Ben döndümde hayal,Aaaa parkon gelmişDöndüğüne sevindim, günaydın herkese
evet diyetteyim kanka, peynir, yumurta, yoğurt gidiyo öyle.. ben azaltma olayına gelemiyorum. ya hep ya hiç
kerim nutella fındık ezmesireçel yiyemem
İşler çok sorumluluk çok, yetiştiremiyorum abla. Benim bu işyerlerinden yana hiç kısmetim yok sanırım, masamın üzerini görsen yetiştirmem gereken dağ gibi dosyalar var :2: iş yapana verilirmiş ama taktir yok ne maddi ne manevi, bunalıyorum
Sema da doğum yaptı dün mesajlaştık, ne güzel kızımı aldım kucağıma yazmış, içim bir tuhaf olduAllah hayırlı evlat etsin, ailesine sağlık huzur bereket getirsin
hoş geldiiii
Çok yoğunsun demi canım,bir ara iş değiştircem filan diyordun ne oldu o konu..Sen kendini feda da etsen iş konusunda dediğin gibi takdir etmiyorlar demi..
Gördümmm yazdığını sonunda doğum oldu aldı kızını kucağına nasıl heyecanlıdır şimdi canım yaasağlıkla huzurla büyütsün bebeğini
Ben döndümde hayal,
Döndüğümden beri kan durmuyor topikte,
Kendimi intihar etsem bırakırlarmı acaba topiğin peşini.Eki Görüntüle 527845
/QUOTE]
Hay allah, yoktum ne zamandır, sorunlar mı var
Abla semanın telefonunu, senin telefonuna mesaj olarak gönderdimİş bakıyorum bir yandan da işte, ama heryer benzer, işi yapana yığıyorlar işte
Naber güzel hatun
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiii
canım ya bende senin durumundayım güya devlette çalışıyos
herşeyi üstüme yığıyolar bende sinirimi yorgunluğumu evden çıkarıyorum
evdekiler akşam eve gelme bile dediler
Naber güzel hatun
Kurum arası geçiş hakkın yokmu :26: Ya iş huzursuzluğu hiçbirşeye benzemiyor
iyilik senden naber?
daha güzel hatun :) facen varmı senin?
Abla semanın telefonunu, senin telefonuna mesaj olarak gönderdimİş bakıyorum bir yandan da işte, ama heryer benzer, işi yapana yığıyorlar işte
canım ya bende senin durumundayım güya devlette çalışıyos
herşeyi üstüme yığıyolar bende sinirimi yorgunluğumu evden çıkarıyorum
evdekiler akşam eve gelme bile dediler
Cıx, şuan dondurulmuş vaziyette, vaktimi alıyor diye dondurdum akşamları ders çalışmama mani oluyor, açınca haber ederim
Geldi mesajın canım kaydettim noyuHayırlısı olsun canım ya gönlüne göre bulursun inşallah
Hoş geldinnnn jikletcim nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?