Kazen konunun gizemini çözmeye çalışıyor
Neyse hayırlısı olsun kazen bey insan merak ediyor ben yeni üyeyim o zaman ben yoktum inşallah gene öyle bir etkinlik olur güzel bir tanışma olur arkadaşlar arasında.
41 mırkbir yahu bir şey dönüyor !
41 ne yaaa :18::18::18::18::18:
savcılıktaki dosya takipleri bildiğim kadarıyla internet üzerindende bakılabiliyo
daha doğrusu bilimyorum türkiyedede öylemi. en iyisi git savcılıktan sor dosya numaranı ver hangi aşamada olduğunu sor.
eğer şu anda dosya savcılıktaysa, mahkeme kararı çıkacak ondan sonra dava görülecek işte.
bende 16 danım bi sorun olurmu acaba...
beni görmek isteyen bakırköye gelsin
nadia twety24 mü ne vardı,onunla karıştırdın sen bence..
41 mırkbir yahu bir şey dönüyor !
savcılıktaki dosya takipleri bildiğim kadarıyla internet üzerindende bakılabiliyo
daha doğrusu bilimyorum türkiyedede öylemi. en iyisi git savcılıktan sor dosya numaranı ver hangi aşamada olduğunu sor.
eğer şu anda dosya savcılıktaysa, mahkeme kararı çıkacak
Faceten bakabilirsin gedizcimAy ismi neydi hep unutuyorum dur bulayım döneyim sana
Uydurma, uydurma internetten bunu sorgulayamaz !
Sadece davaya dönüşürse bu o zaman TC kimlik numarası ile e-devletten görebilir. Henüz dava açılmasına karar verilmiş bir şey yok en azından bunu bilmiyor dava açılırsa takip edebilir.
Ne oldu bizim kahve ?
Sadece davaya dönüşürse bu o zaman TC kimlik numarası ile e-devletten görebilir. Henüz dava açılmasına karar verilmiş bir şey yok en azından bunu bilmiyor dava açılırsa takip edebilir.
Ne oldu bizim kahve ?
Kazene sormak gerek :26::26::26:
Ne oldu bizim kahve ?
41 kocaeli plakası onu demiştir nadia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?