• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Sevindim biz çok yaparız hemde koca tepsiyi ikimiz bi oturuşta yeriz , ben onun yanına bi de yoğurtlu bi meze yapıyorum. Ous sevmiyo dereotu var diye ama ben kendime yapıyorum..

Salatalıkları soyup rendeliyorum
Dere otu doğruyorum
Yoğurt, krem peynir ve mayonezi karıştırıp salatalık ile dereotunu ekleyip karıştırıyorum :56:

onun sarmısaklısını yap
güzel oluyor :2:

Ben sarımsak sevmem

Bazen yiyorum beğenip ama sonra midemi rahatsız ediyor

Ous ta sarımsaksız yoğurt yemez :19:

sana bir tavsiyede bulanayım hem de kış günü işe yarar. benim de midem seninki gibiydi...hatta her yemekten sonra çiğneme tableti almak zorunda kalıyordum... kış aylarından birinde günde 1 bardak limon suyu içmeye başladım. baktım benim mide hafiften kendine geliyor ama ben kış için içiyordum. sonra dedim ki benim mide bu sitrik asite dayanıyorsa bundan sonra soğan sarımsak vız gelir. bir süre sek limon suyu içtim ve yıllardır midem taş gibi...

sana bir tavsiyede bulanayım hem de kış günü işe yarar. benim de midem seninki gibiydi...hatta her yemekten sonra çiğneme tableti almak zorunda kalıyordum... kış aylarından birinde günde 1 bardak limon suyu içmeye başladım. baktım benim mide hafiften kendine geliyor ama ben kış için içiyordum. sonra dedim ki benim mide bu sitrik asite dayanıyorsa bundan sonra soğan sarımsak vız gelir. bir süre sek limon suyu içtim ve yıllardır midem taş gibi...

Aslında babam evde soğan sarımsağı yasaklamıştı ( kokuyomuş diye )

Kendi de pek yemez, yerse de ne bileyim bi yere gitmeyecekse yerdi milleti de rahatsız etmek istemezmiş

Annem de sulu yemekler dışında soğan kullanmazdı, sarımsak zaten eve girmezdi

Bu yüzden alışık olmadığımı düşünüyorum, eşimde tipik Kastamonulu onlarım sarımsağı meşhur severek yer ama ben yiyemiyorum yesemde sonra cefasını çekiyorum

Limonu mandalina gibi bile yerim ki ben zaten :44: Öyle hergün olmasa da

kaderi takip ettim :111::111:

Aferin hep böyle arkamda ol :27:

carrie nerde? beni davet etti de kendi yok:8:
bugün de hafta başı ya kızlar...hiç ama hiç çekilmiyor. ortamda da pc ekran takipçileri varsa sendrom tavan oluo

Carrie

Bundan diyorum bak

Ama evde krem peynir yoktu, eksik malzeme ile yaptığımdan biraz cıvık olmuş olabilir :17:

$2012-11-18 20.22.32.webp

Ben sarımsak sevmem

Bazen yiyorum beğenip ama sonra midemi rahatsız ediyor

Ous ta sarımsaksız yoğurt yemez :19:

afferin
akıllı adam işte :27:
bende çok severim sarmısağı özelliklede patates kızartmasıyla çok güzel oluyor :56:

Back
X