- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Mavışşş sen kac yıllık evlısın bacıskom
[ı][sıze=3]ıyıyım bende ablacım ya sen nasılsın .. Aman dıkkat et o zman saglık dha onemlı[/sıze][/ı]
Bir dahakine öyle denerim , teşekkür ederim
Gel iftar gelAç değilim ama tarifleri okudukça iştahım açılıyo sanki
Canım mesela,
Beğendili Kebap yaparım ızgara domates ve biber ile,
Kabak çiçeği dolması yaparım
Patatesliş kol böreği yaparım sumaklı yoğurt ile sunarım.
Öyle aklıma geldikçe yazarım
Hğnkar beğendi demiiii dediğin benşm kız bayılıyor bu yemeğeee
Kabak çüceği dolmasını hiç yemedim izmirliler çok yapar bunu çokta güzel olurmuş
Evet ... Kabak çiçeği dolması güzel olur
5 yıllık canım hayırdır nie sordun
hele bu evlilik yıldönümleri bir içimi yaralarki zaten
geçen aydı soruyom bugün günlerden ne diye ne olmuşta dedi bişey yok ömrümün karardığı gün dedim seslenmedi kamil.
hehe facede akerin yarışması vardı ordan eşarp kazandım bende kendi kendime evlilik yıldönümü hediyesi
Muhabbet olsun dıye sordum kız.. ay uzulme ya of dovcem valla kocalarınızı en sonunda
Yemesi süper bir yemek biraz uğraştırıyor gerçi,dolmayı hiç yemedim tadı nırmal dolma gibi oluyor demi..
üzülmüyorum ya bağışıklık kazandım artık :)))
[ı][sıze=3]gedız evet soruma cvp alayım bacım [/sıze][/ı]
Ben yaprak sarması dışında hiçbir sarma, dolmayı yemiyorum o yüzden diğerlerinin tadını bilemicem pek ama malzemeleri aynı tadı da aynıdır.
Aynıdır herhamlde bencede ama dolma yenmezmi yaa helede patlıcan filan
Çok yaaprım aslında biber, patlıcan, kabak, domates, patatesten falan ama sevmiyorum nedense :26:Annemde sevemzdi pek yapmazdı evde belki ondandır
ne sorusu bacım ben maaş yattıda borçları ödedim :))))))))))))))))))))))))))))))))
Tabi oda olabilir bende köfte yemem mesala yersemde 1 tane filan yiyorum et yemem öyle sevmiyorum bende
bende çok sevmem eti ama oğlum ek besine geçtiğinden beri her yemeğinde muhakkak bulundurmaya çalışıyorum. Eşimde çok et sever hafta sonları evde bir gün köfte bir gün tavuk kesinlikle kızarmış olacak. Patates kızartması ve pilav ile. Onlar olmasa ayda yılda bir. Ama balığı çoook severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?