Sinir bozucu

kızlar bakın bu klip dünyada izlenme rekorları kırıyomuş saçma sapan bişey daha
[video=youtube;f6ZSZbNfSpk]http://www.youtube.com/watch?v=f6ZSZbNfSpk[/video]
günaydın ciklet dünya konuşuo bunu bence şarkı süper çok gülüom çok egleniom

ismim değişikti benim orada çoook uzun zaman oldu.
biri vardı orada topikin sahibi sanan kendini ona kıl olmuştum çocuk meselesi vardı ben istemiyorum dedim o da dedi ki allah sen isteyince vercek mi filan bende verir vermez o kendi takdiri siz benim kararıma karışamazsınız dedim atışmalar sürdü gitti konu uzadı en son ikimizde ban yedik.
o kişi hala aktif

konu sahibinin erkek arkadaşı 8 binlik makarna yiyormuş çok yakışıklı çok zengin çok iyi konu sahibiylede evlenmek istiyormuş allah olmayana versin.....ben de dedim ki hasetimden çatlıyorum ama gerçekten öyleydi ben yanlış birşey demedim
evdeki onun çeyreği bile değil

ben orayı daha önce cok sıkı takip ediyordum
daha üye değildim..
ama takım kuruyolardı sonra takım kurup takımdakini haberi olmadan atıyolardı
senin eski nikin neydi acaba

bir aylık cezalarda veriliyordu hatırlıyorum ben...

Yok artıkk neyin cezası o o kadar

Sen de eski üyesin.Gurbik,tca falan vardı bikaç kişi daha vardı amma geyik yapıp ortalığı karıştırıolardı onların gruptanmıydın sende?

hatırlar gibiyim sen ne iş yapıyordun o zaman :26:

8 binlik makarna neyden yapılıomuş ki ? altın tozundan mı?:44:

ben orayı daha önce cok sıkı takip ediyordum
daha üye değildim..
ama takım kuruyolardı sonra takım kurup takımdakini haberi olmadan atıyolardı
senin eski nikin neydi acaba
boşver canım yaa ben verdim kilolarımı çıktı o topikten eski defterleri açmaya lüzum yok o zamanlar cahildim

Sen de eski üyesin.Gurbik,tca falan vardı bikaç kişi daha vardı amma geyik yapıp ortalığı karıştırıolardı onların gruptanmıydın sende?

ben hiç bir zaman geyik olayına girmedim canım,hep diyet topiklerinde oldum yeni yeni takılıyorum BDV ye bir kaç aydır oda sinir bozucular sayesinde alışkanlık oldu.tombuldum narin oldum kk sayesinde hakkını yiyemem aslaaaaaaaaaaa..

ayy o 8binlik hatuna ben de gıcık olmuştuk. biri de "biz de akşam fasulye yiyeceğiz yıkıl dünya " yazmıştı. ne gülmüştüm:))

hani bazı konular da "gel bende geyiğin dibine vur" diyor:))

bende yeni yeni çıktım oralarda 3-5 verdimde daha çoookkk varama güzel arkadaşlıklarım oldu

Nasıl narinleştin onu anlat bakem sen bana o zaman

emmoğulları ben kaçar

herif yoldaymış, pc başında yakalanmayak...

"ne yemek yapayım" dedim, karnı tokmuş. akşama bakarız dedi. ha şöyleeee.. akşam da bol soğanlı menemen, benden iyisi yok.

hoşçakalın

iyi ki varsınız , siz olmasanız ben ya boşanmıştım ya çıldırmıştım ya mapıstaydım...

dogacım sürem dolmadı msja cvp veremiyorum ama üstüne bastın bu kadar olur demek ki hatun harbi sorunlu ya

dogacım sürem dolmadı msja cvp veremiyorum ama üstüne bastın bu kadar olur demek ki hatun harbi sorunlu ya

çünkü 80 lerde kavga etti oraya geldiydi benim dediğimde 80 lerdeki bi kişi olabirirsin diyem düşündüm onun için sordum işini

Son düzenleme:
8binlik makarna mı olur ya, yani alan olursa atan da olur gerçi. dünyada saf çok. ama çok kızıyorum böylelerine. senin o makarnaya verdiğin 8bin lira ile kaç tane aç insan doyar. kaç tane çocuğun okul masrafı karşılanır. ama hava atılcak ya

Nasıl narinleştin onu anlat bakem sen bana o zaman
2010 ekimden 2011 nisana kadar 76 dan 73 e kendi çabamla indim. akşam yemeklerini erkene alarak.Düşün sabah nutellalı ekmeğime kadar yerken akşam 6 tan sonra bişi yemiyordum belki bi portakal filan.
sonrasında baktım gerisi gelmicek internete girdim kk ile tanıştım bi sürü tombul hatın var benim gibi zayıflayan. 70-79 aralığındakilerde 69 a indim oradan 60-69 lara girdim 62 ye kadar düştüm orada.. geçen mayısta dukana başladım 59 a inmiştim ama geri geldiler 64,-65 gibiydim haziran sonu yine başladım ugraştım ama anca 62-63 civarı kaldım şimdi kasım gibi bu kez yine diyet ve sporla kalan 6 kilomu vericem inşşşallah

Canım benim iyi ki sende varsın öpüyorum
Bu arada canım menemen çekti bol suvanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…