Sinir bozucu

Günaydın

Biraz uykumu aldım bugün:126:

Ah ah alışmıştım ama tatilde öğlene kadar yatmaya

bugün bende uykumu aldım gibi ama sabah zorlandım.
hala cigerimden hırıltılar geliyor bronşlarım dolu. ne üşütmüşüm yaa..
ne yazık ki sabahları erken kalkmaya devam ediyordum ben bayramda çünkü çalıştım ne yazık ki.
ablam şimdi annemlerde iki hafta kadar daha bende bi kaç gün izin alıp gitmek istiyorum bakalım:26:

Geçmiş olsun kedicik
Hava da epey atarlı zaten, bi güneş açıyo bi rüzgar esiyo.. Dikkat et

Hadi ya, ben yine bikaç güncük uyumuşum bari

Evet öyle zor oluyo, bende duyuyorum bazen uzak olan ablam gelmiş annemde kalmaya.. Diğer 2 ablamda annemle aynı semtte olduğundan her gün toplaşıyolar.. Ben sap gibi işteyim, telefonla canlı bağlantı gerçekleştiriyorum.. En uyuz olduğum durum

GEÇMİŞ OLSUN birtanemmmm keçiboynuzu pekmezi yada kendini suda haşka suyunu iç...birebir

sagol kadercim ne üşütmüşüz ya alamanya ellerinde. burada da çok dikkat ediyorum sırtım hep kalın, iyileşiyorum tabi ama zaman alıyor.
daha önce de anlatmıştım sana ablam ev hanımı ve emekli abimin eşi de ev hanımı arada bir araya geliyorlar ben hem çalışıyorum hem evim onlara uzak. öyle bi kıskanıyorum ki anlatamam. sinir bozucu bişi canlı telf . bağlantısı. düşünüyorum memleketi bakalım. anacığımı göremedim bu bayram

GEÇMİŞ OLSUN birtanemmmm keçiboynuzu pekmezi yada kendini suda haşka suyunu iç...birebir

sagol kankeytom. pekmezi yok ama kendisi ofiste yanımda var atıştırmak için getirmiştim burada suyunu içsem olurmu ki
?

Benim yakın ama fırsatım yok ki
İşte oluyorum
Akşam gitsem , yakın olan ablamlar evlerine dönmüş oluyo
Hem onlar gibi kız kıza toplanmak istiyorum ben
Akşam gitsem Ous ta geliyo kısıtlı bi sohbet oluyo

şimdi sen onu normal çerez gibi ye kankam akşama eve gidince7-8 tanesini yıka kır 1,1,5 lt suda 7-8 dakka haşla suyunu her aabah akiam 1 çay bardağı iç.
tadı kötü gelirse 1 tatlı kaşığı balla tatlandır.

As. hoş geldin Sevgi abla

İyi şükür seni sormalı

Buraya kimsecikler uğramaz oldu :44: tatilleri bitmedi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…