Sinir bozucu

selam kizlar

lake ben görmedim kim istedi... gecmisi okuyordum tikkat etmedim...senin yazinida görmedim :26: yapilan tartismalari okuyordum... cok üzücü topik ne hale geldi

sumuzzcum kaç gündür seni gözlerim arıyor.......tus telaşından stresinden junoyla seni çok arıyorun .....evvelkisi akşamda çok aradım ...şöyle bir geçmişe bakıyorum bazen....bazen kızlarla konuşuyorum ......iki gün önce ben steden çıktıktan bir saat sonra parkon domateslemeye dohtor aramış ama o gün sen yoktun juno banlı zaten hemen o bir saatte sen mi göründün ve parkonun domatesleyecek doktor aramasına cevap vermedin anlamadım belki de öyledir.....pepe burde onu domatesle dese belki bir gün sonra bir geyikte ben eklerdim ....neyse

tikkayt tikkayttt!!!!!
azılı suçlu kerim mapısdan firar etmiş
görenlerin duyanların yönetime haber vermeleri rica olunur
veya gördüğünüz yerde ölü takliti yapın

bundan sonra sana cevap yazan kadesa gibi olsun

ayıpsız seniii

kadesa kadar taş düşsün başına emi

piskolata küstüm sennen

barışmamı istiyosan bu alıntıladığım msjımı ve bundan sonra forumlara yazdığım tüm msjlarımı beğen

Son düzenleme:

selam pepe ders calisiyorum arada bir bakiyordum.. juno ya ne oldu ? dün soracaktim kimse yoktu :26:cezasi uzun mu ? ilk cezam yazmis

bu arada Carrie sultan dönmüs hosgeldin kader arkadasim

Hoşgeldin Keriban umarım cezasız uzun bir süre görürüz seni buaralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…