ban yediğimiz kaç saatte belli oluyor sevgili keri
demek bana yok
kızınla sana afiyet olsun
anında......
ay üzüldüm kızcağıza
inşallah yemeyiz biz ban man
yemeyiz idim
ben yemek istemiyom
mantı istiyom kola istiyom içli köfte istiyom kadayıf tatlısı istiyom
(ben bu sahneyi biyerlerden hatırlıyom ama dejavu)
Kazoş mu
Tam adamına sordun
Bende hiç bilmiyordum , takipte ettiğim bir sözlük değil hani..
Burada birisi kk ya yapılan haksızlık deyip ekşicilere veryansın edince ister istemez bir göz atmak istedim
Günlük konular, iftar sahur , geyik ya da bir derdim var dururken en olmadık konuları ele alıp gelişi güzel konuşmular ' kezbanlar kulübü ' vs. yakıştırmaları yapmış olduklarını gördüm..
Onlara kötü yorumda bulunan birkaç arkadaştan alıntı yapıp onlara bir karalama politikası uygulamışlar.. Nick vererek..
Eee bunların arasında Kazen Bey de imzasından ötürü nasibini almış ve onu da bayan sanıp tüm bayanları aynı sandığından bir erkeğe bile sayıp durmuşlardı
Değişik bir psikolojiye sahipler
Küçükken kızlar onlara birşey yapmış galibaBu düşmanlığın sebebi sadece kk olamaz çünkü..
Ben kısırı taze soğanla yapıyorum sırf. Bir kuru soğanı yağda kavurup 1 yemek kaşığı salça koyuyorum domates salçası. bulgurun sütüne ekliyorum bunuç 4 yemek kaşığı nar ekşisi , kavrulmuş soğan ve 1 limonu ekliyorum. Pul biber karabiber tuz ve nane ekleyip bitiriyorum.
biz ban yemeyiz. şu anda en azından
kazen banlasaydı uçmuştuk çoktan
ben yemdimmi yani ban gerçi keri maşallah yazıdıda yazdı ı kazene yaaa((( ne dil varmış abi keride yaaaaaaaa benım kan dolaşımım daha yeni düzeldi oysa valla bacııııı
namnamnamnamnam
eline sağlık
karnım acıktı
Kendi anneleri ya da kız kardeşleri ne oluyor acaba
Ben kısırı taze soğanla yapıyorum sırf. Bir kuru soğanı yağda kavurup 1 yemek kaşığı salça koyuyorum domates salçası. bulgurun sütüne ekliyorum bunuç 4 yemek kaşığı nar ekşisi , kavrulmuş soğan ve 1 limonu ekliyorum. Pul biber karabiber tuz ve nane ekleyip bitiriyorum.
yok canısı ayıp ettin sana içine bişey karıştırmadan ayırırız sonra kendimize ekleme yaparız aşkitom
Carrie, sen mi yapıyorsun evde?
Onlarınkiler kk yüzü görmemişTöbe ya
Bacılar mesai bitiyor ben kaçar
görüşürüz iyi akşamlar iyi haftasonları
öpüldünüz ıslak ıslak
[video=youtube;HHAPNg6dey4]http://www.youtube.com/watch?v=HHAPNg6dey4&feature=relmfu[/video]
[video=youtube;YAKX0ZzUtA8]http://www.youtube.com/watch?v=YAKX0ZzUtA8[/video]
süt mü? kuru sogan kavurmak mı? bulgur pilavı gibi biraz sanki
bak ben önce bulguru yıkarım sonra süzüp iyice ocaga alırım. bir bardağı kaynar su koyar biraz kavururum. sonra bir çay bardagı sıcak su daha koyarım ama bu sefer içinde salça olur. tuz ve sıvıyag da ekler sonra bunu demlemeye alırım.
sonra ince ince taze soganı kıvırcığı ayrı bir yere dograrım. yiyeceğim kadarını karıştırırım bulgurla. salata gibi limon ekler yerim.
conemmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?