Sinir bozucu

Canım kanunen işe giriş tarihin yani sgk'ye işe giriş verdikleri tarih senin işe başladığın tarihtir..Eşin mesela bu işe başladı ama ne zaman işe girişini gösterdiler sgk'den ?

işyerlerinde çünkü bir resmi hesaplar birde gayri resmi hesaplar olur ve bazı şirketler gayri resmi hesaplardan ödeme yapar ..Sanırım eşin elden aldı maaşını ve bu yollada gayri resmi hesaplardan gösterildi..

Eşin eger oradan ayrıldı ise şahit gösterebilirsiniz 15 gün çalıştıgına dair sigortasız eleman çalıştırmanın yükümlülükleri agır çünkü hem maaşını 15 günlük maaşını tazminatlı alırsınız hem de o işyeri hakkında cezai işlem uygulanır..

1 Eylül sgk da görünen kontescim... Sanırım bu durumda yapılabilecek tek şey şikayet etmek

Teşekkürler kontes...

Ben geldim :80:

Gülin sen nişanlı mısın ? Dökül bi bakim Bu ara çok sık buradasın ama pek konuşamadık..

1 Eylül sgk da görünen kontescim... Sanırım bu durumda yapılabilecek tek şey şikayet etmek

Teşekkürler kontes...

Şikayet edin hayatım milletin ekmegiyle oynamak ne demek görsünler sadece sgk'ya bir dilekçe vereceksiniz o kadar ondan sonra şirkete denetmen yollanacak..Bakılacak şahit olacak birileri olsun konusun orada ..

Saçmalıga bakın...Hem agi hem sgk..hem de maaşından ediyorlar adamı 15 günlük..

Ben geldim :80:

Gülin sen nişanlı mısın ? Dökül bi bakim Bu ara çok sık buradasın ama pek konuşamadık..

Yok değelim daha nişanlı,seneye olcam kısmetse

İvet sevdim ben burayı sağlam geyik yapılıyo ondan ben de burdayım artık

Benim de geyik topiğim vardı ama öldü topiğim ben de buıraya transfer oldum

Rosalia Lombardo 1918 doğumlu bir general kızı.
1920 yılında ispanyol ateşesi diye bilinen bir hastalığa yakalanıyor ve 2 yaşında can veriyor. Bu küçük kız hakkında farklı farklı hikayeler anlatılıyor.
Onu mumya eden kimyager Dr. Salafia, insan cesetlerine balsam sürmeyle ilgilenen bir uzman Bazı hikayelerde onu muhafaza eden bu Doktorun kendi babası olduğu iddia ediliyor. Kızın nasıl, hangi tekniklerle ve hangi maddeler ile mumya edildiği, bugüne kadar bilinmiyor. Cesetin cürümesini engellemek için muhtemelen nitrit ve nitrat karısımı bir madde enjekte edilmiş.Doktorun kullandığı bu karışım henüz tam olarak çözülemedi.Bugüne kadar yapılan mumyalama tekniklerinin hiç birisinde ceset bu şekilde yüzde yüze yakın bir oranda canlı gibi durmadı.
Rosalia Lombardo´nun mumyası dünyanın en dayanıklı ve en sağlam mumyalarından birisi sayılıyor. Diğer mumyalarda tatbik edildigi gibi balmumu kullanılmadığı, kızın halen tek tek görünmekte olan sac tellerinden ispat ediliyor. Şuan bu mumya Palermo'da Sicilya'da (Italya) da bulunuyor. Çok güzel bir kız çocuğu olan küçük Rosalia Lombardo, sanki canlı imiş gibi, mışıl mışıl uyuyor gibi duruyor...
Oysa 80 yıldır Rosalia Lombardo ölü bir "çocuk"
İşte o resim...

Bi tuhaf oldum kızı görünce yavrumm çokta tatlıymış

Bulunsa ne oldugu iyi is yaparlar ...sadece insan mumyalamak icin degil genc kalmak icin bile kullanirlar

kericik ölüleri mi ekledin sen

psikoloğum bozuldu şu anda

o zaman napıyoruz hemen..evrene pozitif enerji yolla al yolla al:122:

tamam rahatladım :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…