Sinir bozucu

aa şimdi baktım.Ben hep profilimde ki uyarı/ceza kısmına bakıodum orda 10 puan yazıodu ama şimdi kontrol panelinden baktım 0 yazıyo oleeyy sürem dolmuş 0'lanmışş puanım

aa şimdi baktım.Ben hep profilimde ki uyarı/ceza kısmına bakıodum orda 10 puan yazıodu ama şimdi kontrol panelinden baktım 0 yazıyo oleeyy sürem dolmuş 0'lanmışş puanım

senin için sevindim canım
benim nisan 2011 de aynı gün 60 puan verilmiş ve hala duruyo puanlar.
curly artık siteye girmiyo sanırım o vermiş bana cezaları

Süresizleri bilmiyorum nasıl olduğunu :44: sistem veriyor cezaları bunuda öyle biliyorum

benim ceza puanım varmı acaba nasıl öğrencezki

Kontrol paneline bak sevgicimmm orada yazıyor

evet bende öyle oldu 2sinde de. siteye gireyim dedim . yazı cıktı. aslanım kocum nereye giriyon diye

Siteye giremezsin dedi demiiiiii karşına çıkıyor hemen yazı :26::26:

Gözün aydın o zaman

emmoğlu UI olunca tekrar başka nickle üyelik alıp da imzana falan "ben falancaydım" yazmak yasak mı?

başka üyelik alırsan da bannnnnnnn bannnnnnnnnn
Yazmana gerek yok emmoğlu
Beni aylar sonra bile tanımıştı patron düşün o kaa mimliydik

hadi gönül rahatlıgı ile ban lan

Hahahha yokk yaa uslu üyeyim benn

senin için sevindim canım
benim nisan 2011 de aynı gün 60 puan verilmiş ve hala duruyo puanlar.
curly artık siteye girmiyo sanırım o vermiş bana cezaları

Benim de curly kesmişti cezamı ama silinmiş sanırım.2 tarafta da farklı yazıo

Kullanıcı kontrol panelinin altında aynen şöyle yazıyo;

En Son Alinan Cezalar (Toplam 0 Puan)
10-11-2009 22:19
Curly
Süresi Doldu: Özel
Diğer kullanıcılara saygısızlık.

Profil bilgileri kısmında uyarı/ceza bölümünde;

Özel
Sebep: Diğer kullanıcılara saygısızlık.
10-11-2009 22:19
Sahibi: Curly
Süresi Doldu 10

yazıyo :26:

Süresizleri bilmiyorum nasıl olduğunu :44: sistem veriyor cezaları bunuda öyle biliyorum

benim ceza puanım varmı acaba nasıl öğrencezki

Kontrol paneline bak sevgicimmm orada yazıyor

evet bende öyle oldu 2sinde de. siteye gireyim dedim . yazı cıktı. aslanım kocum nereye giriyon diye

Siteye giremezsin dedi demiiiiii karşına çıkıyor hemen yazı :26::26:

Gözün aydın o zaman

:92::92: o ceza sana donun gibi yapısmıs artık zor

kedi tüylü don
iyi de donumuzu değiştirmiyormuyuz hep aynı donu mu giyiyoruz ne diyorum ben ya off DONuk pudraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ha sahi? ne demek donuk pudra? pressed pudra gibi bişi mi yoksa mat pudra mı ne zamandır soracam heeeeee

ben uslubum yüzünden 10 puan yemişim....ama daha önce uyarı dahi almamıştım silinir mi
ui oldu diyelim yeni üyelik için yeni bir bilgisayar mı almak gerekiyor...belki yeni bir mail adresi

aynı ceza yalnız ikisi de..
birinde ceza süren var birinde süresiz. bence karışık bi durum
benim şöyle ;

kONU :
70-79 Kilo...

01-04-2011 23:21

SÜRE : HİÇ
PUAN 30
----------------------
kONU :
70-79 Kilo...

01-04-2011 21:49

SÜRE : HİÇ
PUAN 30
:26::26::26::26::26::26:

:100::100: hiçbiri. ne bileyim ya birden aklımdan cıktı öyle ...zihnimi pudrayla mı bzmustum o zamanlar bilemicem :44: sonra cok hosuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…