bugün canım fındık ezmesi istedi. eşime aldırdım. arkadaşım da vardı. kaşıklaya kaşıklaya hepsini yedim. aynen böyle baktı baa arkadaşım
ama yarın diyete başlıyorum ondan sadece. depo yaptım
Banlanmaktan bahsediyorumm.. Bu arada fazla seker sinirlere zararli , arada hat kesikliyormus:26::26:
yaaaa mapistan yeni çıkan doktor kimdi....
ben diyet yapmaya başladığım zaman 77ydim. moralini bozma.
bugün canım fındık ezmesi istedi. eşime aldırdım. arkadaşım da vardı. kaşıklaya kaşıklaya hepsini yedim. aynen böyle baktı baa arkadaşım
ama yarın diyete başlıyorum ondan sadece. depo yaptım
dimi aynen bendede öyledoktorum, benim sinirlerime çok iyi geliyo ama, pamık gibi bi insan oluyorum, yiyemediğim zaman böyle oluyorum :95:
simdi enerji patlamasi yasiyorsundur
Gecmis olsun hastanelik olmadin di mi ?:26::26::26:
doktorum, benim sinirlerime çok iyi geliyo ama, pamık gibi bi insan oluyorum, yiyemediğim zaman böyle oluyorum :95:
Saat birbuçuk olmuş be,
Hiç sizi bırakıp yatasım yok.
Biri sabah benim yerime işe gitse keşke.
olmadım Allah korusun. ya kızlar Allah dedim de aklıma geldi. ben bi konuda eşini aldatan konu sahibine ''sizi Allah affetsin'' yazdım. dini içerikten banlanmam de mi? gerçi böyle de kendi kendimi ihbar etmiş gibi oldum
olmadım Allah korusun. ya kızlar Allah dedim de aklıma geldi. ben bi konuda eşini aldatan konu sahibine ''sizi Allah affetsin'' yazdım. dini içerikten banlanmam de mi? gerçi böyle de kendi kendimi ihbar etmiş gibi oldum
" South Park" ta Zayiflama kampinda Erik gizliden zula yapmis ... Minik bir cikolatayi 20 liraya satiyordu... Digerleri hayir yasak deselerde... Bak senin suan tek anlayan bu cikolata.. Derdini anlatmak istemezmisin.. En iyi arkadasin o deyip.. Bütün zulayi satmisti.
" South Park" ta Zayiflama kampinda Erik gizliden zula yapmis ... Minik bir cikolatayi 20 liraya satiyordu... Digerleri hayir yasak deselerde... Bak senin suan tek anlayan bu cikolata.. Derdini anlatmak istemezmisin.. En iyi arkadasin o deyip.. Bütün zulayi satmisti.
Saat birbuçuk olmuş be,
Hiç sizi bırakıp yatasım yok.
Biri sabah benim yerime işe gitse keşke.
Paranoyak olduk iyicene.
Yanlız mona,hayatta yaptığım şey değildir,
Ne kadar özendirdiysen elime sarelle kavanozu aldım geldim
Ahaaaaaaaa anladim simdi .. Mona sigarayi birakti istahi acildi degil mi ?
Mona 5 kiloya kadar normal ama 5 ten sonra birdemelisin...
yok artıkk aneeemmmmmm
bide asabah kalkcan işe gitcen
ben kpss ye hiç çalışmasam kadrolu ve uykucu ev hanımı olaramı kalsam ne
de git yatt
bide kim doktor gerçek doktormu ne doktoru
Paranoyak olduk iyicene.
Yanlız mona,hayatta yaptığım şey değildir,
Ne kadar özendirdiysen elime sarelle kavanozu aldım geldim
Ahaaaaaaaa anladim simdi .. Mona sigarayi birakti istahi acildi degil mi ?
Mona 5 kiloya kadar normal ama 5 ten sonra birdemelisin...
afiyet olsun sarelle kavanozum benim
yalnız fena paranoyak oldum gerçekten. mesela sana 'kadın git yatt' demek istiyorum. yassah mı?
i love kenny
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?