Sinir bozucu

Gunaydin herkeslere.. Kerikiz ve mutlumix gecmis olsun, hasta hasta gelmisiniz buraya bari bi maske takaydiniz. Herkesi hasta etceksiniz

Gunaydin herkeslere.. Kerikiz ve mutlumix gecmis olsun, hasta hasta gelmisiniz buraya bari bi maske takaydiniz. Herkesi hasta etceksiniz

Günaydın mona,2 dir senle konuşurken önemli bişey çıkıyo,bir anda çıkıyorum canım kusura bakma.
Özür dilerim.

moralim çok bozuk, en yakın arkadaşımın babasını kaybettik, antalyadaydım haftasonu, bu sabah geldim, haberi alınca apar topar gittim, tükendim 3 günde, ruh gibiyim, çok yıprandım, 3 gündürde o kadar az uyudumki arkadaşımla ilgilenmekten, bu sabahta gelir gelmez işe geldim, artık zamanı geçiremiyorum, bayılacak düzeydeyim

Mekanı cennet olsun inşallah...Allahım geride kalanlara sabır versin...İzin alamaz mısın erken çıksan :26:

17:30 canım benim, söyledim gelecek şimdi 2. kahvem :26: ama pek etki ettiği söylenemez, napalım allah verecek sabrını

Allah rahmet etsin..kalanlara da sabırlar versin..
ne vicdansızlar senin şu işyerindekiler
hiçmi halden anlamıyolar

Allah rahmet etsin..kalanlara da sabırlar versin..
ne vicdansızlar senin şu işyerindekiler
hiçmi halden anlamıyolar

Yok be badiş, dedim ya allaha havale ediyorum, kaybımız yeni, birde canımın parçasını öyle görünce, sanki yaşama sevincim soldu

Mekanı cennet olsun inşallah...Allahım geride kalanlara sabır versin...İzin alamaz mısın erken çıksan :26:

allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

işyerindekiler azıcık insan olabilseler keşke

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…