Bu benim doğum tarihim
9) AMUN (26 Nisan- 25 Mayıs)
Mısır inanışlarına göre Amun dünyayı yaratan tanrıydı, bu burçta doğanlar güçlü, zinde ve önderlik etmeyi seven kişilerdir, iradeleri de güçlüdür, cesur ve kendilerine güvenlidirler,
Mükemmel lider olurlar, kusurları hoşgörüden yoksundurlar. Para konularındaki mesleklerde başarılı olurlar.
Karakter
Duygusal bir yapınız vardır bu yüzden bazen kendinize olan güveninizi kaybeder ve melankoli ile neşe arasında gidip gelmeye başlarsınız, hassas yapınızı hayal gücünüzün ,çok zengin olduğunu gösterir, başkaları sizi gizemli biri olarak görebilirler, sizi yatıştırmak için sabırlı olmaları gerekir, bazen kendinizi korumak amacıyla, kendinizi başkalarından izole eder, kendi kabuğunuza çekilirsiniz, sosyal konulara eğiliminiz vardır, adil, dürüst bir insansınız ve vicdanlısınız bu özellikleriniz sayesinde insanlar size hayranlık duyarlar korkularınıza rağmen aşk hayatınızın önemli bir parçasını teşkil eder ve aşkınız için dağları yerinden oynatabilirsiniz!
Eşinizde ileri görüşlülük, otoriterlik ve nezaket ararsınız.
Bu da eşimin
1) THOT (29 Ağustos-27 Eylül)
Zeka ve edebiyat tanrısı, Osirisin danışmanı ve Horusun koruyucusu. İnsan veya maymun olarak resmedilir, başının üzerinde bir ay resmi vardır. Kelimelerin ve matematiğin tanrısı olarak kabul edilir, ayrıca tüm yazarları koruduğuna inanılır, hiyeroglif ustasıdır ve ayrıca büyücüler üzerinde büyük bir etkiye sahiptir, gökbilimcileri, savaşçıları ve matematikçileri korur.
Karakter
Meraklı ve girişimci bir yapınız var, mükemmel bir organizasyon yeteneğine sahipsiniz, esrarengiz olaylara çok ilgi duyuyorsunuz, bir savaşçı ruhuna sahipsiniz ve bu ruh sizi sınırlarınızı aşmaya itiyor, hayatın size neşe ve mutluluk veren temel öğeleri sizin için önemlidir, hem cömert, hem de dürüstsünüz. Doğal bir otoriteye sahipsiniz, parmağınızı oynatmadan insanları kolayca yanınıza çekebiliyorsunuz, sizi destekliyorlar, sözünüze sadıksınız, benzersiz niteliklerinizi duygusal hayatınıza ve ailenize de yansıtıyorsunuz, doğuştan bir öğretmen veya araştırmacısınız, sizinle her şey mümkündür bilinmeyen bir konuda öğretmen veya değişik bir konuda araştırmacı olabilirsiniz. Kusurunuz sabırsızlıktır.
Gazeteci, aktör, öğretmen ve avukatlar bu burçtan çıkar.
Ama ne kadarı doğru bilemem
ya ben konu açmak istiyorum yeni üyeyim malumunuz açamadım nasıl açıcam yardımcı olurmusunuz
Keri hoşgeldin bacı özlettin kendini
bu kadar olmasa da bende taviz verdim. neyseki üç senede uyandım. şimdi çaktırmadan para biriktiriyorum. hiç güvenmiyorum benim kamile, aslında kamile değilde ailesine güvenmiyorum. uyuyo çünkü onlara. onlarda beni sevmiyorlar. başımın çaresine bakabilmem lazım gerektiğinde..
senin x beyde tam sopalıkmış.
benimki iyidir aslında ama çok sabit fikirli. bir konuda asla ikna edemezsin hep onun dediği olacak. bende saldım gitti he he diyorum geçinip gidiyoruz.
benimkiyle evlenirken anlaştık. iki tarafa da uzak olacaktık. benim ailem istanbul dışında 580 km uzakta. pekte gelemiyorlar zaten. onunkiler bursada. ilk sene hiç gelmedi anası. nikahıma da gelmedi zaten. sonra geçen kış geldi 25 gün kaldı. bide diyodu ki ben evimde kalırım kalmam gelinimde herkesin kendi evi. yazında geldi 40 güne yakın kaldı. evime de müdahale ediyordu yok şöle temizlik yap yok eşyaları böle koy. bende sessizce sırt çevirdim ona. güle güle bile demedim giderken. haketmiyordu ki. kamille kavga ettik çok kötü o evdeyken. beni koruyacağına o kadar emindim ki. onun tek dediği oğluna " oğlum sus komşular duyacak".. şok oldum ve o kadını sildim, tümüyle..
