Sinir bozucu

Şu bir hafta cabucak gecse de bayram gelse. Kendime bayramlık alsam On yüz bin kez alışveriş yapıyorum ama bayramda aldıklarım kadar kıymetli değil hicbiri.

Şu bir hafta cabucak gecse de bayram gelse. Kendime bayramlık alsam On yüz bin kez alışveriş yapıyorum ama bayramda aldıklarım kadar kıymetli değil hicbiri.

evet evet bende istiyorum
ve 3 gün izin kullanıcam
yayıla yayıla uyucam

iyi günah benden gitti

tuvalete gitmeden öncemi sonramı tartıldın canımcım :26:

oluyo bazen böle vakkalar
oynuyo insanın kilosu

Tuvaletten önce şekerim Zaten bütün gün oruçlu olduğum için yemiyorum bir şey farketmez diye düşündüm

Demek tuvaletten sonra tartılsam 2 kilo vermiş gözükücektim

bi ben bilmiyorum galiba merak ettim

aslı çakır alptekin 1. gamze bulut 2.

söyliyim sana o zaman

elmayracım müsadenle

patlıcanı ipe dizmeden önce tuzluyor muyuz lütfen objektif cevap verin çok acil yardıma ihtiyacım var

Canın mı sıkıldı akşam akşam? Ne demek objektif? Bilmiyorsanız anlamını kullanmayın kardeşim şu kelimeleri!

patlıcanın tarafından olaya bakmayın demek istemiş

taraf tutmayın doğru söyleyin diyor

Tuvaletten önce şekerim Zaten bütün gün oruçlu olduğum için yemiyorum bir şey farketmez diye düşündüm

Demek tuvaletten sonra tartılsam 2 kilo vermiş gözükücektim

muhahahaa
aynı aynı

bi form çayı iç sonra wc ye git 3 kg zayıflamış olursun

Ben bu bayran bir şey almıcam çünkü bir sonraki hafta Ousun doğum günü para biriktirmem lazım
evet evet bende istiyorum
ve 3 gün izin kullanıcam
yayıla yayıla uyucam

Ne güzel

bi ben bilmiyorum galiba merak ettim

aslı çakır alptekin 1. gamze bulut 2.

Evet canım gördüm şimdi Madalya töreninde haber verirmisin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…