Sinir bozucu

Kızlar merhaba
Kendimi tanıştırayım bende sohbetinize katılayım. 20 yaşındayım, diyet günlüklerinde yazıyordum biraz sohbet için buralara geldim. Üniversite öğrencisiyim, İstanbul'luyum.

bende iyiyim canım kızıma temizlik yaptırıyorum biraz ben onun işine karışıp onu kızdırıyorum

Kızlar merhaba
Kendimi tanıştırayım bende sohbetinize katılayım. 20 yaşındayım, diyet günlüklerinde yazıyordum biraz sohbet için buralara geldim. Üniversite öğrencisiyim, İstanbul'luyum.

Merhaba, hoş geldiniz

Kader ben.. 25 yaşındayım.. Evliyim ve çalışıyorum..

Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum

Merhaba, hoş geldiniz

Kader ben.. 25 yaşındayım.. Evliyim ve çalışıyorum..

Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum

Hoşbulduk canımcım
Benim de hem iş hem okul hem spor vs vs hızlı yaşıyorum bu yaşta soldum gittim hihih
Memnun oldum ben adım da Dilan bu arada

Sizde bayram temizliği, alışveriş falan yok mu herkes bir yerlere kaçmış topicler boş

Kızlar merhaba

yaşım 27 ama 18 gösteriyorum
memnun odum

Yok bize hergün bayram olduğundan her daim temizliğimiz hazır dermişim

Var var daaa işteyiz şu an.. Yarın tatil çok şükür, camları silmiştim kalanı da yarın halledeceğim nasipse

yaşım 27 ama 18 gösteriyorum
memnun odum
Maşallah hhiihih bende çok memnun oldum canım.

Yok bize hergün bayram olduğundan her daim temizliğimiz hazır dermişim

Var var daaa işteyiz şu an.. Yarın tatil çok şükür, camları silmiştim kalanı da yarın halledeceğim nasipse

Hehehehhe valla bende işteyim evde zaman geçirebilsem anneme yardım edeceğim de işte çocukluktan beri el sürdürmedi lisede sınavlar, kurslar, ara sıra iş derken yapmadım. Üniversitede iş, okul, sınav vs vs derken yapmıyorum. Artık evliliğe nasipse

Evliliğe bırakırsan çok zorlanırsın, vakit varken öğren bence.. Yoksa beceriksiz gelin der karşı taraf sana Benden sana abla tavsiyesi

selamm hatunlar

topic bosalmıs yahuu

As. hoş geldin yeni bir durum değil sanki

selam
kızlar nörüyonuz

As. çorap örüyoruz birilerinin başına

çok marifetli hatunlarız ya
herkes temizlik yemek tatlı işlerine düştü
bide kaçan boğları kovalayanlar var
bayram telaşesi yani

Benim sarmalarım hazır, buzlukta..
Pişmeyi bekliyorlar bayram için
Küçük olduğumuzdan biz ziyaretlere gidiyoruz bize gelen olmuyo ama gençleri toplayacağım bayramın dördüncü günü ( eşimin kuzenleri ve görümcem )
Börek çörek te yaparım

Evliliğe bırakırsan çok zorlanırsın, vakit varken öğren bence.. Yoksa beceriksiz gelin der karşı taraf sana Benden sana abla tavsiyesi

inşallah benim şöyle yüksek tahsilli, elit bir İstanbul kadını olur eşimin annesi.. Ona göre bir adamla evlenirim inşallah. Yoksa ne o öyle gelin gelin gelin işkenceci kaynanalar gibi

inşallah benim şöyle yüksek tahsilli, elit bir İstanbul kadını olur eşimin annesi.. Ona göre bir adamla evlenirim inşallah. Yoksa ne o öyle gelin gelin gelin işkenceci kaynanalar gibi

Ne kadar elit olursa olsun farketmez bence er ya da geç misafirliğe gelirler en azından dimi

Hamarat olmak iyidir iyi

kızlar ya da hamarat hatunlar bişey sorucam..

hani ban olaylarında bayram affı vardı ya bu dini bayramlar içinde geçerli miydi,bileniniz var mı

bu arada hepinize şimdiden iyi bayramlar

Ne kadar elit olursa olsun farketmez bence er ya da geç misafirliğe gelirler en azından dimi

Hamarat olmak iyidir iyi
Orası ayrı tabiki canım sevdiğim, evlendiğim adamın annesi memnun olsun, keyfi yerinde olsun bende isterim. İnşallah o günler gelsin de..

kızlar ya da hamarat hatunlar bişey sorucam..

hani ban olaylarında bayram affı vardı ya bu dini bayramlar içinde geçerli miydi,bileniniz var mı

bu arada hepinize şimdiden iyi bayramlar

Ben daha çömezim hiç bilmiyorum Kadesa..

Sağol sana da iyi bayramlar..

Bende bugün son sanırım evde temizlik filan yapacağım yarın, bayramda da yopğun olurum gelemem..

Şimcik af varsa beni şimdiden banlasınlar bayramda zaten girmicem ama bi sonraki banıma saysınlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…