bir de bi kaç ay önce anasını boşalan karşı daireye taşıcanı ima etti ablası ile. tepki gösterdim asla olmaz dedim. iyi ki tepki göstermişim. herşeye he he diyince iyice tepene çıkıyorlar.
dünde kamille kavga ettim ftları öde diye. neymiş para kazanmak için akşama kadar k.ç nı yrtıyormuş. bir de kendi işi. biz el kahrı çekiyoruz. bir de benden aferin bekliyo yaa. oh ne rahat valla tek sorumluluğu eve para getirmek. onuda tam yapsa gam yemicem.bizim sorumluluklarımız bitmiyo ev işi yemek bulaşık pazar market alışverişi kart borçları ft lar vs.
bende yalan dünyayı
Eşlerimiz aynı burç..
Benim eşim bu özellikler ile hiç uyumlu değil...
Evet daha önceden konuşmuştuk Başak burcu olduklarını..
Bence de pek tutmuyor özellikle ' cömertlik ' konusunda
Bu benim doğum tarihim
9) AMUN (26 Nisan- 25 Mayıs)
Mısır inanışlarına göre Amun dünyayı yaratan tanrıydı, bu burçta doğanlar güçlü, zinde ve önderlik etmeyi seven kişilerdir, iradeleri de güçlüdür, cesur ve kendilerine güvenlidirler,
Mükemmel lider olurlar, kusurları hoşgörüden yoksundurlar. Para konularındaki mesleklerde başarılı olurlar.
Karakter
Duygusal bir yapınız vardır bu yüzden bazen kendinize olan güveninizi kaybeder ve melankoli ile neşe arasında gidip gelmeye başlarsınız, hassas yapınızı hayal gücünüzün ,çok zengin olduğunu gösterir, başkaları sizi gizemli biri olarak görebilirler, sizi yatıştırmak için sabırlı olmaları gerekir, bazen kendinizi korumak amacıyla, kendinizi başkalarından izole eder, kendi kabuğunuza çekilirsiniz, sosyal konulara eğiliminiz vardır, adil, dürüst bir insansınız ve vicdanlısınız bu özellikleriniz sayesinde insanlar size hayranlık duyarlar korkularınıza rağmen aşk hayatınızın önemli bir parçasını teşkil eder ve aşkınız için dağları yerinden oynatabilirsiniz!
Eşinizde ileri görüşlülük, otoriterlik ve nezaket ararsınız.
Bu da eşimin
1) THOT (29 Ağustos-27 Eylül)
Zeka ve edebiyat tanrısı, Osirisin danışmanı ve Horusun koruyucusu. İnsan veya maymun olarak resmedilir, başının üzerinde bir ay resmi vardır. Kelimelerin ve matematiğin tanrısı olarak kabul edilir, ayrıca tüm yazarları koruduğuna inanılır, hiyeroglif ustasıdır ve ayrıca büyücüler üzerinde büyük bir etkiye sahiptir, gökbilimcileri, savaşçıları ve matematikçileri korur.
Karakter
Meraklı ve girişimci bir yapınız var, mükemmel bir organizasyon yeteneğine sahipsiniz, esrarengiz olaylara çok ilgi duyuyorsunuz, bir savaşçı ruhuna sahipsiniz ve bu ruh sizi sınırlarınızı aşmaya itiyor, hayatın size neşe ve mutluluk veren temel öğeleri sizin için önemlidir, hem cömert, hem de dürüstsünüz. Doğal bir otoriteye sahipsiniz, parmağınızı oynatmadan insanları kolayca yanınıza çekebiliyorsunuz, sizi destekliyorlar, sözünüze sadıksınız, benzersiz niteliklerinizi duygusal hayatınıza ve ailenize de yansıtıyorsunuz, doğuştan bir öğretmen veya araştırmacısınız, sizinle her şey mümkündür bilinmeyen bir konuda öğretmen veya değişik bir konuda araştırmacı olabilirsiniz. Kusurunuz sabırsızlıktır.
Gazeteci, aktör, öğretmen ve avukatlar bu burçtan çıkar.
Ama ne kadarı doğru bilemem
yardımseverliğiniz takdire şayan da buldum nasıl konu açacağımı sağolun çok yardımcı oldunuz!!
Senin burcun ne idi?
nerden baktınız
bende bakacam
nerden baktınız
bende bakacam
bakın kızlar
bu benim
okuyun ve hayretler içinde kalın
Yazdım ordan bakabilirsin
1-2 sf öncesindedir en fazla
carrie ya carrie diyince hep sex and citydeki carrie geliyo aklıma ya engel olamıyorum kendime
Ben geldim kızlar nasılsınız giremiyorum kaç gündür
Ben geldim kızlar nasılsınız giremiyorum kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?