Sinir bozucu

iyi akşamlar kızlar.

neler olmuş böyle burda.

Kazen abinizide sinirlendirmişsiniz.

Kadesa porselen diş mi yaptırıyorsun canım.

biz bişey yapmadık iftar yapalım bile dedi ama ipin ucunu yedile r:)

Aslında ona da keyifli gelmiştir sizin topik.

Kaderin deyimiyle benim kadar sert bir kadın bile eyleniyorsa burda,herkes keyif alır ,ama şakanın dozunu biraz ayarlamak gerekiyor sanırım.

Kaderin deyimiyle benim kadar sert bir kadın bile eyleniyorsa burda,herkes keyif alır ,ama şakanın dozunu biraz ayarlamak gerekiyor sanırım.

sen sert kadınmısın vayyy conem benım

kızlar 2 dişime kanal tedavisi uygulanıyor.o bişey değilde bugün diş taşlarımı temizlettim hayatım kaydı..o ne beter ne rezil bişeymiş öyle.midem bulandı ve hala bişey yiyemiyorum..

kızlar 2 dişime kanal tedavisi uygulanıyor.o bişey değilde bugün diş taşlarımı temizlettim hayatım kaydı..o ne beter ne rezil bişeymiş öyle.midem bulandı ve hala bişey yiyemiyorum..

geçmiş olsun canm o basit bisey benım tedavilerimi olsan sanırım narkoz isterdin

haklısın ama kazen konusunda ben gerçekten incitici tek bir söz dahi etmedim..ama bana da patladı sanırım...olsun,canı sağ olsun :)

geçmiş olsun canım.dişçiye gitmekten nefret ederim.

haklısın ama kazen konusunda ben gerçekten incitici tek bir söz dahi etmedim..ama bana da patladı sanırım...olsun,canı sağ olsun :)

benim okuduğum kadarıyla ters bir tepki vermemiş,birtek ban.

tabii bazı yorumlar silindiyse bilmiyorum.

neyse kızlar,o konuyu hallettik şimdi..yanlış anlaşılma sorun yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…