Kızlar merhaba
Kendimi tanıştırayım bende sohbetinize katılayım. 20 yaşındayım, diyet günlüklerinde yazıyordum biraz sohbet için buralara geldim. Üniversite öğrencisiyim, İstanbul'luyum.
bende iyiyim canım kızıma temizlik yaptırıyorum biraz ben onun işine karışıp onu kızdırıyorum
En sinir olduğum şeyAnnemle çok tartışmışızdır bu sebepten
Hoşbulduk canımcım
Merhaba, hoş geldiniz
Kader ben.. 25 yaşındayım.. Evliyim ve çalışıyorum..
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum
Kızlar merhaba
Kendimi tanıştırayım bende sohbetinize katılayım. 20 yaşındayım, diyet günlüklerinde yazıyordum biraz sohbet için buralara geldim. Üniversite öğrencisiyim, İstanbul'luyum.
bende iyiyim canım kızıma temizlik yaptırıyorum biraz ben onun işine karışıp onu kızdırıyorum
Hoşbulduk canımcım
Benim de hem iş hem okul hem spor vs vs hızlı yaşıyorum bu yaşta soldum gittim hihih
Memnun oldum ben adım da Dilan bu arada
Sizde bayram temizliği, alışveriş falan yok mu herkes bir yerlere kaçmış topicler boş
Maşallah hhiihih bende çok memnun oldum canım.yaşım 27 ama 18 gösteriyorum
memnun odum
Hehehehhe valla bende işteyim evde zaman geçirebilsem anneme yardım edeceğim de işte çocukluktan beri el sürdürmedi lisede sınavlar, kurslar, ara sıra iş derken yapmadım. Üniversitede iş, okul, sınav vs vs derken yapmıyorum. Artık evliliğe nasipse
Yok bize hergün bayramolduğundan her daim temizliğimiz hazır dermişim
Var var daaa işteyiz şu an.. Yarın tatil çok şükür, camları silmiştim kalanı da yarın halledeceğim nasipse
Maşallah hhiihih bende çok memnun oldum canım.
Hehehehhe valla bende işteyim evde zaman geçirebilsem anneme yardım edeceğim de işte çocukluktan beri el sürdürmedi lisede sınavlar, kurslar, ara sıra iş derken yapmadım. Üniversitede iş, okul, sınav vs vs derken yapmıyorum. Artık evliliğe nasipse
selamm hatunlar
topic bosalmıs yahuu
selam
kızlar nörüyonuz
selamm hatunlar
topic bosalmıs yahuu
çok marifetli hatunlarız ya
herkes temizlik yemek tatlı işlerine düştü
bide kaçan boğları kovalayanlar var
bayram telaşesi yani
inşallah benim şöyle yüksek tahsilli, elit bir İstanbul kadını olur eşimin annesi.. Ona göre bir adamla evlenirim inşallah. Yoksa ne o öyle gelin gelin gelin işkenceci kaynanalar gibi
Evliliğe bırakırsan çok zorlanırsın, vakit varken öğren bence.. Yoksa beceriksiz gelin der karşı taraf sanaBenden sana abla tavsiyesi
inşallah benim şöyle yüksek tahsilli, elit bir İstanbul kadını olur eşimin annesi.. Ona göre bir adamla evlenirim inşallah. Yoksa ne o öyle gelin gelin gelin işkenceci kaynanalar gibi
Orası ayrı tabiki canım sevdiğim, evlendiğim adamın annesi memnun olsun, keyfi yerinde olsun bende isterim. İnşallah o günler gelsin de..
Ne kadar elit olursa olsun farketmez benceer ya da geç misafirliğe gelirler en azından dimi
Hamarat olmak iyidir iyi
kızlar ya da hamarat hatunlar bişey sorucam..
hani ban olaylarında bayram affı vardı ya bu dini bayramlar içinde geçerli miydi,bileniniz var mı
bu arada hepinize şimdiden iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?