• $Iskilip-Dolmasi.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 29

kaç gündür bas bas bağırıyorum kilo aldım deyüüü, yarın diyete başlıyorum, senin gibi doğuştan zayıf olamadık biz napalım kanka. çok çalışmam lazım çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…