Kerikız tikkat et kendine.
Mapısane yaramıyo sana,bi daha çıkma BDV ye saplığın elden gitcek Allah korusun.
Günaydın.............
ahahaha
o ne imalı bir yanlış
Gunaydin herkeslere.. Kerikiz ve mutlumix gecmis olsun, hasta hasta gelmisiniz buraya bari bi maske takaydiniz. Herkesi hasta etceksiniz
Gunaydin herkeslere.. Kerikiz ve mutlumix gecmis olsun, hasta hasta gelmisiniz buraya bari bi maske takaydiniz. Herkesi hasta etceksiniz
moralim çok bozuk, en yakın arkadaşımın babasını kaybettik, antalyadaydım haftasonu, bu sabah geldim, haberi alınca apar topar gittim, tükendim 3 günde, ruh gibiyim, çok yıprandım, 3 gündürde o kadar az uyudumki arkadaşımla ilgilenmekten, bu sabahta gelir gelmez işe geldim, artık zamanı geçiremiyorum, bayılacak düzeydeyim
Mekanı cennet olsun inşallah...Allahım geride kalanlara sabır versin...İzin alamaz mısın erken çıksan :26:
Vermiyorlar mutlucuğum, burasıda böyle biryer işte, allaha havale ediyorum
moralim çok bozuk, en yakın arkadaşımın babasını kaybettik, antalyadaydım haftasonu, bu sabah geldim, haberi alınca apar topar gittim, tükendim 3 günde, ruh gibiyim, çok yıprandım, 3 gündürde o kadar az uyudumki arkadaşımla ilgilenmekten, bu sabahta gelir gelmez işe geldim, artık zamanı geçiremiyorum, bayılacak düzeydeyim
Allah rahmet etsin..kalanlara da sabırlar versin..
ne vicdansızlar senin şu işyerindekiler
hiçmi halden anlamıyolar
Yok be badiş, dedim ya allaha havale ediyorum, kaybımız yeni, birde canımın parçasını öyle görünce, sanki yaşama sevincim soldu
sulu gözmüsün sen:26:
beni baştan yarata mı katıldın
tanıyamadım seni:44:
Mekanı cennet olsun inşallah...Allahım geride kalanlara sabır versin...İzin alamaz mısın erken çıksan :26:
evet
bi dizi estetik operasyon geçirdim, kürkümü giydim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?