- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
bitiş tarihlerine hiç diyor. Demek çok kızmışlar bana süresiz ceza vermişler. O kadar kötü bişi yapmamıştım ki ya..
Peki şimdi yazsam süreliye çevirir mi acaba kazen? Pro olunca öyle gözlemledim ben. Ceza tamam ama banlanmak daha zor sanki.
Hepside güzel lütfen birer tane alırmısın kedicim
allah rahmet eylesin
Ayy canım benim yaa :26: Allah rahmet eylesin :26:
[sıze=3]ben hiç ceza almadım ama canım çekmio değil [/sıze]
Sonra senin arkadaşın gelir konu açar... Koğuş arkadaşım şeylerini sallaya sallaya geziyor sapık mı diye
Ben sana demiştim konu kapanırsa ceza almazsın diye...
tolgayla uyumlu bi çift olursunuz
o tavuklu
sen tavuklu
[sıze=3]yaaaa tabi bacağını sen oyle ayır resim koy adamlar iyi seni süresiz kesmemeiş hahahahaahahahah[/sıze]
kızlar biraz işim çıktı
sonra gelirim
Kızlar ben kaçıyorum hepinizi öptüm, destekleriniz için teşekkürler
[sıze=3]yaaaa tabi bacağını sen oyle ayır resim koy adamlar iyi seni süresiz kesmemeiş hahahahaahahahah[/sıze]
yalnız biraz.....
nasıl desem...
sana pahalıya patlar bu kadar çeşit
karşılayabilir misin mapıslardan
Evet bana bunlardan alın
Sağol ablam
Ayy canım benim yaa :26: Allah rahmet eylesin :26:
[sıze=3]ben hiç ceza almadım ama canım çekmio değil [/sıze]
bitiş tarihlerine hiç diyor. demek çok kızmışlar bana süresiz ceza vermişler. o kadar kötü bişi yapmamıştım ki ya..
peki şimdi yazsam süreliye çevirir mi acaba kazen? pro olunca öyle gözlemledim ben. ceza tamam ama banlanmak daha zor sanki.
kızlar biraz işim çıktı
sonra gelirim
Görüşürüz kızlar
Aaaa ben almıcam ki sen bana alıcan bunları, yahu hem mapusa düşüyoruz hemde iç çamaşırı için paramı istiyorsun kedicim çok ayıpNeysee Carrie sana ödemesini yapar
Ben geldim mesainin bitmesine 20 dakika kala
Hiç yazıyorsa süresiz demekki dikkat et bir daha ceza alırsan direk ban yersinnnnonu bilemem yaparmı öyle :44: yapmaz herhaldeee
hoşgeldin hayalim evet bende çıkıyorum malesef kızlar yine söylüyorum konuyu dağıtmayın sabah okuması zor oluyo neyse yarın görüşürük özleyin beni öptüm en dadlu yerinizden
Keleş ablacım,
yazmıyor :26:
Geçen sene 4 gün ban yedim hem siteye giremedim hemde pc den banlıydımmisafirolarakta giremedimmm yaniii
pc den banlı nasıl oluyon ki? misafir olarak girebilmen lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?