aa şimdi baktım.Ben hep profilimde ki uyarı/ceza kısmına bakıodum orda 10 puan yazıodu ama şimdi kontrol panelinden baktım 0 yazıyo oleeyy sürem dolmuş 0'lanmışş puanım
aa şimdi baktım.Ben hep profilimde ki uyarı/ceza kısmına bakıodum orda 10 puan yazıodu ama şimdi kontrol panelinden baktım 0 yazıyo oleeyy sürem dolmuş 0'lanmışş puanım
süresiz abla benim cezalar süresiz ama gerçekten bu kadar ağırını hakedecek bişi yapmamıştım
evet 100 olunca UI oluyorsun benim 40 puanım kaldı ama haksız yere 60 puan yedim
ben link vermedim
süresizdir canım o benimki gibi:26:
benim ceza puanım varmı acaba nasıl öğrencezki
evet bende öyle oldu 2sinde de.siteye gireyim dedim . yazı cıktı. aslanım kocum nereye giriyon diye
senin için sevindim canım
benim nisan 2011 de aynı gün 60 puan verilmiş ve hala duruyo puanlar.
curly artık siteye girmiyo sanırım o vermiş bana cezaları
emmoğlu UI olunca tekrar başka nickle üyelik alıp da imzana falan "ben falancaydım" yazmak yasak mı?
hadi gönül rahatlıgı ile ban lan
süresiz abla benim cezalar süresiz ama gerçekten bu kadar ağırını hakedecek bişi yapmamıştım
evet 100 olunca UI oluyorsun benim 40 puanım kaldı ama haksız yere 60 puan yedim
ben link vermedim
süresizdir canım o benimki gibi:26:
benim ceza puanım varmı acaba nasıl öğrencezki
evet bende öyle oldu 2sinde de.siteye gireyim dedim . yazı cıktı. aslanım kocum nereye giriyon diye
Siteye giremezsin dedi demiiiiii karşına çıkıyor hemen yazı :26::26:
:92::92:o ceza sana donun gibi yapısmıs artık zor
evet . cezanın dolacagı tarih ve saat yazıyor. bir de ceza sebebin. kk ya yakısmayan uslüp içerik vs vs bendekinde
Benim de curly kesmişti cezamı ama silinmiş sanırım.2 tarafta da farklı yazıo
Kullanıcı kontrol panelinin altında aynen şöyle yazıyo;
En Son Alinan Cezalar (Toplam 0 Puan)
10-11-2009 22:19
Curly
Süresi Doldu: Özel
Diğer kullanıcılara saygısızlık.
Profil bilgileri kısmında uyarı/ceza bölümünde;
Özel
Sebep: Diğer kullanıcılara saygısızlık.
10-11-2009 22:19
Sahibi: Curly
Süresi Doldu 10
yazıyo :26:
kedi tüylü don
iyi de donumuzu değiştirmiyormuyuz hep aynı donu mu giyiyoruz ne diyorum ben ya off DONuk pudraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ha sahi? ne demek donuk pudra? pressed pudra gibi bişi mi yoksa mat pudra mı ne zamandır soracam heeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?